.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Какво да правя ?!

Проблема е следния ... ако трябва да бъда точна проблемите са няколко ... Аз съм 8 клас и много харесвам едно момче от класа ми.Мисля, че и той ме харесва - заедно сме постоянно в междучасията / майтапим се , приказваме си / , изпращаме се при положение , че бяхме една седмица на даскало преди стачката, а стачката свърши преди не толкова много време .А от преди не се познаваме ! Приятелките ми веднага забелязаха / а и аз ми казах че си падам по него/. Те казаха ,че яко е хлатнал по мн , според тях.Та ония ден се връщаме и той сподели пред мен и пред едно друго момиче , че по-рано са го харесвали доста момичета ама само дотам ... нищо сериозно... След това сподели само пред мен /защото др момиче си продължи по пътя/ , че това лято казал на едно момиче ,че го харесва и тя му казала същото ... И той я чакал цяло лято... / аз се замислих и заключих че е явно много нерешителен човек/... явно я е чакал тя да му предложи
    Сега мисля да си му кажа в прав текст , че го харесвам, а и че искам да тръгнем , защото явно ако го чакам него ще чакам 5 века
    Обаче идва и втория проблем ... Майка ми ни преподава . Аз не искам ,тя да разбира , ама няма начин.По-добре явно да разбере от мен, а не от съучениците ми или колегите си [-o< .
    А много ме е страх , че и да скъсаме ако нищо не се получи , ние ще сме 5 години заедно.
    Малеее , много е обаркано всичко ! Моля ви , дайте ми съвет ! Много съм объркана !
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    фащаи се с него ко ти пука... какво като разбере майка ти.. ще те изгони от вас.. лол
    и да скусате по късно си е малко гадничко като сте в 1 клас ама да не ти пука не е толкос страшно... и в моя клас миналата година ходиха 2ма ама тас година след като са скусали въобще се 1 не са ходили...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен Аватара на koalka
    Ами, какво толкова се притесняваш майка ти да не разбере?Голяма работа, все пак ти си решаваш с кой да ходиш и с кой не, според мен за нея е достатъчно момчето да е свястно...
    Отделно това, но пък може наистина да е нерешителен.Затова според мен трябва да му предложиш да излезете и тогава да му кажеш, но пък и той най-вероятно се досеща, все пак тия бъзици и изпращането постоянно...

хах ... няма да ме изгони...ама няма да ми е много приятно да знае

Ами щом го харесваш - действай.Майка ти не бива да те притеснява - ако стане работата,й сподели,че ходите,защо наистина,ако го разбере от друга място,ще се получи много кофти.А за това,че ако скъсате после оставате заедно ... - не го мисли толкова,може и да не се стигне до там - има много хора,които тръгват в 7-8 клас и после дори се женят.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Повече от фен Аватара на ateto
    Град
    Sofia
    Ти си самоооо осмиии класссссссссс вярно секси се държиииииииш

хаха мн смях като го четях тва там за лятото и като пише чакал и аз чета чукал хахаах и си викам Ъъъъ. кво стаа тука хахаха

Я се хващайте А ако си мислиш за следващитете години ... няма страшно хаха вие няма да се избиете евентуално като се разделяте хехе Пак и до колкото помня нас ни разделиха паралелката заради 2рия език =D>

Град
    40 Miles from the Sun
    Ненененене! Връзка с някой от класа ?! НЕЕ! Ще ти мине, не се занимавай с него, щот после 5 години е много възможно да сте в ужасни отношения.

Град
    Sofia
    Детето не иска маика му да му се бърка в лубовния живот хаха

Ако не беше мама досега да сам страдал... страдаааал..... Колко полезни съвета ми е дала колкото не сам ял сладолед хахах

ПС аз ям МНМНМНМНООООГО СЛАДОЛЕД хаххьехех

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    Ненененене! Връзка с някой от класа ?! НЕЕ! Ще ти мине, не се занимавай с него, щот после 5 години е много възможно да сте в ужасни отношения.

Пфффф... а кво да направи ... Да кажи му че го харесваш че го искаш ама няма стане... Ар ю ол раит ???? (хахах) Аз ако ми го каже момиче просто всякви добри отношения отпадат хх А ако сте заедно може да се разделите с добро

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от ateto
    Цитирай Първоначално написано от AFT

Пфффф... а кво да направи ... Да кажи му че го харесваш че го искаш ама няма стане... Ар ю ол раит ???? (хахах) Аз ако ми го каже момиче просто всякви добри отношения отпадат хх А ако сте заедно може да се разделите с добро
    И за к'во въобще трябва да му казва? А и много ме съмнява да се разделят с добро, особено с тоя акъл.

Град
    Sofia
    Ееее шанс тогава хаха Ами удряш му пълен Игнор хаха и тва е

Аз винаги се опитвам да се разделям с добро с гаджетата си

Сега с дно бифшо сме адски добри приятели :P

Благодаря на коалка...най-вероятно тъй ще постъпя

koito ne e opital, ne e razbral. ti si 8 klas, dori i da ne stane ni6to ne e bolka za umirane. dori e vazmojno sled tova da si ostanete priqteli. a za maika ti 6te kaja samo, 4e ne trqbva da ti se mesi v otno6eniqta s mom4eto. uspeh \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си