Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
Цитирай Първоначално написано от gorska
Цитирай Първоначално написано от izika
problema e che neznam tolkova neshta dali shte zapomnia i moje da obarkam ot pritesnenie neshto puk i izobshto ne ia obicham taia istoria i mi e tolkova bezinteresna
Еми, виж, аз ти казвам да не се притесняваш, а ти... вземи Валериян преди часа, или някви хапченца за нерви...
Ти кой мислиш, че обича историята? На кой му е интересна? Или учиш, или правиш пищов, или преписваш... или поне се постараваш да изкараш 3 ... Между другото какво правиш на компютъра, я сядай да учиш! :P :P :P
6to be na men mi e interesna.... ili dori da ne e4ak tolkova q u4a...4e sma takava paralelka.... pak i nali....sled 12 ti...pravo nea na4in, ina4e i na men mi e trudno s tiq dalgi uroci....ama nqma na4in
Ами говоря за по-голямата част от ученическото общество. От опит знам, че на всички мои съученици най-противна им е била историята. Аз лично съм имала само една четворка и една петица по история в целия си животт, но не мога да кажа, че я харесвам особено... И имам предвид всички предмети: малко са хората, които обичат да учат ( ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ АЗ СЪщО ДАЛЕЧ НЕ СЪМ СРЕД ТЯХ) , но много често в живота се налага да правиш неща, закойто нямаш желание... като се започне още от училището, в което те принуждават дас учиш... Е, това е моята гледна точка по въпроса..