- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Самовнушението?
Не намерих тема, която по-точно да се отнася за "втълпяването" или "самовнушението".Вие лично какво ще кажете за това?
Има ли ли сте случаи, моменти или периоди, в които сте си самовнушавали нещо .. Как може да се отървем от това? Дали ако го напишем 20 пъти на лист и всичко ще е наред.. или може би като застанем пред огледалото и си го повтаряме... може би в даден момент забравяме за това.Колко време беше нужно докато го преодолеете напълно.. независимо за какво става въпрс.Може и да ви се струва леко глупава темата, за което съжалявам.. и няма нужда да си правите труда да пишите лоши неща... но на мен лично тази информация ми е нужна и ще съм много благодарна на тези които ще ми я дадат.
Веднъж си втълпих че съм най-готиния пич на света и от тогава не ме пускало. Лекарите казаха че е шизофрения ама аз не им вярвам
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
Ами, всеки си внушава разни работи... мисля, че е неизбежно. Е, глупаво е вече да си създаваш разни комплекси за глупости, например, да решиш, че ти е голям задникът и КРАЙ - светът свърши![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Самовнушението е сила, която прилагам успешно...
Обикновено доста ми помага, особено, ако трябва да си внушавам, например, че не ми пука...Как? Не, не пиша на лист и не стоя пред огледалото да си говоря, просто си го мисля и се самоубеждавам...
Give me your best shot motherfucker!
Самовнушавам си някакви неща 24/7 и си ми е супер яко.![]()
Saatana vittu perkele hate crew!
Да,и аз се старая да използвам самовнушението максимално в моя полза...Първоначално написано от fire_of_satan
И в известна степен успявам...![]()
Самовнушението може да бъде както много полезно така и много опасно.Примерно анорексията се появява точно от това.Някой ви е казал че сте дебела(нищо че сте 40 кила с дрехите) но вие искате да отслабнете..Запчвате да си внушавате че сте дебела и от там организма спира да иска храна и...Bye Bye...Знайте че психиката е преди физиката...
с един...приятел...наскоро си говорихме на тази тема.
дали цял живот си самовнушаваме разни неща и накрая сами не знаем кое е истинско и кое е плод на самовнушение?
и ако е така, не се ли получава един...доста фалшив живот.
мерси, живейте си го. аз предпочитам реалността.
можеш ли да си внушиш, че това което искаш, е всъщност нещо, което съвсем не искаш? и няма ли рано или късно да разбереш, че сам си се преебал?
живееш "на дъното", а вместо да се опиташ да изплуваш, си внушаваш, че всъщност си добре и има и по-зле от теб. залъгваш се, че се чувстваш добре, защото смяташ, че така трябва.
адски неправилна философия за живота, много боли глава после от нея.
набиите си филмитеее![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
е точно тва мразя като стане..Първоначално написано от fаke
или пък в една връзка...самовнушаваш си,че всичко е наред,животът е една идилия,че Той/Тя е точно това,което си искал,или пък..че кофти отношението,което получаваш,си е заслужено..и после ..БАМ!...получаваш ебати якия шамар от съдбата,който те връща обратно в реалността..
абе много може да се пише по тая тема,ама сега не съм в такова настроение.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
тва самовнушениетое опасна работа, на всеки му се е случвало да си внушава... поне веднъж!!!
Обичам те
до дъното на небето,
до дъното на морето
и до дъното на сърцето.
самовнушението може да бъде И полезно И вредно...
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Ми не.
Живея си реално стъпило на земята..
не си внушавам,колко грозна или хубава съм,
в колко добро или лошо положение съм.
Просто си приемам всичко нормално като реално нещо![]()
Walk go home boy...
Често ми се случва, но аз си самовнушавам неща, от които ще ми стане по-добре. И като си го повтарям често и накрая си го приемам за истина и така. Life Goes On !![]()