Цитирай Първоначално написано от dantro
Цитирай Първоначално написано от ssiska
Здравейте!

НА КОЙТО МУ СЕ ВИЖДА ДЪЛГО ДА НЕ ГО ЧЕТЕ

Искам да ви попитам какво мислите за тая моя сиуация и да си кажете мненията,защото сам мн. объркана и незнам какво да правя...
Та имах приятел,който си мислех ,че обичам,но с времето разбрах че не е така.- Той е мн мил и нежен,дава всичко за мен,но не го обичам . Оставих го и тръгнах с др момче което не е кой знае каф на външен вид,но е мн готин по характер т.е. забавен е ...говорят ми вс че е женкар и най-различни неща за него...но тои ми беше казал ,че изневерява само когато има причина и ми каза,че докато е с мен няма да ходи по п**** ..на мен мн ми допада,но незнам какво да правя...той не ме търси много...повечето аз му званя...иначе е мн мил като сме заедно...и от страни изглежда,че му варвя подир д-то..от различни градове сме и като си отида на малкия град сме на около 15 км...той все не намира с какво да дойде или колата му нестава или служебната не е в него...та все аз ходя.. при него и спя в една пр...а тои не идва в моя град защото е малак и искали да го бият...и некви такива филми..един два пъти му званях когато бях там за да излезем и той ми каза единя път когато бях за малко вечерта ,чр не е облече и че е мн студено вънка а е на 1 км от центара...втория път беше когато найстина имаше силен вятар и не искаше да излезем на обед за по кафе и така...плс някои ако може да ми помогне..

Ване тоя пич е с теб само за да те е** .. ти не му пускаш и тои не излиза с теб .. Пз
hah ne e zaradi tva...100%