- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОМЕНТАРИ ПО СНИМКИТЕ
По-скоро съм влизала в излишни спорове.Първоначално написано от exploitedteen
Последно си спомням, че на любимата си rawrrr казах, че е хубава.
Рядко давам оценки за външния вид на някого.![]()
Собственост на Canis_Dirus
http://www.picvalley.net/u/93/23200_362.JPG
мухаха тва вече го гледах....защо пускате разни снимки по няколко пъти??
иначе по ми харесва обратно![]()
Защо не покажете малко снимки от форум срещи. Например си спомням за една такава среща през един сууупер горещ юлски ден, не се скатавайте (:
http://img240.imageshack.us/my.php?i...stelobwxw6.jpg
Оу! Барби, това, това е тооолкова мило! Въобще не е барби, то е по-скоро....ДА! То е, така си прадставям вече вечната жена в милите балади ли, какво са, на Депеш Мод! Точно такова красиво, мило лисиче и тн. Поздрав и на теб с Депеш Мод и Блу Дрес. Надявам се да ти хареса. И понеже аз тази песен не я възхвалявам като звучене до небето, поздрваче и с Енджои дъ саилънс ('= Много са снимкта ти отношението към момичето в тези 2 песни, примерно...според мен.
![]()
Такаммм. Продължавам да се правя на незнаеща за бутона промени ('=
http://img29.picoodle.com/img/img29/...0m_5769ffb.jpg
Мнооого е хубаво. Уит лъов, много е хубаво!
![]()
Мога да покажа снимки на Куенч от една форумна среща, на която присъствахме само двамата...но да не ме бие послеПървоначално написано от Сладичко_bi
![]()
Възможно ли е да бъде по-красиво?
И аз имам снимка на Момчил от форумна среща,но не бих имала смелостта и жестокостта да я пускам!Първоначално написано от `Death`Whore``
Иначе,куенч е много хубав на тези снимки,мдам шекси.![]()
Дет хор, колкото и да не го взимам на сериозно (относно това кооолко е "зъл" и "страшен"), бих се страхувала да пусна негови снимки.Първоначално написано от RAWRRR
Не знам ти как си се решила.. хаха
Иначе наистина е голям сладур тука. В характерна поза - с биричка в ръка.![]()
Собственост на Canis_Dirus
Не ме е страх от него...принципно![]()
Не е на 37! И на тази снимка е готин всъщност...![]()
Питай го, той обича да го зарибяват момиченца![]()
Е, Quench, потърси го![]()
Това е тема за коментари на снимки,но аз искам да направя коментар на поведение..ще бъда лаконична:
сладичко би,
Ти или се натягаш/подмазваш на някого ,
или правиш умопомръчителни заключения .. (примера с куенч,за който каза,че изглежда на 37,а всъщност едва е прехвърлил двайсетака)..
Защо преди да пишеш кометар,не се замислиш,какво би било отражението му върху адресата?
![]()
Бе ти ли го казваш тва бе?Са остава и мъртвата курва да се намеси....Първоначално написано от RAWRRR
И да Куенч,не само,че излгежда на 37,но е и грозен и тъп и не става за нищо друго освен за тест за издържливост на метални бухалки!
2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !
Малиии...колко добре го познаваш!Сигурно се знаете от години...пффПървоначално написано от Ziezi
Аз пък обичам крайни мнения за юзъри от форума, от напълно непознати за тях хора!Съмнявам се, че изобщо някога си имал контакт с Quench освен може би в поредната тъпа тема за политика...Съмнявам се, че си провел даже един смислен разговор с него!
Недей да изказваш такива крайни мнения, без да познаваш човека...Просто е супер лицемерно от твоя страна...осъждаш RAWWWR и `Death`Whore` за техните "крайни" мнения, а в същото време ти кво правиш?
Хахахаха!
Tell me ya lie on your bed of nails
Tell me you're losing control
Nightmares in ecstacy ya need
A razorlike crown of thorns