.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Помогнете ми !?

Здравейте!

НА КОЙТО МУ СЕ ВИЖДА ДЪЛГО ДА НЕ ГО ЧЕТЕ

Искам да ви попитам какво мислите за тая моя сиуация и да си кажете мненията,защото сам мн. объркана и незнам какво да правя...
    Та имах приятел,който си мислех ,че обичам,но с времето разбрах че не е така.- Той е мн мил и нежен,дава всичко за мен,но не го обичам . Оставих го и тръгнах с др момче което не е кой знае каф на външен вид,но е мн готин по характер т.е. забавен е ...говорят ми вс че е женкар и най-различни неща за него...но тои ми беше казал ,че изневерява само когато има причина и ми каза,че докато е с мен няма да ходи по путки ..на мен мн ми допада,но незнам какво да правя...той не ме търси много...повечето аз му званя...иначе е мн мил като сме заедно...и от страни изглежда,че му варвя подир д-то..от различни градове сме и като си отида на малкия град сме на около 15 км...той все не намира с какво да дойде или колата му нестава или служебната не е в него...та все аз ходя.. при него и спя в една пр...а тои не идва в моя град защото е малак и искали да го бият...и некви такива филми..един два пъти му званях когато бях там за да излезем и той ми каза единя път когато бях за малко вечерта ,чр не е облече и че е мн студено вънка а е на 1 км от центара...втория път беше когато найстина имаше силен вятар и не искаше да излезем на обед за по кафе и така...плс някои ако може да ми помогне..
    JiVoTa e KUcHkA,NAuChI Se DoBRe Da Q ChuKAsH!!!

Еми ако го харесваш бори се за него..той явно или не те взима на сериозно или нз...според мен ако те харесваше нямаше да бяга...Нз ти избираш \/

Цитирай Първоначално написано от From Hell
    Еми ако го харесваш бори се за него..той явно или не те взима на сериозно или нз...според мен ако те харесваше нямаше да бяга...Нз ти избираш \/
    кава,че му е хубаво с мен,но си и мисля,че не е свикнал така както аз съм..предния ми пр ми ходеше подир д-то и не сам свикнала таи да е ..миси все пак

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    =D>
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Голям фен Аватара на dantro

Re: Помогнете ми !?

Цитирай Първоначално написано от ssiska
    Здравейте!

Искам да ви попитам какво мислите за тая моя сиуация и да си кажете мненията,защото сам мн. объркана и незнам какво да правя...
    Та имах приятел,който си мислех ,че обичам,но с времето разбрах че не е така.- Той е мн мил и нежен,дава всичко за мен,но не го обичам . Оставих го и тръгнах с др момче което не е кой знае каф на външен вид,но е мн готин по характер т.е. забавен е ...говорят ми вс че е женкар и най-различни неща за него...но тои ми беше казал ,че изневерява само когато има причина и ми каза,че докато е с мен няма да ходи по п**** ..на мен мн ми допада,но незнам какво да правя...той не ме търси много...повечето аз му званя...иначе е мн мил като сме заедно...и от страни изглежда,че му варвя подир д-то..от различни градове сме и като си отида на малкия град сме на около 15 км...той все не намира с какво да дойде или колата му нестава или служебната не е в него...та все аз ходя.. при него и спя в една пр...а тои не идва в моя град защото е малак и искали да го бият...и некви такива филми..един два пъти му званях когато бях там за да излезем и той ми каза единя път когато бях за малко вечерта ,чр не е облече и че е мн студено вънка а е на 1 км от центара...втория път беше когато найстина имаше силен вятар и не искаше да излезем на обед за по кафе и така...плс някои ако може да ми помогне..

Ване тоя пич е с теб само за да те ебе .. ти не му пускаш и тои не излиза с теб .. Пз

Re: Помогнете ми !?

Цитирай Първоначално написано от dantro
    Цитирай Първоначално написано от ssiska
    Здравейте!

Та имах приятел,който си мислех ,че обичам,но с времето разбрах че не е така.- Той е мн мил и нежен,дава всичко за мен,но не го обичам . Оставих го и тръгнах с др момче което не е кой знае каф на външен вид,но е мн готин по характер т.е. забавен е ...говорят ми вс че е женкар и най-различни неща за него...но тои ми беше казал ,че изневерява само когато има причина и ми каза,че докато е с мен няма да ходи по п**** ..на мен мн ми допада,но незнам какво да правя...той не ме търси много...повечето аз му званя...иначе е мн мил като сме заедно...и от страни изглежда,че му варвя подир д-то..от различни градове сме и като си отида на малкия град сме на около 15 км...той все не намира с какво да дойде или колата му нестава или служебната не е в него...та все аз ходя.. при него и спя в една пр...а тои не идва в моя град защото е малак и искали да го бият...и некви такива филми..един два пъти му званях когато бях там за да излезем и той ми каза единя път когато бях за малко вечерта ,чр не е облече и че е мн студено вънка а е на 1 км от центара...втория път беше когато найстина имаше силен вятар и не искаше да излезем на обед за по кафе и така...плс някои ако може да ми помогне..

Ване тоя пич е с теб само за да те е** .. ти не му пускаш и тои не излиза с теб .. Пз
    hah ne e zaradi tva...100%

Амии мислиш ли че някав пич от друг град с кола и т.н ако наистина иска да е с теб за друго няма да идва в Асгр.

Амии мислиш ли че някав пич от друг град с кола и т.н ако наистина иска да е с теб за друго няма да идва в Асгр.
    tva ne e asenov grad ...mi chudq se

Еми като наистина искаш да чуеш истината бъди готова да я чуеш...Змисли се наистина за какво е с тебе след като бяга когато го търсиш, ня трябва да му ходиш по гъза

Ако тои те обича и иска да е с теб винаги може да намери начин и време
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Еми като наистина искаш да чуеш истината бъди готова да я чуеш...Змисли се наистина за какво е с тебе след като бяга когато го търсиш, ня трябва да му ходиш по гъза
    tva i mislq da napravq...po princio az karam vlaka ili nikoi...no sea shte mu pokaja kak stoqt rabotite mersi na vs za menieto vi ako imate i dr kazvaite gi.

Престани да му звъниш да ходиш в неговия град и всичко.Ако тои се сети за теб добре но ако не-по добре си търси нов приятел.

Цитирай Първоначално написано от Schnitzer
    Престани да му звъниш да ходиш в неговия град и всичко.Ако тои се сети за теб добре но ако не-по добре си търси нов приятел.

+1
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

az si haresah edin simpatqga za seki sluchai..nooo pr mi go haresva mnooo

Амиии ти с които и да си винаги гледаш другите .. квото и да прави човек за теб все ти е малко ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    +1 =D>

при мен беше същото, и постъпих точно така, пратих му 3 леко гадни смс-а и му бях написала,да помисли по въпроса но когато го измисли може вече да е късно ..... и така на следващия ден аз вече скъсах с него а пък той ..... дано се е усетил

btw от както му писах вече 1седмица нито съм го виждала за да му кажа поне защо сме скъсали, нито пък ми е писал или нещо подобно ..... май наистина е останал с пръст в уста (беше казал,че няма да посмея да скъсам с него..)

Мега фен Аватара на koalka
    Това, което прави е тъпо.Все си намира някакви оправдания.Наистина един, два пъти разбирам, но това, че него го мързи...Поне да си го каже.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде

+1
    +2
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Цитирай Първоначално написано от SlaDulChence
    +1 =D>

при мен беше същото, и постъпих точно така, пратих му 3 леко гадни смс-а и му бях написала,да помисли по въпроса но когато го измисли може вече да е късно ..... и така на следващия ден аз вече скъсах с него а пък той ..... дано се е усетил

btw от както му писах вече 1седмица нито съм го виждала за да му кажа поне защо сме скъсали, нито пък ми е писал или нещо подобно ..... май наистина е останал с пръст в уста (беше казал,че няма да посмея да скъсам с него..)
    ako ne me zabavlqvashe tolkova mn shtqh da sam go razkarala ama she go potraq oshte malko misi za savetite

Град
    мии тама да тама... там ще да е ... хмм дам тама е
    Както се казва от опит глава не боли...
    Опитай дано да има напредък... =D>

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Тея оправдания са ми много познати.
    Казваш, че си болен \ уморен и прочие, а всъщност си някъде на купон и се натискаш с някоя.

Според мен си допуснала огромна грешка,като си скъсала с приятеля ти заради тоя...ъъ не се сещам подходящ епитет...Очевидно е че се държи студено,че чак и незаинтересовано...и тфа ващо не ми прилича на връзка...за тфа дали бил женкар или не-не знам...но може и да е така...просто....Не знам с какъв акъл си заменила милото и внимателно момче със студеното и отблъскващото....Не се занимавай с тоя,настоящия ти...Ако искаш се опитай да се събереш с бившия си (но ако имаш чувства)...ако не просто продължи напред...все ще срещнеш някой подходящ

mersi na vseki...kym bivshiq si imam samo pr chustva....moje bi e taka,zashtoto prekaleno me tyrseshe a i nali znaete che kogato chovek postigne neshto....mu omryzva

moite da mi chestitite ...skarahme s..skysah s nego mai .. zeh da mu govorq edni neshta...i toi mi vika stiga bramcha...i aide...

Заслужаваш си го ! ... както и да е теб не те ебе за никое момче като гледам така че ... кво да ти говора .. Другия път избери човека които те обича и се опитаи да го обикнеш и ти .. аз съм бил в такава ситуация ... обичах супер много .. постоянно и ходих зад газа и тя накрая ме остави .. еи така ... след това си хванах друга приятелка с която съм 5 месеца вече .. а от онази остана само спомен .. самоче само аз знам кво ми е било ... Та следващия път като се зарибяваш с някои толкова дълго време .. и видиш че тои дава живота си за теб не прави като малките деца от 5 клас .. мисля че знаеш закакво говоря
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си