.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Hybrid View

Писна ми немога така ;(

Toi pochna rabota i nemoje da idva veche prez sedmicata i ne e idval ot 1 mesec i nqkolko dni .. Az v sub i nedelq nqma kak chasni tova onova .. Mn mi lipsva ama Samo mu se molq pone 1 put da si izmisli prichina da otsustva ot rabota i toi mi vika vse che nemoje Kakvo da pravq nzz Vie kakvo bihte napravili

Голям фен Аватара на Quasar
    Град
    Намайнатасистан
    същото положение...е виждаме се през 2-3 дни ма колкото за едното здрасти...в различни смени сме и е още по-зле...и аз като бях почнал работа-смятай...ма ще траеш...ако го обичаш де...ако не давай следващия
    Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.

Еми или ще свикнеш да го виждаш рядко или ще го скъсаш и ще си намериш някой с повече време

Голям фен Аватара на dantro
    Вижда се че го обичаш много .. Нъли знаеш че с желание всичко се постига .. искам да кажа че ако и тои те обича толкова колкото и ти няма да е чак толкова натоварен и ще намира време за теб
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от dantro
    Вижда се че го обичаш много .. Нъли знаеш че с желание всичко се постига .. искам да кажа че ако и тои те обича толкова колкото и ти няма да е чак толкова натоварен и ще намира време за теб
    +1
    Момиче съм

Ако го обичаш измисли нещо (и аз нз кво), а ако не "моля следващия"

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, какво толкова...имате събота и неделя.Така ще искате повече да се виждате, иначе всеки ден, ако се виждате, ще си омръзнете.

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    охохо до болка ми е позната тая ситуация майко.. и аз бях преди време в такава, не постъпих правилно и страшно много съжалявах.. ако го обичаш недей го зарязва.. се някога ше мине и тоя тежък период..

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си