.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

нещата не варят по план

predi vreme pak pisah tuka (tva nqma zna4enie de) palni idiot6tini kakto vinagi... taa da si mina na misalta zna4i ima edno momi4e s koet se pregru6tame i t.n. nali bi4kam si q ma tq me obi4ala kato brat pone taka mi kazvat frtata ta kakto i da e 6tqla si prai tatuirovka (postoqnna) ta vaprosa mi e kak da q otkaja ot tazi neina kak da go kaja detska glupost...

Повече от фен
    Ами тя си е решила д аси я направи и не вярвам да успееш да я разубедиш, но опитай.Кажи и че няма смисъл да си прави, че е достатъчно хубава за да е забелязвана без такива неща.Но и го кажи така, че да не излезе като разубеждаване.Като си говорите вмъкни: Добре не мога да разбера за какво такова красиво и забелязвано момиче ще си прави нещо такова?И се усмихни, да излезе като майтап.Ако тя те попита дали ще и отива, ти и кажи че всичко ще и отива, но според теб бързо ще и омръзне и ще съжалява после.Май не успях много да ти помогна обаче това се сетих.Айде успех.
    KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!

Мега фен
    Град
    София
    Детска глупост И що да е детска глупост Няма лошо ,не виждам какъв ти е проблема.
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    И аз искам да си направя. Но ти защо не й даваш?

остаи я да си напраи???кьв проблем имаш ти???щот ако и се намесищ мои да я разгневиш и особено ако и кажеш така "детинска постьпка" повярваи ми ше иска да те изкорми(поне според мен)

haxhhax ti si pulen kreten be kak moje da ti hrumne takava glupost spored men momicheto e dostatachno golqmo da vzeme sama reshenieto da si napravi ili ne tatos okey priqteli ste priqteliste ama ti ne si i fr za da razubejdavash ot ideite i mechtite i a za da q podkrepqsh tova che na teb ne ti stiska da si napravish tatos ili neiskash neoznachava che tq sashto trabva da misli taka...ako naistina q obichash i darjish na neq kakto kazvash nqma da tyrsish savet kak da q razubesh i shte q podkrepish...
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Мега фен Аватара на sasha_90
    Ако е като мен,никой не би могъл да я разобеди.

Мега фен Аватара на koalka
    Не можеш да я откажеш, защото това си е нейно решение.Пък и защо я разубеждаваш?Явно това иска тя...кой си ти, че да й казваш?

ahaa btw dneska q otkazah ma kakto i da e

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ами кажи й, че когато си направиш постоянно тату, то рано или късно ти омръзва... И затова по-добре да е от ония дет стоят по 1 месец... Така поне може да си ги сменя всеки месец... Или нещо от тоя сорт...
    The reasons of love... <3

Според мен това не е за този форум!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    Ами кажи й, че когато си направиш постоянно тату, то рано или късно ти омръзва... И затова по-добре да е от ония дет стоят по 1 месец... Така поне може да си ги сменя всеки месец... Или нещо от тоя сорт...

+1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си