- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- От 5 месеца ми излизат някакви малки пъпчици по члена
Дано да има лекари тук . От може би 5 месеца насам забелязах че започват да ми излизат малки пъпчици по члена ми то не точно пъпка ми как да ви го обясня..... ми представете си пъпка без никакъв връх гладко е като ги пипнеш но си личи все едно на места се е подула малко кожата и са станали като пъпки . Моля ви помогнете да ходя ли на уролгог или .......
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
7 точка от правилника!
По целия пенис . Мънички са като ориз толкова да е големината ми не ни сърбят ни болят нищо просто ги има
ДА точно такива ся но някой може ли да преведе или нещо незнач не съм добър с англиискияПървоначално написано от Anno
споко. няма ти нищо... и аз ги имам, както и много други)
Първоначално написано от Anno
Ме срам ме е гаджето иска да правим секс а аз се дърпам как така нищо що ги има тогаваима ли начин да ги махна \
/
то и аз треааше да влезна вчера с гаджето влеглото ама се разболях![]()
![]()
![]()
![]()
най-добре за всеки случай иди на лекар-да може нищо да ти няма, но иди, защото може да стане така, че като искаш да спиш с някое момиче и то като ти види пъпките да не иска да спи с теб-а и може пък и нещо да ти има-немпже да си сигурен, че нищо ти няма!Абе най-доброто решение което може да направиш е да идеш на лекар!
оф, ще почина.....Първоначално написано от wwe11
омръзна ми!!!
ВСИЧКИ мъже ги имаме, но при всеки са различно изразени.
явно си пубер дечко и затова те впечатляват, в края на пубертета ще се заличат или изчезнат.
НЯМА начин да ги махнеш, те са нормална част от пишока ти.
''пишока''Първоначално написано от batkodoki
много смешно прозвуча
![]()
Всъщност могат да се махнат с CO2 лазер,но след време в доста случаи пак се появяват.Много хора казват,че с Ретин-А(микро) се намалят размерите им и така ще са поне по-малко забележими.
Ползвай Лептен.
ЛФ женска
ГФ мъжка! \/
Неподходящ размер на снимка в подпис!