- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Къде е любовта...
Понякога, пич, имаш нужда да си излееш нещото което те тозмози пред група напълно непознати хора а не пред приятели![]()
Майната й на любовта!!!
Бъди егоист и си живей живота! Ако питаш мен - това е може би, най-добрия вариянт за момента.![]()
Не насилваите нещата, просто вземето по-голям чук!
95% от младото поколение не могат да броят, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си !
интересен въпрос...ама нали се сешташ,4е ако знаехме и ние щяхме да сме я издирили до сега (или поне аз в 4астност)Къде е любовта...
Провери ли в гащите?
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Аз като си харесам някое момче не гледам дали има кинти тва или онова.Харесвам го заради тва,което е и трябва да има качества,с които да ме спечели.Не си падам много по мачовци.Първоначално написано от AnotherDay
Трябва да си приличаме поне малко и по-характери.
Tq e navsqkyde!Otvori syrceto si za Neq!S alkohol nqma da q otkrie6...
За всеки човек любовта е на различно място. Но не мисля, че ти би я открил, самосъжалявайки се, с чаша алкохол в ръка. Стегни се, ако продължиш по този начин, само ще се превърнеш в емоционален парцал, ще се изтощиш емоционално и когато вече истинската любов мине покрай теб, ще я пропуснеш. Недей така. Не ти казвам "Ей, я се стегни и се огледай колко хубави незаети момичета има, които само чакат да започнеш да зарибяваш". Не. Просто се занимавай с нещо друго, което да отвлече вниманието ти, чети книга, запиши се на курс, започни някоя компютърна игра... Но не се оставяй провала да те обезкуражи. Нали знаеш, че след всяко падение следва възходПървоначално написано от AnotherDay
Просто не затваряй сърцето си за всички други красиви неща от света, дори и да са дребни, дори и да са малко. Заради тях си струва да живееш, докато накрая срещнеш истинската, голямата любов и отдадеш живота си на нея, както и тя отдаде своя на теб.
Успех и в никакъв случай не губи надежда! \/
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"