- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Кафяво течение
Ех, тези проблеми!![]()
Значи имам цикъл вече от 8 месеца. Трябваше да ми дойде на 28-29 октомври, но ми дойде чак на 8 ноември. От 8 до 11 ми беше менстриацията, която беше и много силна. Никога не съм имала толкова обилно кръвотечение. Но го приех за нормално.
Хубаво, но вчера сутринта си сложих ежедневна превръзка, за да не ме изненада цикъла отново. На обяд видях, че върху нея имаше някакво кафяво, лепкаво, като сопол, смесено с кръв. Уплаших се, но си помислих, че е временно. Обаче ми се случи 2-3 при уриниране ми се получаваше това течение. И днес също забелязах, че превръзката ми беше оцапана със ''сопола''. Дали на някой от вас се е случвало подобно нещо и дали да не се консултирам с лекар?![]()
Впрочем забравих да кажа, че питах една по-близка приятелка, която има цикъл повече от 2 години /рано й е дошло, почти е била на 13/ и каза, че никога не е имала това нещо.Първоначално написано от ubuntu
Отивам на лекар, но ме е страх , ако иска да ме гледа отдолу или нещо подобно.![]()
Миличка лекаря ще ти каже най-добре . Дори да поиска да те погледне , няма нищо срамно-това е лекар ! Вярно че не е приятно ,но не е за умиране
Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...
Вече реших, утре заминавам при личния. Предполагам, че ще ми даде направление за генеколог. А относно гледането-да, не е болка за умиране, но мама от малка не ме гледала там, камо ли някой непознат.Първоначално написано от No_Limit
![]()
![]()
Според мен проблемите ти се дължат на още нередовния ти цикъл, а това кафеникаво течение може да е остатъкк от менструацията ти. Но щом се тревожиш- иди на лекар, един профилактичен преглед никога не е излишен.
+1 normalno e sled redovniq cikul koito ima produljitelnost ot 3-8 dena da ima takova te4enie koeto e sled menstyralen sindrom i suprovojda ot leki bolki v qi4nicite i matkata i se dootdelq kvoto e ostanalo .tova ne e su6tinski cikul no vse pak ne bi trqbvalo da se pritesnqva6...Първоначално написано от fiama
ako vodi6 polov jivot ti preporu4vam vse pak da otidi6 na pregled za6toto moje i da gre6a za mnenieto koeto dadoh.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Не водя полов живот, но от вчера следобяда ми се появиха леки болки в областта на яйчниците. А днес течението промени цвета си на жълт.![]()
По-принцип на мн момичета в последните дни минструацията им е кафеникава и е нормално. Но това последното, което го написа, че течението ти е вече жълто не знам дали е нормално.
Все пак си мисля, че нямаш проблем.
Понякога има такива...Те са като съсиреци кръв...Нормално е.И аз в началото се бях изпопритеснила,но отидох на гинеколог и той каза,че е съвсем нормално.
SLED CIKUL VINAGI IMA TAKOVA KAFQVO PETNO KATO TI SVUESHVA ILI AKO E SVURSHIL TO SE OTDELQ ZA DA SE DOIZCHISTISH ,SPOKOINOO BEEEEПървоначално написано от Ваня_ Петкова
))))
![]()
tujnata_mimi не мисля, че мнението ти е прявилно-да вярно е, че като ти свършва е така ама то пък тя кажа, че на 11 и е свършило, а тва течение чак след 1 ден се е появило-на 13-то обикновено е постоянно!Така, че според мен момичето което публикува темата трябва да иде на лекар-вече беше ли на лекар?Нали кажа, че ще ходиш?Първоначално написано от tujnata_mimi
Да ходих в петък, но лекарката каза, че било нещо нормално. Почти всяка жена има такова течение, само че в различен цвят.Първоначално написано от PEPITO SLADKATA
![]()
Ами оки щом лекарката ти е казала, че е нормално значи е така, че се успокойПървоначално написано от Ваня_ Петкова
![]()
не искам да имам зелено по гащи4ките!
Неподходящ размер на снимка в подпис!