.
Отговор в тема
Страница 3 от 9 ПървиПърви 1234567 ... ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 206

Hybrid View

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Това е тема за коментари на снимки,но аз искам да направя коментар на поведение..ще бъда лаконична:

сладичко би,
    Ти или се натягаш/подмазваш на някого ,
    или правиш умопомръчителни заключения .. (примера с куенч,за който каза,че изглежда на 37,а всъщност едва е прехвърлил двайсетака)..
    Защо преди да пишеш кометар,не се замислиш,какво би било отражението му върху адресата?
    Бе ти ли го казваш тва бе?Са остава и мъртвата к***а да се намеси....

И да Куенч,не само,че излгежда на 37,но е и грозен и тъп и не става за нищо друго освен за тест за издържливост на метални бухалки!

Ти да не си в душевен мензис?
    Собственост на Canis_Dirus

Голям фен
    RAWRRR написа:
    Това е тема за коментари на снимки,но аз искам да направя коментар на поведение..ще бъда лаконична:

сладичко би,
    Ти или се натягаш/подмазваш на някого ,
    или правиш умопомръчителни заключения .. (примера с куенч,за който каза,че изглежда на 37,а всъщност едва е прехвърлил двайсетака)..
    Защо преди да пишеш кометар,не се замислиш,какво би било отражението му върху адресата?
    d'oh!
    Няма лошо да коментираш поведение! Евала! За тва са форумите (= Разговори и тн. Флуда е неизбежен. Пък и е логично, че това не би ме засегнало. Самата аз флудя и то много, не се гордея, но ми е все тая, може би това е по-зле.
    Сега да и отговоря. Предполагам искаш отговор, пък и да не искаш, не бих желала да реши някой, че го убиждам или му се натягам. Въпреки че на експо г-н може да се нарече така. Но виж, не искам да коментирам снимка, която не харесвам. По-скоро не искам да коментирам човек, когото не намирам за красив, интересен или за който да кажа нещо. Все подмазвания, нали? Да де ма аз не мисля, че вреди да си кажа мнението, особено когато то е положително.
    Умопомръчителна логика имам, човечеееее. И това следва от факта, че не мога да определя годините на някой от снимка. Това и аз го знам. Но си права, че правя умопомрачителни заключение, но пък баш от това с годинте да следва... Винаги, когато пиша коментар мисля за отражението му върху адресата. Когато сгреша с нещо като сега се поправям. Не съм искала да убиждам куенча. Казох каквото мислих. Пък и 37 убидно ли е мила? ('= Веднага дадох да се разбере, че не мисля лошо за него. Още щом забелязох, че съм прозвучала за някой зле. Казох и поватарям. Изглежда си добре човекът. И по темата ти, не коментирам хора, които намирам за неприятни, защото ще ме нападнеш И мисля, че няма защо да наранявам макар и малко някой с моето субективно мнение. (=

Мега фен Аватара на quench
    Бе ти ли го казваш тва бе?Са остава и мъртвата к***а да се намеси....

И да Куенч,не само,че излгежда на 37,но е и грозен и тъп и не става за нищо друго освен за тест за издържливост на метални бухалки!
    добре, дечко

внимавай като изчуаваш змиите, да не те клъвне некъде

или ти, като опитен херпетолог, приемаш редовно от отровата на змията,а?

смятам, че ме разбираш - интелигентен човек си, учен
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Sladkoto bi,или там както ти е ника..
    Това че не си искала да Обидиш никой,не значи ,че те оневинява,ако си го направила,същото е и когато нарушиш закон,а не знаеш,че съществува-това също е престъпление,независимо,че не е преднамерено и е водено от незнание.
    Аз бих се издразнила,ако някои ме сметне за 15 години по-стара от колкото съм всъщност.
    Ти не го каза за мен,на куенч сигурно не му пука,но мен нещо ме жегна,защото го харесвам и уважавам.Като стана голяма искам да съм като него и го казвам,имайки предвид че той още не е успял да ми промие мозъка и да ме направи поредната форумна фенка.
    Дразня се и на хора,като Зиези..които се опитват да омаловажават авторитетите като него..ако жените си имаме "женска завист",то мъжете си имат "стремеж за запазване на достойнството" и когато се появи някой толкова интелигентен и способен мъж като куенч,вместо да го уважават,те използват "женските",примитивни средства-като злобата.

Куенч,извинявай,че привличам вниманието към това,просто смятам че е важно,и е умален мащаб на голями екзистенциални въпроси:
    1.ще децата си мислят,че всичко им е позволено,могат да се измъкнат безнаказано,ще са способни на всичко (в лицето на сладичкото би)

2.за нараненото достойнство на мъжкаря,в лицето на по-силен индивид (в лицето на зиези)

Голям фен
    Ужасно сладки блузки <3 Но са и адски скъпи. Имам една с маймунки. И все пак толкова пати за такава гъзария.... Ще си правя сама (=

Охо. Така. Казох, че форумите са за комуникация, разговори и тн. Само че съм забравила да кажа и безпочвени или по-скоро плитки причини за вражди и спорене. Все неща човъркащи човешкото его. Докато са безобидни бройте ме. Обичам да се доставя удоволствие на някого, но единствено ако това не мъчи друг. Във форумите е най-безопасно и най-опасно. Както искате го разбирайте, това е увод. Плюем на уводите. Те са само за отнемане на вниманието. (=
    Престъплението се оневинява до някаква степен, когато е извършено от някой, който не знае закона или не е бил в състояние да го прецени, години, алкохол, психи4еска стабилност. А и от разкаяние и от опит за поправка....Но, на кой му пука. Аз съм готова да приема наказанието си стига то да отговаря на човешките норми според мен. Не бих съдила някого ако заради това няма да ме обича или говори с мен. Бих разбрала. И аз не бих се почувствала ни най-малко засегната от някоя хлапачка, която смята, че аз съм с десетилетие по-голям. Сигурна съм има много гадове, които даже ще да искат нещастието на мен, майка ми, децата ми.... И? Това е.... Как да ти кажа. Съжалявам, че съм те обидила. Но не мога да се призня за виновна и да го мсиля сериозно. Уважавам мнението ти. Разбирам, че е вероятно да го приемаш така и все пак мога само да съжалявам, да съчувствам, но не и съпреживявам. Аз не мога даже да осъзная, че някой го е заболяло до толкова. Иначе не бих и продумала. И друго...Не вярвам в женстака завист. Тя не е толкова разпространена,. колкото се твърди. Според мен е шантаж. Сори. В лицето на мен могат да се разгледат много по-ужасни въпрости. (= А пък ако моцжеш да ме усетиш, само ще умалиш бройката им.
    Ех. Започвам да сее чувствам някак специална. Тема в която само аз коментирам снимките. Лична тема. ('= Претупах отговора, търсете ми сметка на ЛС или утре. Г;адна съм. Изяждам букви и тн повеч1е от обикновено надали значи ми се разбира ('= Радвам се как се обичате един друг и много съжалявам че имате нужда да се заяждате с някой, само защото се чувствате длъжни да ви боли от това. Ако злобееше без да ти е зле, щях да подкрепям с 2 ръце, но....

Голям фен
    Това последното на експо г-н/да ми каже ако държи на ника си/ много ми звучи като думите на Джеф от Хард Канди, които бяха от сорта на >когато си фотограф, осъзнаваш, че лицата на хората лъжат. При което моми4ето го попита дали нейното лице лъже. Оф, пука ви. само да кажа. Стори ми се важно, вече по-скоро глупаво (=
    Г-н експо, ако приятелката му няма нищо против, както и той, е поканен на форумна среща. Само да разбера къде точно тярбва да напиша за да се организират потребители от форума. Понеже мисля имам впечетления и мога да се видя с някои хора. (=

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    А, нямам против. Просто най-прилежно съм го завързала с верига за радиатора в кухнята...

А Хард кенди е мега як филм!!!

Saatana vittu perkele hate crew!

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от Boot
    А, нямам против. Просто най-прилежно съм го завързала с верига за радиатора в кухнята...

А Хард кенди е мега як филм!!!
    Г-н Експо ли ти е мъж 0.о омг (=
    Мега як е да. Гледала съм го поне 4 пъти с разли4ни хора. Иначе не помня чак така всички реплики ('=
    Поздрваче с уводната увертюра от филма, която за съжаление не успях да си намеря, но ако и ти я нямаш, елефант уомън на блондредхед и те ще свърши работа, ма е малко лигава, групата има по-добри. (=

^Не разбирам защо само коментираш,а не слагаш свои снимки,които НИЕ да изкоментираме...

Голям фен Аватара на Ziezi
    Цитирай Първоначално написано от brain_stew
    Малиии...колко добре го познаваш!Сигурно се знаете от години...пфф

Аз пък обичам крайни мнения за юзъри от форума, от напълно непознати за тях хора!Съмнявам се, че изобщо някога си имал контакт с Quench освен може би в поредната тъпа тема за политика...Съмнявам се, че си провел даже един смислен разговор с него!
    Недей да изказваш такива крайни мнения, без да познаваш човека...Просто е супер лицемерно от твоя страна...осъждаш RAWWWR и `Death`Whore` за техните "крайни" мнения, а в същото време ти кво правиш?
    Хахахаха!
    Пфф,кога съм осъждал раввврмасмеявес и курвата?Просто аз лично мисля,че лицемрното в случая е да правиш забележка на някой,че си е дал мнението за некъв путьо,като в същото време всяко второ твое мнение е критика към някого!

Ти да не си в душевен мензис? Confused
    Мне,сега точно ми дойде душевното бяло течение....

добре, дечко Very Happy

внимавай като изчуаваш змиите, да не те клъвне некъде

или ти, като опитен херпетолог, приемаш редовно от отровата на змията,а? Wink

смятам, че ме разбираш - интелигентен човек си, учен
    ооо куенчи...Господи,по елегантна заплаха не съм получавал никога...
    ПП:между другото бил съм кълван доста пъти...
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Град
    София
    Защото всеки втори заслужава критика,това е ТИЙН проблем все пак.
    Самото му название показва,че тук хората са на крехка възраст,незряли,без точна преценка за действителността и тн.
    Има само двама човека,които харесвам от този форум,и единият е куенч,
    затова си позволих изобщо да надам глас за защита.
    Не е лицемерно,защото и в двата случая,когато критикувам,и когато защитавам, чувствата ми са истински.

Цитирай Първоначално написано от RAWRRR
    Защото всеки втори заслужава критика,това е ТИЙН проблем все пак.
    Самото му название показва,че тук хората са на крехка възраст,незряли,без точна преценка за действителността и тн.
    Има само двама човека,които харесвам от този форум,и единият е куенч,
    затова си позволих изобщо да надам глас за защита.
    Не е лицемерно,защото и в двата случая,когато критикувам,и когато защитавам, чувствата ми са истински.
    Така ли?А кой е казал,че ти можеш да критикуваш,а другите не?И като е тийн проблем кво правиш тук?

ПП:Хайде сега си представи,че сладичко-би също беше истинска,като каза,че куенчи е на 37-са кво правим?

Град
    София
    Ама всеки има право да критикува,после да му критикуват критиката?
    На мен почти всеки път ми се случва да ми обсъждат язвителността и това е прекрасно.
    Нека сладичкото би си коментира когото желае,само че аз ако реша,мога и искам да й опонирам.
    Както и стана.

Какво правя аз тук ли?Ами..като за начало не съм тийн,нито на години,нито на акъл.Въпреки че на повердение си карам "пост-пубертета" ,понеже когато бях тинейджърка на години,залягах над учебниците.
    В този форум,влизам само за да чета постовете на exploitedteen и quench и за да си чеша егото.

Мега фен Аватара на quench
    Зиези, ако съм на 37, след 15-ина години не пускай момиченцето си до mirc, icq, skype, oovoo & any internet browser

затвори я в плевнята на село, за да подрежда денонощно спесимените от твоите херпетологични изследвания

и вечер й чети до побъркване Истинката БГ история

така ще й попречиш да влезе в контакт с мен
    Be proud in your arrogance

http://vbox7.com/play:eca29fe0

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    баси...
    а какво се прави в такива случай... смисъл, ако е отровна змията наистина ли трябва да изсмучеш отровата или това е само по тъпите книжки???
    ако искаш ми кажи на ЛС, да не осираме заяждането тук, ама е много любопитно...
    Сигурно си чувал че се изсмуквала, ако нямаш ранички в устната кухина, но е рисковано. Прави се стегната превръзка над ухапването. Пострадалия трябва да ограничи движенията си (при по-бързо кръвообръщение отровата се разпространява по-бързо). Не трябва да се приемат алкохолни напитки, но има един случай, в който ухапания е бил много далеч от населено мясато на което може да получи медицинска помощ, напил се е зверски и...след повече от 24 часа се е събудил. Това е било просто изключение, инъче е нямало да оцелее.
    Има и друг вариянт - да рзчиташ на "сухо хапване". Пепелянката на всяко 1000 ухапване, прави едно при което не впръсква отрова, но...замисли се какъв ти е шанса

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Само да вметна, че темата ми се струва глупава..

К'ви са тия сеирджийски тъпотии? Оня бил онакъв, оная онакава ( ) .. Има ЛС-та и разните му там, ако чак толкова някоя снимка ви трогва.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от extreme_
    ^Не разбирам защо само коментираш,а не слагаш свои снимки,които НИЕ да изкоментираме...
    Поста ти е лишен от логика. Второ, да не говорим, че съм пускала снимки, пък и вчера или оня ден, пак.
    Абсолют радва както винаги.
    И Експо г-н, законът предвижда случаи в който подсъдимия не знае законът (= Когато е малък и тн. Но, но случаят според Лъвицата беше по-скоро не осъзнаващ извършенето, което пак намалява присъдата, но не дава почти никакво отражение на случая. ('=

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    баси...
    а какво се прави в такива случай... смисъл, ако е отровна змията наистина ли трябва да изсмучеш отровата или това е само по тъпите книжки???
    Сигурно си чувал че се изсмуквала, ако нямаш ранички в устната кухина, но е рисковано. Прави се стегната превръзка над ухапването. Пострадалия трябва да ограничи движенията си (при по-бързо кръвообръщение отровата се разпространява по-бързо). Не трябва да се приемат алкохолни напитки, но има един случай, в който ухапания е бил много далеч от населено мясато на което може да получи медицинска помощ, напил се е зверски и...след повече от 24 часа се е събудил. Това е било просто изключение, инъче е нямало да оцелее.
    Има и друг вариянт - да рзчиташ на "сухо хапване". Пепелянката на всяко 1000 ухапване, прави едно при което не впръсква отрова, но...замисли се какъв ти е шанса
    Аз ли съм тъпа,или "Змията",в случая,беше символичен образ,а не физическата й форма на животно?

Мега фен
    Град
    Utopia..
    RAWRR, виж си съобщенията

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    RAWRR, виж си съобщенията

Показва ми някаква грешка,надявам се не е нещо много важно.
    Could not query private message post information

DEBUG MODE

SQL Error : 1195 Table 'pmt' is marked as crashed and last (automatic?) repair failed

SELECT u.username AS username_1, u.user_id AS user_id_1, u2.username AS username_2, u2.user_id AS user_id_2, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_avatar, pm.*, pmt.privmsgs_bbcode_uid, pmt.privmsgs_text FROM phpbb_privmsgs pm, phpbb_privmsgs_text pmt, phpbb_users u, phpbb_users u2 WHERE pm.privmsgs_id = 474267 AND pmt.privmsgs_text_id = pm.privmsgs_id AND pm.privmsgs_to_userid = 111375 AND ( pm.privmsgs_type = 0 OR pm.privmsgs_type = 1 OR pm.privmsgs_type = 5 ) AND u.user_id = pm.privmsgs_from_userid AND u2.user_id = pm.privmsgs_to_userid

Line : 240
    File : privmsg.php

баси...
    Получи ли ми съобщението?Че некви бъгове ми показва...

Мега фен
    Град
    Utopia..
    всички лс-тата май са се бъгнали ... Властта да направи нещо по въпроса

Какво е '>3'

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си