- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОМЕНТАРИ ПО СНИМКИТЕ
Първоначално написано от Сладичко_bi
![]()
![]()
ot kade ima6 snimkata na toq det prili4a na renesansova kartina 6toto az go znam koe pls kaji
![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
no way, az sym nai-prelestniqt i bojestven tipПървоначално написано от WILD__BOY
Първоначално написано от ~egoistiC
Грозно е да се говори така. Пък и няма понятие "грозно" що се отнася до външност, тъй като всеки човек има различен вкус. Мислех, че е повече от ясно, но явно не е.
Собственост на Canis_Dirus
ama ima i takiva, koito nikoi nikoga pri nikakvi obstoqtelstva i predpostavki nqma da haresa ;d.. te sa istinski groznite hora..Първоначално написано от _Cuddly_
Първоначално написано от eu.hyricane
Не това е най-важното, пък и си зависи много от човека. Познавам едно 100-килограмово девойче, което си намери пич, тежащ 200. Бърка ли ги? щастливи са. Така че това е твърде относително.
http://www.youtube.com/watch?v=vixwcHWOiWoПървоначално написано от _Cuddly_
kakvo misli6![]()
Е, това вече е рядко срещано явление.
^^Много ти се иска.Може и да е кухо девойчето,но твоите сравнения са безумни.![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Вие пък за кви глупости спорите![]()
не ми обръщайте внимание...
![]()
![]()
Вили бе.. чети по-внимателно.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Ми може и да не ги бърка, но са жители на тази земя и са отговорни за действията си. За поколението. Са да очакваме също такива обречени дечица. Егати. И бтв, 100 килограма не е нищо. Свалят се. И няма какво да се хвали с тях човек. По-скоро да се вземе в ръце, защото както казох хората са отговорни не само за себе си. Свързани сме. Нека си намери по личен мотив и да остлабне.Първоначално написано от _Cuddly_
Ъ?! Това са хора от квартала, които дори не поздравявам. Защо написа всичко това? Не виждам връзката. Пък и това си е тяхна работа. Ако им харесва и 500 могат бъдат.
Би ли бил по-конкретен, моля. Не разбирам от намеци.![]()
Пак ли се обесняваш бе? Май ти си с комплекса, а?Първоначално написано от Fesho
той имаше в предвите менПървоначално написано от _Cuddly_
сега зацепи ли мацо
![]()
![]()
Каквооо?Първоначално написано от Сладичко_bi
И после се чудиш що хората не разбират какво им говориш.. е как да разберат?
pravi se na intriguva6ta ili nqma dar slovo -_-
sladi4koto_bi ne mi otgovori na vaprosa pls molq kaji pls iskam da znam kade si e ka4val snimkite danito pls![]()
Шапкарю .....
Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?
^ в темата за снимките... никът му е ^spider^ или нещо такова.
http://prikachi.com/files/104110y.jpg > ЪЪъъъъъ! Сид!? <333 ^^^ Гати якото, ама ти ли...?? Суперско е <3
И бтв имам роклята на точки на Лъвицата ама като я сложа и се качвам по стълби или наклон и ми се виждат гащичките ^^ Само ме свалят разни...и като има вятър ('= За тва малко я нося, иначе е готина. Много. <3
<3 С какво е правен снимката (=? Съпер яко бледо утро мило индивидуално вдъхновяващо^^ когато го нарисувам ще ти о пратя на лично <3
Прея, много си хубава, но аз мразя всякакъв национализъм. Смятам, че граничи със шовинизъм. Смятам, че увеличението на държава за сметка на дома на чужденци е кощунство. Смятам, че най-красивите хора са със смесени гени, най-интелигентните, най-интересните, най-мистичните. Искрено недоумявам какви глупусти пишат тукашните пикли и пиклювци ('= С лещи ли си или имаш зелени очота ^^
Lunatic-, случайно ли сеполучи или си страшно астистичен и красив![]()
Объркала съм форума 0.о ('=
Отиват ти тези цайси. Страхотна атмосфера. поздравче със Съни на Бони Ем ('= Много си капи свежа на тази
<3