- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подут ми е коремът...
vodq polov jivot ot okolo 1 godina.s priqtelq mi go pravim vinagi s prezervativ.vinagi mi idva na vreme.minaliq mesec pak mi doide kogato i kakto trqbva no sega use6tam 4e korema mi e malko podut a o6te ne trqbva da mi idva.dali moje da sym bremenna ili prosto sym si pohapvala pove4ko za da stane takakoito moje da mi otgovori
Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка
Защо психясваш за глупости...?
Това е, защото ще ти идва.
Ей ама вие наистина сами си правите проблемите, няма нищо спокойно, ако толкова те е страх направи си тест.Но според мен просто си похапвала, не се панирай така за няма нищо.Давай го спокойно![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Вероятно си си хапвала повечко бобец
Да... още нямаш и два месеца от бремнността, но корема ти се е подул и ти се пикае непрестанно.... Знаеш- яко име за детето.
мен ме боли корема когато не свърша ... и преди да ми дойде и ако толкова мн се притесняваш направи си тест амм няма смисъл поне според мен![]()
Some girls are just born winners !
стига си тъпкала пържоли секи ден и няя ти е надут корема![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Спокойно бе мацка...само се тормозиш така.На мене винаги ми се подува корема преди да ми дойде,тей че си е нещо нормално..Също така може и да е от ядене,но не си бременна.![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
"Яж активиа. Ако за 14 дни не ти помогне, активиа ще ти върне парите!"
Собственост на Canis_Dirus
+1Първоначално написано от _Cuddly_
![]()
![]()
![]()
![]()
Some girls are just born winners !
Ами направи си тест за да си спокойна и толкова . Не мисля че е станало нещо
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Нищо ти няма![]()
Обичам само един човек и това съм аз.
Tova e efekt ot pove4koto qdene predi da ti doide,a ako mn se pritesnqva6 si vzemi edin test.
оле тая ме утрепа...как ще ти е подут корема за 1 месец бе..подуването идва вече 2-3 месец след оплождането на яйцеклетката....а видях някъде че боли и като не си вършил...и при мене е тъй даже понякога боли и ейтъй за спорта :P
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
Zabremenqvanka...To taka stavat hubavite raboti...
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Мила, твоето си е чиста параноя! Даже и бременна да си, няма как коремът ти да се подуе толкова рано, а както го описваш няма как и да се бременна.
Да бе то ако още на първия месец ни растеше корема на деветия как бихме изглеждали![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!