Първо ...според мен трябва да се съберете ако не всички, то поне колкото успеете, за да изясните предпочитанията относно алкохола и да не купувате излишни спиртове..Съгласна съм, че някои пият примерно по половин литър , но други могат да изпият и 2.Трети може да изпият и 1 чаша-така че това е относително.Трябва да има някфи 2 вида водка, джин, ракия, бира-задължително и може и текила, ШАМПАНСКО ! .Безалкохолното-около 10 бутилки биха ви оправили, ако наблягате на алкохола и сте около 20-30 човека примерно.Аз наблягам на безалкохолното.
Относно храната-трябва да има.Поне нашите събирания продължават от порядъка на 3-4 дни(не говоря за Нова Година) и ако си мислиш, че примерно на сутринта няма да има изгладнели и прегладнели копеленца се лъжеш.Десетина хляба, салати, нещо тестено-сладки, соленки, пилешки хапки или обикновени кюфтенца( на тях ще им изчислите горе-долу броя) + още 20 отгоре !!!

Ако партито ви не е като нашите ф някфи забутани села без капка живот и само един магазин, и има магазини наоколо ,ще бъде супер.
Събирате по около 20 кинта и купувате това, което предварително сте се уговорили, като сте си направили някфи груби сметки горе-долу.Ако ви останат пари-супер, ако не като ви се свърши всичко на сутринта събирате още и докупувате-лесно е.
Проявете креативност.Например, за едно парти с 2 приятелки взехме хипер много парти-шапчици, някфи маски изтрещяли, балони, някфи видове свирки и т.н. и стана хипер забавно, шумно-леко инфантилно, но различно и падна яко хилеж.
Относно налазвачите-тях ги има навсякъде, така че си бройте около 10 отгоре хорица, които ще дойдат без покана, но пък става по-яко(ако те са яки) .
Айде успех със организацията и ако има нещо друго свиркай.