.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13

Hybrid View

Имам проблем.Помощ...

Hora nov sum predi okolo 2 meseca stanah teen.na 13 sum i sorry ako zvuchi decko...kazah na edno momiche che q haresvam i q popitah dali i tq me haresva no tq mi kaza che ne me haresva a me haresva samo kato friend az se raztroih ... sega sme samo na zdr i samo moga da si pisha s neq a ne moga da govora na jivo s neq nezavisimo che sme v edno i sushto daskalo.strashno sum oburkan pks help pls mersi predvaritelno

Супер фен Аватара на miShle
    Че е детско - детско е... И изобщо не ти разбрах въпроса...Щом ти е казала,че не те харесва- нищо не можеш да направиш...Цени я като приятел,повярвай по-добре е от колкото изобщо да не подържаш никакъв кантакт с нея.Пък и те първа пред тебе е живота..ще имаш много други любови...И се стегни малко
    Цитирай Първоначално написано от blq_blq
    Ние обичаме да се чукаме мързеливо, докато аз чопля семки, а той решава кръстословица.
    Цитирай Първоначално написано от smile98
    Не съм кифла .. Мразя кифлите!!! Тфа и да не ме познавате трябва да го знаете! Анти-кифла съм!! Няма спор по тая тема !!!

Кой ти каза , че не можеш да говориш с нея? Я се вземи в ръце.

tva 4e si teen ot skoro ni6to ne zna4i ve brat... za tva momi4e mi govori s neq pove4ko obarni i izvanredno vnimanie kat se sre6tnete i pokaji 4e iska6 da govorite i zapo4ni da se int ot neq ma ne da q pita6 ima6 li brat ili ne6to ot sorta tva e tapo ostavi q da ti razpravq klukite na daskaloto... malko tapo no q izslu6ai sled tva kato ti pisne epten i kaji 4e barza6 za nqkade i q pitai dali iska si dovar6ite razgovora v sabota na kafence nqkade... probvai ne gybi6 koi znae kvo

e da ma kato hodi s priqtelki i az samozdr az daje govora poveche s neinite priqtelki otkolkoto s neq.a tva za subota na kafence az ne piq kafe prosto nqkude navun probvah na kino ma q nqmashe cql den sms i pone 20-30 i tq otide s nqkva priqtelka na nqkva izlojba i imah 2 bileta i si otidoh s edin friend ma nishto nqmashe da miprech pred vhodnata vrata da q izpratq i iu super nice i ok
    ma kvo da se pravi sram me e da govora pred priqtelkite i

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Govorete si.Ni6to ne pre4i.Prosto priemi tova,koeto ti e kazala i si nameri drugo momi4e...Sigurna sum,4e ima takova,koeto te haresva,no ti ne zabelqzva6..Uspehh \/
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Еми не може да очакваш нищо повече от нея,а само приятелство.А това да не можеш да говориш с нея,мисля че е нормално,защото ти все пак си на 13 години,но все пак престраши се и говори с нея,нямам предвид за това,че я харесваш,а за общи неща.Все пак тя ти е казала,че те харесва като приятел,възползвай се.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на koalka
    Запазете си приятелските отношения и това е...Друго няма какво да направиш, казала ти го е в прав текст.Сега не мисля, че трябва да се срамуваш.Харесваш си друго момиче и това е.

e da ma ku neq chuvstvata sa mi po razlichi v smisul ...znaete...az super mnoo q haresvam

Град
    BG.Plovdiv

HELP ME!!!...pls

MoLQ VI ZA POMO6T..IMAM PROBLEM S GADJETO MI..ZNAM 4E ME OBI4A,NO...POKAZVA GO KATO IZLIZAME..OBA4E..KATO SI PI6EM...MN RQDKO SE SE6TA.. ;( MN MI E GADNU...KAZAH MU,A TOI MI VIKA:KATO IZLIZAME NE TI LI POKAZVAM 4E TE OBI4AM.....ZNAM 4E E TAKA..NO PONQKOGA SE SYMNQVAM I TO4NO ZA6TOTO NE GO POKAZVA..MOLQ VI POMAGAITE NE ISKAM VSI4KO DA SE RAZPADNE...ZA6TOTO NAISTINA MN GO OBI4AM TOI E MOJE BI EDNO OT MALKOTO MOM4ETA KOITO ME RAZBIRAT..I PREDI MI BE6E BEST FR..NO TAKA SE RAZVIHA NE6TATA..4E...A SEGA NA KYDE.. HELP ME..PLS!!!!!!!!!!!!!!!!!
    НаПраВи ТоВа,,КоеТо ИсКаШ ,,Но ПоМисЛи ДаЛи НяМа Да ЗаГуБиШ От ИзБоРа Си..

Голям фен Аватара на dantro
    Дечорлига учете се от грешките си не че съм много голям спец в тия неща но други път като си харесаш някое момиче не прави пак тая грешка да я питаш `харесваш ли ме ` или ` искаш ли да ходим заедно` тва е демоде вече .. отдавна когато едно момиче те харесва ти сам трябва да разбереш това а не да ходиш да я питаш
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Запазете си приятелските отношения и това е...Друго няма какво да направиш, казала ти го е в прав текст.Сега не мисля, че трябва да се срамуваш.Харесваш си друго момиче и това е.
    +1

Животът е адът описан в Библията!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си