- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОМЕНТАРИ ПО СНИМКИТЕ
или на задник...
Saatana vittu perkele hate crew!
Да, задник е. Аз така изглеждам погледнат отгоре. Задни и...сетете се кое е другото![]()
sqkash nqkoi ima takyv syizmeren zadnik ,na men mi prilicha na drugo [-o<
Сигурно е задник .. нали знаете при нинджите как е 'един нинжа може да бъде убит само от друг нинжда'.. сигурно и тука има някаква подобна приемственост.
Може ли и аз да си направя тема за избиване на комплекси нече имам такива де!?![]()
Light The Universe
ааааАА ОМФГ майна ...видях няква снимка на заведението дето почти секи ден кибича.... е начи МИ в Пловдив е доста известно ..... брау брау !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
като цяло е по-тъпо и клиширано да цитираш чужди мисли,ама айде..Първоначално написано от Сладичко_bi
еxtreme,благодаря.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
Аз съм най-красива. Точка по въпроса. Ама как се бях нагримирала за рд-то на колегата... =D>![]()
Но всъщност както перефразирах един идиот: "Хубави жени много, свесните и умни /и некурви/ са малко"Какви простотии пиша днес...
Възможно ли е да бъде по-красиво?
http://i.asl.bg/7/1/9/6/4/71964-928948049.jpg < Това е велико, някак.... Обожавам как прекъсва веждата, обожавам съсредоточаването върху по-близкото око, пръстчетата, като умалените мащаби от мраморните скулптури на М.Анжело, кичурите коса, отблясъците от огледалото. Приличаш на антилопа, такава слабичка и остра. Може ли да те снимамхех ('=
cappy123 - сладичко_bi е права.
Много грозно заставаш на тия снимки.Усмихни се малко,не бърчи челото... Хубава си,ама от физиономиите ти едва се забелязва
проблема е, че ако нагримираното момиче е още малко, формата на черепа му е все още детска - тоест, къса челюст и объл темпорален лоб, което придава на лицето дечковският вид
формата на лицевите кости е много важна за това, което виждаме по чуждия фасон
оттук трябва да се мисли за подходящ грим, който да придава вид на по-голяма или да подертава детското в лицето
А други,дори като пораснат си остават с детското изражение..Първоначално написано от quench
Мама винаги ми казва че приличам на "лудото Дялче",като се нагримирам.![]()
Dwight D. Eisenhower
Тъпя тема
[size=7][b][u]fosse cos
значи и ти си тъп,щом пишеш в нея.Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
"Единственото нещо по-глупаво от това да си глупак,е да спориш с глупак",затова просто си замълчи.
Dwight D. Eisenhower