- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Техно?(хард)
на 1ви в софия ще има парти![]()
![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
sven wittekind
mario ranieri
sven vath
O.B.I
killswitch
reset
frank kvitta
boris s
marco zaffarano
tomash gee
leo laker
viper xxl
nilux
weichentechikk
chris liebing
dj ocram
amok
torsten kanzler
dj arcane
scott kemix
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
tctctc kak nqma da sloji6 torsten kanzler v 4erveno![]()
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
изооообщо не съм веща в тази област, ама ще се осмеля да спомена само Thunderdome...
дори не знам дали са техно и изобщо какъв стил са, ама има 1-2 песнички, които понякога харесвам
не са хард техно, ама пак имат някои добри попадения - ТееBee ии Current Value
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Dj Zany
Dj Pavo
Hardstyle God
Dj Duro
Dj Lady Dana
Тия са доста .. hard![]()
Felix Kroecher - Travelpussy![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
И аз не възлагам големи надежди за т'ва на 1-ви и по-точно заради Umek....,което ест.не значи че няма да се посети!
Ааа не съм съгласна и за Chris Liebing-и той е червен човек!!!
какво направи ? беше ли ? то след 5 4аса започна партито ама тва е друга темаПървоначално написано от fаke
![]()
Love you Kris !!!
хаус-хейтъри...![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Партито не беше зле, поне според мен.Да-и аз отидох за хард-техното, да- и аз исках да започне по-рано, но това не ми дава право да се оплаквам. И макар да слушам предимно хард, не мога да не кажа на черното бяло-евалата на Умек просто, супер добър е, мразя да се ограничавам и да плюя само защото не пускат 'моята музика' . Line-up-a си беше обявен, хард-техниците бяха написани с малки буквички...какво да се очаква.Като се поразрових малко във форуми преди партито ми стана ясно ,че харда ще започне след 4-5 и затова не се оплаквам.Когато са обявени само хард диджей , примерно и пускат 7 часа хаус, тогава ще ми бъде тъпо...да, гадно е като тръгнеш с друга настройка и очаквания. Това в никъф случай не е било предварително определено като изцяло хард-техно парти...мисля, че не е трудно да се предскаже. За това и тръгнах с друга настройка аз и си се забавлявах през цялото време, поклащах се, накрая се поразглобих за 2-3 часа на харда и си тръгнах щастлива.
![]()
Даам,напоследък всички партита са така.За тъпия Метрополис беше ясно за пове4ето хора,4е ПАК така ще стане,но надеждата умира последна и всеки си вика"аайде може пък да се изненадам".Но това все не става...
...за това don't worry,eat happy![]()