- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- какво да правя ???
мда предварително да кажа че нещо съм полудял, харесвам 1 момиче която е на 17 години а аз съм на 16 ..., а и сме от 1 клас при това, кажете ми какво да правя все пак не знам дали си паснем идеално![]()
![]()
![]()
Връзките от един клас...не са за предпочитане, предвид това, което беше в моя клас по едно време, но няма значение.Покажи на момичето, че я харесваш.
Съгласна съм с koalka.Представи си ситуацията ако тръгнете и след време скъсате-Постоянно трябва да я виждаш.Всеки денНе,по-добре не.Както си решиш,де.
![]()
Успехчета![]()
Обичам и теб...Обичам и нея...Но нея мога да си я посея...
pi4 gadno e kakto kaza gore momi4eto...kat skysate sh ti e gadno da hodi6 na daskalo... ama kakto i da e tfoq si raota...nqma da ta kritikyvam (mnogo :P ) mi da zaribqvaqi q po skype i f daskalo i se zastypvai za neq (ako ima6 opit s zaribqqneto nqma da ti e problem![]()
)
Тя на 17 ти на 16 пък в един клас, да не повтаря 10 клас?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
не просто тръгнах с 1 година по раноПървоначално написано от tuzaro
![]()
но също разбрах че другата година ще се мести в друг град![]()
![]()
еми щом ще се мести по добре забрави за нея е![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
еми щом ще се мести по добре забрави за нея е![]()
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
И кво кат се мести да не би да изкарате повече от 1 година...Първоначално написано от HolySmoker
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
по темата ако обичаш а и не обиждай,не ме изкарвай некъв загубенякПървоначално написано от tuzaro
![]()
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?