Цитирай Първоначално написано от tujnata_mimi
Цитирай Първоначално написано от Ваня_ Петкова
Ех, тези проблеми!
Значи имам цикъл вече от 8 месеца. Трябваше да ми дойде на 28-29 октомври, но ми дойде чак на 8 ноември. От 8 до 11 ми беше менстриацията, която беше и много силна. Никога не съм имала толкова обилно кръвотечение. Но го приех за нормално.
Хубаво, но вчера сутринта си сложих ежедневна превръзка, за да не ме изненада цикъла отново. На обяд видях, че върху нея имаше някакво кафяво, лепкаво, като сопол, смесено с кръв. Уплаших се, но си помислих, че е временно. Обаче ми се случи 2-3 при уриниране ми се получаваше това течение. И днес също забелязах, че превръзката ми беше оцапана със ''сопола''. Дали на някой от вас се е случвало подобно нещо и дали да не се консултирам с лекар?
SLED CIKUL VINAGI IMA TAKOVA KAFQVO PETNO KATO TI SVUESHVA ILI AKO E SVURSHIL TO SE OTDELQ ZA DA SE DOIZCHISTISH ,SPOKOINOO BEEEE ))))
tujnata_mimi не мисля, че мнението ти е прявилно-да вярно е, че като ти свършва е така ама то пък тя кажа, че на 11 и е свършило, а тва течение чак след 1 ден се е появило-на 13-то обикновено е постоянно!Така, че според мен момичето което публикува темата трябва да иде на лекар-вече беше ли на лекар?Нали кажа, че ще ходиш?