.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9

Обезкосмяване

Хора аз съм на 13 години и досега не съм се обезкосмявала,защото просто нямах косми нито по мишниците нито по краката ми бяха толкова много . И това лято си обръснах краката и подмишниците само, че майка ми е твърдо срещу това и само ми говори че не трябва да почвам от толкова рано да се обезкосмявам . Но мен ме е вече срам,защото всичките ми съученици се обезкосмяват Какво да правя според вас как да я обедя ?

Съжелявам ако сам згрешила раздела, но незнаех каде трябва да я пусна.
    П.С мерси за отговорите

Аз не мисля че има нещо лошо в обезкосмяването но моя съвет е да не се бръснеш защото така няма да се отървещ от космите трайно вярно че е бързо и безболезнено но само ще си навлечеш проблеми с бръсненето пробвай да ги епилираш с епилатор или си направи кола маска според мен е по добре. Надявам се че помогнах успех
    Бъди такъв какъвто си защото на света има достатачно други хора.

Не се бръсни.Може да се обескосмиш с депилиращ крем на интимните зони,а краката с кола маска.Така е най-добре.

Купи си епилатор , така е най-лесно и ефикасно
    Любов ли ? Тя не съществува . Курви? Курволяк колкото щеш...

epilator ili kola maska na tova 6te e saglasna

Град
    entre el mar y una estrella...
    пробвай с епилатор или отиди на кола маска - не е мн хубаво да ги бръснеш - растат бързо и стават мн твърди. Поговори с нея и й кажи че твоите съученички също си махат космите и че като почнеш от по-раничко да ги махаш (с кола или епилатор) ще оредеят постепенно при мене на краката така стана - от края на 6ти клас ги махам и са станали за 3 години значително по-малко \/ успехчета
    Две хубави очи. Душата на дете
    в две хубави очи; - музика - лъчи
    Не искат и не обещават те...

Цитирай Първоначално написано от SuNNy^DaY
    пробвай с епилатор или отиди на кола маска - не е мн хубаво да ги бръснеш - растат бързо и стават мн твърди. Поговори с нея и й кажи че твоите съученички също си махат космите и че като почнеш от по-раничко да ги махаш (с кола или епилатор) ще оредеят постепенно при мене на краката така стана - от края на 6ти клас ги махам и са станали за 3 години значително по-малко \/ успехчета

Точно Само че на мене ли ми има нещо или на другите, защото като се бръсна, косъмчетата не стават черни, твърди и гадни, ами стават тъмно сиви, и малки и почти не се забелязват на места Много е готино така

Супер фен Аватара на miShle
    Оле боже 13 години?!? Майка ти трябва да е супер консервативен човек или не знам и аз как да го кажа,но е със много странни разбирания.Питай я дали ще и е приятно детето й да се излага и всички да му се подиграват? Има едно момиченце дето съм му кръстница и детето просто има много косми под мишниците пък е само 3ти клас и майка й й бръснеше мишниците лятото,за да не се излага.Пък ти боже на 13...еми светни майка си,че живее в 21ви век! Предполагам,че си седми клас и не честно не мога да си представя да ходиш космясала
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Що за мъж си при положения, че нямаш косми по краката ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си