.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

От къде пазаруват известните личности...?

Темата не е кой знае какво,но който знае нещо да пише

Супер фен Аватара на rakiQ
    пазаруват от "маркови магазини"
    (в бг няма маркови дрехи бсичко е ТУРКИШ)

От Мола сигурно
    Ако имаш предвид за дрехи-от маркови магазини,но
    най-често всеки си има личен дизайнер(който няма да го допусне да се облече като селянин)
    За храна..питай ги

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на Barbie
    Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    Че то навсякъде всичко е произведено в Турция/Китай/всяка друга страна с ниска цена на труда... България няма нищо общо - просто бизнес.

Цитирай Първоначално написано от ~egoistiC
    dam taka e po4ti vs butici na vito6ka pazaruvat ot second hand a zvezdite pazaruvat ot 4ujbina i im 6iqt drehite

Доколкото помня Рейчъл Билсън и харесва да ходи по вторите употреби и да се заравя из дрехи Бях го чела в много стар брой на "Браво" или "Хай Клуб". Не съм сигурна, ама беше преди около 2 години Иначе пазаруват от маркови магазини или им правят дрехи по поръчка. Понякога бижутата на премиери (примерно) ги взимат под наем за една нощ, ако не им трябват или са прекалеено скъпи (все пак и известните личности малко или много харчат умерено ) Това е което знам

Голям фен
    ТЕ си имат лични дизайнери и тези дрехи се шият специално за тях..

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Доколкото помня Рейчъл Билсън и харесва да ходи по вторите употреби и да се заравя из дрехи Бях го чела в много стар брой на "Браво" или "Хай Клуб". Не съм сигурна, ама беше преди около 2 години Иначе пазаруват от маркови магазини или им правят дрехи по поръчка. Понякога бижутата на премиери (примерно) ги взимат под наем за една нощ, ако не им трябват или са прекалеено скъпи (все пак и известните личности малко или много харчат умерено ) Това е което знам
    даа, и аз съм го чела това! пишеше го в УИЧ .. бях 6ти клас като го четох , спомням си
    иначе стилисти, гримьори, шивачи и сякви други си наемат тия, които не могат и една блуза да облекат от правилната страна . като бритни спиърс или дженифър лопез.. или парис хилтън.. блаа четох, че Дженифър Лопоез надминала по капризи дори Парис Хилтън - наела жена, която да и връзва обувките иначе веднага се сещам за Аврил, която не ползва стилист.. разчита на собствения си усет за хубаво . евала и на момичето, изгради си собствен стил и не е кат бритни и кат онея путки по мтв.. различна е

Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    даа, и аз съм го чела това! пишеше го в УИЧ .. бях 6ти клас като го четох , спомням си
    иначе стилисти, гримьори, шивачи и сякви други си наемат тия, които не могат и една блуза да облекат от правилната страна . като бритни спиърс или дженифър лопез.. или парис хилтън.. блаа четох, че Дженифър Лопоез надминала по капризи дори Парис Хилтън - наела жена, която да и връзва обувките иначе веднага се сещам за Аврил, която не ползва стилист.. разчита на собствения си усет за хубаво . евала и на момичето, изгради си собствен стил и не е кат бритни и кат онея п**** по мтв.. различна е
    В УИЧ? Еми не помня къде беше Аврил наистина винаги се е обличала, както на нея и харесва и най-вече за това й се кефя =D>

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    всъщност, ако човек е толкова голяма звезда му плащат, за да носи определена марка, защото и прави реклама
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Kitson е мн известен магазин

аз бях разглеждала снимки на Виктория Бекъм кадето беше с много тоби и имасхе на max mara и mango .... :P
    Любовта е като песен да пееш , но няма песен без край...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Ох да сиг е мн яко да имаш марка спонсор...аз бих се помолила на адидас...ама няа надежда хаха

Сигурно от Мола...От Витошка...От разни маркови магазинчета в центъра...

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    От магазини с уж маркови стоки дето ги взимат от Илиянци сигурно..
    Jebem te u usta, jebem te u oko

А тия звезди хляб ядат ли ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си