.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5

.. nz вече какво да мисля .. а какво да правя ?!

zdraveite .. 6te zapo4na napravo bez da ovartam osobeno ..
    ta .. predi izvestno vreme hodih s edno mom4e okolo mesec .. be6e ni mn hubavo , no az re6ih 4e mi e omraznal i prekratih otno6eniqta si s nego .. ili pone az taka si misleh .. ot togava minaha okolo 2-3 meseca i za tova vreme sme se zasi4ali maximum 3 pati .. dori smeq da kaja 4e do predi sedmici se radvah 4e sam postapila po dadeniq na4in .. no v poslednite nqkolko dni (moje bi sedmica) mi e naistina mn sduhano za6toto postoqnno se se6tam za NEGO , za 4udesnite i sladki momenti prekarani v NEGOVATA kompaniq , za nejnite naricatelni .. za vsi4ko ot ONZI period prez koito bqhme ZAEDNO .. zapo4nah da se 4udq za6to sam napravila podobna glupost kato tova da skasame ..
    .. ama kakvo po dqvolite mi stava .. ta az ne sam takava .. nikoga ne sam sajalqvala za ne6to kazano ili napraveno .. nikoga ne sam plakala zaradi kogoto i da bilo , kamoli mom4e
    .. vinagi sam bila tolkova silna .. a sega se 4uvstvam tolkova slaba , vse edno e do6al kraq na sveta
    .. ot 4asti si go iskam obratno pri men , no ot dryga strana mi izglejda kato proqva na slabost ako eventyalno se saberem otnovo (koeto e po4ti napalno izklu4eno)
    .. xora plZ pomognete .. s kakvoto i da bilo ..
    .. tolkova mnogo sam mislila na tazi tema ve4e , 4e mislite mi zapo4naha da se obarkvat .. a vsi4ki izminali migove stavat vse po realni i vse pove4e kopneq za tqh .. \/

mn mersi na vsi4ki koito pro4etoha posta mi (ama edva li nqkoi 6te go e napravil) .. 6te 4akam nqkakvi saveti .. kakvito i da e .. mersi pak
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Виж сега.. За всяко нещо си има първи път.. Всеки човек изпитва моменти на слабост, всеки човек поне един път в живота си съжелява за свой дадени действия.. Ако го искаш отново - имай го. Кажи му, че си го искаш обратно. Това не е проява на слабост в никакъв случай. Даже е доста смело, че можеш да си признаеш, че си сбъркала след като си го зарязала, че все още не можеш да го забравиш. Аз така бих постъпила. Хайде успех и всичко най-хубаво

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Не знам как е било преди, но според мен се чувстваш сама (всички тези красиви моменти, всичките минути с него ти напомнят това че си била с някого, но не и САМА)
    Едно от нещата от които мн се страхувам, това е самотата... постоянно съм сред хора, свикнал съм да има някой до мен, но постепенно се научих да го преодолявам донякъде
    та мисълта ми е... според мен не искаш него, а искаш някой, без значение кой, просто защото ти липсва човек до теб
    за един месец едва ли си го заобичала, а и при положение че си го зарязала "защото ти е омръзнал"... а и за 2-3 месеца щом си го видяла 3 пъти всичко на всичко, то тогава едва ли си имала възможността да съживиш чувствата си...
    така че - това е моето мнение
    друг е въпроса дали ще се съгласиш с начина ми на мислене и доводите ми :Р
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

mersi mn za dadenite otgovori do tyk ..

.. i atanakata 4ydq se dali ne si prav .. dali naistina iskam NEGO ili prosto NQKOI ..
    Не е важно кой си ти ,а коя съм аз ! :P

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от KoKaTa
    mersi mn za dadenite otgovori do tyk ..

.. i atanakata 4ydq se dali ne si prav .. dali naistina iskam NEGO ili prosto NQKOI ..
    еми... какво да ти кажа само ти си знаеш отговоря... мисля че трябва да си отговориш сама за себе си и тогава ще ти е по лесно :Р а и най лесния вариант е... NEEEEEXT както се казва по филмите айде дано успееш, важното е да си щастлива
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си