.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Как да се справя с притиснението?

utre imam kontrolna po istoria i naprao0o0 nz ...strashno dalgi uroci ni e dala taia daskalka...strah me e che she zabraia neshto shot vinagi se pritesniavam i zabraviam kajete mi niakaf nachin da ne se pritesniavam i vsichko da mine dobre i nai veche -kajete kak nai lesno da naucha urocite {imam predvid che poniakoga si izpisvam nai vajnoto na edin goliam list i taka go ucha ama ...tva sa mnooooogoo neshta koito triaa da znam i ne mi se pishe ...} ujs mnogo me e strah

Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.,заглавието на темата,трябва да бъде написано на кирилица.

izika

daaa be pishtov da ne sam luda urocite sa mnooouuuuu dalgi a i ne sam pravila dosia pishtovi i sigurno she me hvane i ako mi pishe dvoika....she e za sroka dve shoto tia kaza che koito naprai pishtov na kontrolna she sajaliava mnoou

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!

Re: SPESHNOOOOO

Цитирай Първоначално написано от izika
    utre imam kontrolna po istoria i naprao0o0 nz ...strashno dalgi uroci ni e dala taia daskalka...strah me e che she zabraia neshto shot vinagi se pritesniavam i zabraviam kajete mi niakaf nachin da ne se pritesniavam i vsichko da mine dobre i nai veche -kajete kak nai lesno da naucha urocite {imam predvid che poniakoga si izpisvam nai vajnoto na edin goliam list i taka go ucha ama ...tva sa mnooooogoo neshta koito triaa da znam i ne mi se pishe ...} ujs mnogo me e strah
    Моето мнение е, че всичко е на психическа основа. Първо трябва да се успокоиш и да убедиш себе си, самата теб, че ще се справиш, че ти знаеш и можеш!!! След това вече идва практическата работа. Аз лично правя така : изваждам си важните дати и срещу тях записвам накратко какво се е случило. А ако няма дати само по важните събития. Щом уроците са дълги, значи трябва дотолкова да съкратиш, че да избереш само най-важното, или това, което е ОСНОВНО. Също така преди да заспиш, когато си си легнала вече, си прочети всичко отново... Аз винаги правя така и съм спокойна, защото знам, че съм направила всичко по силите си и вече не ме гризе съвестта. Също чети до последно преди да започне часа. Направи всичко, което е по силите ти. А в часа не само се чувствай максимално уверена, но и изглеждай така. важно е госпожата ти да види, че ти си сигурна в себе си.

izika

problema e che neznam tolkova neshta dali shte zapomnia i moje da obarkam ot pritesnenie neshto puk i izobshto ne ia obicham taia istoria i mi e tolkova bezinteresna

izika

problema e che neznam tolkova neshta dali shte zapomnia i moje da obarkam ot pritesnenie neshto puk i izobshto ne ia obicham taia istoria i mi e tolkova bezinteresna

Град

Re: izika

Еми, виж, аз ти казвам да не се притесняваш, а ти... вземи Валериян преди часа, или някви хапченца за нерви...
    Ти кой мислиш, че обича историята? На кой му е интересна? Или учиш, или правиш пищов, или преписваш... или поне се постараваш да изкараш 3 ... Между другото какво правиш на компютъра, я сядай да учиш! :P :P :P

Голям фен
    ako iska6 takti4no moje6 da izpusne6 4asa. no ne ti go prepory4vam. uspokoi se i sedni misleiki samo za typiq urok koito trqbva da nau4i6. nedei da zubri6! vnikni v sydyrjanieto. opitai da si go napravi6 interesno. urocite po istoriq gi nau4avax samo s slu6ane v 4as, tyi kato gospojata mn dobre predava6e i kato po4ne6e da razkazva napravo si go predstavqx. uspex
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where

Започни да учиш редовно уроците си, а не всичко на веднъж в деня/часа преди контролното

Води си записки с най-важните неща, никой не очаква от теб да знаеш абсолютно всичко.

Внимавай в час и се опитвай да запомниш каквото можеш,знам че е скучно...

Човек,който има самочувствието че знае уроците си и се е подготвил добре,няма причина за да се притиснява.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    направи си пищов. и го слагаш по - време на часа под теб.
    дада под тебе хич не си явна тъй :P
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

izika

dobre de kak taka da ne gi zubria ? kajete po kaf nachin tochny dddda gi naucha teia tapi uroci edinia e nai nov i e super dalag ;( i gaden ;( uh ujs she umra ;( izrechenie po izrechenie li da gi usmisliam ;( uh losho mi e veche

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    вместо да ми седиш са да ми са вайкаш за щяло и нещяло що не седнеш на гъза си и да си препишеш сичко най-важно на отделен лист както си правила и да си го научиш...
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    TAM KADETO OBI4AM

Цитирай Първоначално написано от gorska
    Еми, виж, аз ти казвам да не се притесняваш, а ти... вземи Валериян преди часа, или някви хапченца за нерви...
    Ти кой мислиш, че обича историята? На кой му е интересна? Или учиш, или правиш пищов, или преписваш... или поне се постараваш да изкараш 3 ... Между другото какво правиш на компютъра, я сядай да учиш! :P :P :P
    6to be na men mi e interesna.... ili dori da ne e4ak tolkova q u4a...4e sma takava paralelka.... pak i nali....sled 12 ti...pravo nea na4in, ina4e i na men mi e trudno s tiq dalgi uroci....ama nqma na4in
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Цитирай Първоначално написано от n1ght_shadow
    вместо да ми седиш са да ми са вайкаш за щяло и нещяло що не седнеш на гъза си и да си препишеш сичко най-важно на отделен лист както си правила и да си го научиш...
    Дам, така е ... Откакто е пуснала темата е изгубила час и половина, в който можеше да научи поне един урок... А даже и 2 !!!

Повече от фен Аватара на YakUZa777
    Град
    Там където няма ретарди, а само митовете за тях.
    izpii 300 vodka i misylta ti sama shte idva

Град

Цитирай Първоначално написано от BeBsItO
    Цитирай Първоначално написано от gorska
    6to be na men mi e interesna.... ili dori da ne e4ak tolkova q u4a...4e sma takava paralelka.... pak i nali....sled 12 ti...pravo nea na4in, ina4e i na men mi e trudno s tiq dalgi uroci....ama nqma na4in
    Ами говоря за по-голямата част от ученическото общество. От опит знам, че на всички мои съученици най-противна им е била историята. Аз лично съм имала само една четворка и една петица по история в целия си животт, но не мога да кажа, че я харесвам особено... И имам предвид всички предмети: малко са хората, които обичат да учат ( ДЪРЖА ДА ОТБЕЛЕЖА, ЧЕ АЗ СЪщО ДАЛЕЧ НЕ СЪМ СРЕД ТЯХ) , но много често в живота се налага да правиш неща, закойто нямаш желание... като се започне още от училището, в което те принуждават дас учиш... Е, това е моята гледна точка по въпроса..

Като кажете,че имате контролно..и като почнете да се притеснявате.
    Спокойно,дори и да не си учил/а и да изкараш лоша оценка не
    е края на света..ако си седнете на четирибуквието ще я оправите(стига да имате желание)..
    А за уроците..как да ги научиш най-лесто..пфхах.
    Няма специална формула,просто учи всичко редовно,а
    не всичко на веднъж в последния момент

Walk go home boy...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си