Искам да ви попитам какво мислите за тая моя сиуация и да си кажете мненията,защото сам мн. объркана и незнам какво да правя...
Та имах приятел,който си мислех ,че обичам,но с времето разбрах че не е така.- Той е мн мил и нежен,дава всичко за мен,но не го обичам . Оставих го и тръгнах с др момче което не е кой знае каф на външен вид,но е мн готин по характер т.е. забавен е ...говорят ми вс че е женкар и най-различни неща за него...но тои ми беше казал ,че изневерява само когато има причина и ми каза,че докато е с мен няма да ходи по п**** ..на мен мн ми допада,но незнам какво да правя...той не ме търси много...повечето аз му званя...иначе е мн мил като сме заедно...и от страни изглежда,че му варвя подир д-то..от различни градове сме и като си отида на малкия град сме на около 15 км...той все не намира с какво да дойде или колата му нестава или служебната не е в него...та все аз ходя.. при него и спя в една пр...а тои не идва в моя град защото е малак и искали да го бият...и некви такива филми..един два пъти му званях когато бях там за да излезем и той ми каза единя път когато бях за малко вечерта ,чр не е облече и че е мн студено вънка а е на 1 км от центара...втория път беше когато найстина имаше силен вятар и не искаше да излезем на обед за по кафе и така...плс някои ако може да ми помогне..
Ване тоя пич е с теб само за да те е** .. ти не му пускаш и тои не излиза с теб .. Пз