Проблема е следния ... ако трябва да бъда точна проблемите са няколко ... Аз съм 8 клас и много харесвам едно момче от класа ми.Мисля, че и той ме харесва - заедно сме постоянно в междучасията / майтапим се , приказваме си / , изпращаме се при положение , че бяхме една седмица на даскало преди стачката, а стачката свърши преди не толкова много време .А от преди не се познаваме ! Приятелките ми веднага забелязаха / а и аз ми казах че си падам по него/. Те казаха ,че яко е хлатнал по мн , според тях.Та ония ден се връщаме и той сподели пред мен и пред едно друго момиче , че по-рано са го харесвали доста момичета ама само дотам ... нищо сериозно... След това сподели само пред мен /защото др момиче си продължи по пътя/ , че това лято казал на едно момиче ,че го харесва и тя му казала същото ... И той я чакал цяло лято... / аз се замислих и заключих че е явно много нерешителен човек/... явно я е чакал тя да му предложи
Сега мисля да си му кажа в прав текст , че го харесвам, а и че искам да тръгнем , защото явно ако го чакам него ще чакам 5 века
Обаче идва и втория проблем ... Майка ми ни преподава . Аз не искам ,тя да разбира , ама няма начин.По-добре явно да разбере от мен, а не от съучениците ми или колегите си [-o< .
А много ме е страх , че и да скъсаме ако нищо не се получи , ние ще сме 5 години заедно.
Малеее , много е обаркано всичко ! Моля ви , дайте ми съвет ! Много съм объркана !