.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Hybrid View

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"

Момчета!(и момичета) Как постъпвате?

Такаам... главно към събратята във форума задавам въпроса...
    Как го карате в една връзка? По-полека или хлътвате супер яко и се хвърляте с главата напред без да ви пука. Аз от личен опит се научих да не си вкарвам прекалени надежди и да не се ентусиазирам, но вие как мислите?
    И другия ми въпрос... как се чувствате, когато тръгнете с момиче съвсем нормално, просто от симпатия и някакво привличане (не се познавате добре, но с идеята да се опознаете в прогреса на самата връзка), и въпросното момиче яко хлъте по вас или поне така изглежда (т.е. тя се хвърля с главата напред) Губи ли ви се желанието или нейното желание ви кара да изтръпвате?

МОМИЧЕТА! а вие по-предпазливи ли сте или?
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Супер фен
    Град
    Панацея
    Всичко е относително..
    Айде лека нощ, че мн ми се спи
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами да ти кажа пич аз от опит знам че трябва по леко да се кара и постепенно ще се случи всичко с времето си не трябва да се бърза и от двете страна на момчето и от момичето, защото ако само от едната страна има хлътване а от другата няма то тогава ще има страдащи. Моя съвет е карайте го по - полека каквото има да става и е писано ще стане

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Ами да ти кажа пич аз от опит знам че трябва по леко да се кара и постепенно ще се случи всичко с времето си не трябва да се бърза и от двете страна на момчето и от момичето, защото ако само от едната страна има хлътване а от другата няма то тогава ще има страдащи. Моя съвет е карайте го по - полека каквото има да става и е писано ще стане

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от GD
    хах, мерси, аз го карам по-полека, ест, пре*авал съм се няколко пъти щото се хвърлям мн яко.... и се получава тва задушаване, липса на лично пространство
    А за съветите, отправяй ги към мадамата ми искаш ли й тела

В момента малко се страхувам да не се сменят позициите щото аз мн си я харесвам, ама да не взема да се чувствам притиснат, ддзм
    как да й намекна или косвено да й кажа да го кара по-полека
    знам че ще кажете да й го кажа директно... но ако го направя, всичко някак си се променя и тя не може да се държи естествено, случвало ми се е :Р просто ми се иска сама да се усети или да й помогна да се усети :Р

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    При мен става постепенно, опознаване и тем подобни и в началото не влагам чувства, пък по-нататък всичко идва от самосебе си... Или си пасваме или не, с дадения човек.
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Голям фен Аватара на dantro
    Аз давам всичко от себе си и се старая всичко да е супер и при двама ни .. Всичко става с времето ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Е то не може да се определи "в тая връзка ще се фърля с главата напред".Както се развият нещата така.А пък относно другия въпрос предполагам че няма да ми се изпари интереса ако съм хлътнал и аз по нея.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ami az sum dooosta predpazliva i ne obi4am da priburzvam ama biv6ia mi priatel be6e dosta sramejliv i ako ne biah deistvala mai niama6e ni6to da se poly4i mejdy nas ta sravnitelno burzo re6ih 4e iskam da sme zaedno i se hvurlih prez glava....E sled tva se poly4i malko gadno za6toto puk toi straaa6no mn se vliybi i po edno vreme po4na napravo da me zady6ava i be6e kato obseben ot mene ta dosta razgovori sme imali po toia vupros...Spored men nai-dobre e ne6tata da se ostaviat prosto da se sly4vat i kogato ve4e ste zaedno da se vnimava s prekalenoto vnimanie...

Мега фен Аватара на koalka
    За сега не съм била предпазлива и не искам и да бъда...

Ми аз едно време хич не се замислях...дай дай дай и тва само напред...без да се оглеждам и кфо ?! Накрая светна червения сфетофар и МУК...останах с празни ръце...ако пък си прекалено предпазлив...партньорка в любовта ще е ръката ти...тъй че златната среда е най-добре...от малко по 2те...хем преценявай малко хем отвреме на време бъди пооо "чалнат"

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    nqkolko pati sam se hvarlqla no ve4e 6te go karam po bavno

Попринцип не обичам да си давам някакви надежди за връзките, защото най често излизам разочарован. Предпочитам отначало да опозная момичето и тогава да преценя дали може да се получи нещо сериозно между нас и тогава да си давам надеждите, защото ще знам какво може да очаквам от нейна страна. Винаги така съм действал и винаги съм успявал, с изключение на 1 път..

Относно втория въпрос - ами, всяко момиче ми прави впечатление и ако някое девойче ми направи по голям интерес, ще се опитам да се опознаем и да знам що за човек е.

hvarlq6 se v boq majki i ne ebava6... no zavisi ponqkoga se nalaga da si po vnimatelen kam momi4eto =]

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Абе днес супер случайно стана въпрос за това аз чак се потресох от начина й на мислене... и както стигнахме заедно до извода - хубаво е и 2мата да си го караме по-полека и всичко да си се случва без да го насилваме. Така че всичко вече е 6 \/

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    Цитирай Първоначално написано от GD
    ako 6te i tejko da go karat, to ako e pisao 6te stane
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми