.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Понякога, пич, имаш нужда да си излееш нещото което те тозмози пред група напълно непознати хора а не пред приятели

Майната й на любовта!!!
    Бъди егоист и си живей живота! Ако питаш мен - това е може би, най-добрия вариянт за момента.
    Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!

95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !

Голям фен Аватара на sapphirr
    Къде е любовта...
    интересен въпрос...ама нали се сешташ,4е ако знаехме и ние щяхме да сме я издирили до сега (или поне аз в 4астност)

Провери ли в гащите?
    Impossible is nothing ;] ^^

^^

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Толкова ли е трудно да намериш някой който не е с теб заради това че или имаш пари или кола или си пич или си бияч или си лошо момче или гъзар...
    Няма ли никой който цени сърцето и душата за бога. иска ми се да бях роден преди 10-20 години....
    Аз като си харесам някое момче не гледам дали има кинти тва или онова.Харесвам го заради тва,което е и трябва да има качества,с които да ме спечели.Не си падам много по мачовци. Трябва да си приличаме поне малко и по-характери.

Tq e navsqkyde!Otvori syrceto si za Neq!S alkohol nqma da q otkrie6...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Re: Къде е любовта...

Цитирай Първоначално написано от AnotherDay
    Пиян съм плача и се чудя къде е скапаната любов за която говорят всички....
    За всеки човек любовта е на различно място. Но не мисля, че ти би я открил, самосъжалявайки се, с чаша алкохол в ръка. Стегни се, ако продължиш по този начин, само ще се превърнеш в емоционален парцал, ще се изтощиш емоционално и когато вече истинската любов мине покрай теб, ще я пропуснеш. Недей така. Не ти казвам "Ей, я се стегни и се огледай колко хубави незаети момичета има, които само чакат да започнеш да зарибяваш". Не. Просто се занимавай с нещо друго, което да отвлече вниманието ти, чети книга, запиши се на курс, започни някоя компютърна игра... Но не се оставяй провала да те обезкуражи. Нали знаеш, че след всяко падение следва възход Просто не затваряй сърцето си за всички други красиви неща от света, дори и да са дребни, дори и да са малко. Заради тях си струва да живееш, докато накрая срещнеш истинската, голямата любов и отдадеш живота си на нея, както и тя отдаде своя на теб.
    Успех и в никакъв случай не губи надежда! \/
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си