Taka slagam q tazi tema zashtoto kakvo li ne 4etoh kakvo li ne 4uh i iskam da razbera nakraq kak stoqt neshtata. Pri pravene na sex bez prezervativ na edni mesta s prikazva 4e mom4eto ako ne svyrshi nqma opasnost ili taka poznatata ni fraza "nqma sperma-nqma bebe" oba4e v druga tema 4eta, 4e myjkiq sekret koito se otdelq po vreme na sex syshto sydyrjal (ili mojel) sperma i se pak imalo opasnost. V edna tema 4eta 4e spermata jivee nqkvi si sekundi v druga tema 4eta 4e ako adjeba nqkyv si svyrshi po vreme na oralen sex ili tam nz si kvoto i tq nedai si boje zabremene hop trop bebe stavalo. I taka zashtoto mnogo neshta iz4etoh i mi kazaha ve4e az zeh da se pozamislqm kakvo e i taka sega tuka Vi molq da me svetnete po tazi tema: Ako se pravi bez prezervativ ima li q opasnosta (est ako izobshto ne se svyrshva) i ako slu4aino se svyrshi no vyn ot momi4eto !? Blagodarq predvaritelno i vi umolqvam da ne otprqvate s kritiki kym men. Kakvo losho ima da pitam sled kato sym 4el i neshto ne sym razbral tezi koito sa po svestni shte me razberat, a za drugite pls ne si izbivaite kompleksite. Do skoro kysmet na vsi4ki. \/

T.7. by devil_girls_