.
Затворена тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 51

Скъсахме, защото ме беше срам да го целуна...

imax gadje i sk1saxme zashtoto mene me beshe sram da go tzelyna vseki p1t si mislex che toi moje da se bazika da se drapne i taka na tat1ka kakvo moga da napravq zashtoto az mn go obicham ako go preg1rna bez da sme gadjeta toi kak shte go vazprieme i ako stanime gajeta [ dano da stane ] kak da si premaxna pratisnemiqta i osven tova kato se vidim zapochvam da treperq . nqkoe momche da mi dade savet plsssssssssssssssss

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Еми според мен невиждам за какво си скъсала с него само заради една целувка и от страх да не е се базика поговори си с него и така няма от какво да те е срам да се целуваш то се усеща когато се целуваш дали се влагат чувства или не. Успех

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    чакай малко,той те е скъсал щото не си го целунала? КФоооо ама нали той е момчето? той тряя да те целуне..ОмГ
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

eve

of ko ti vonagi si namira6 pri4ina to e qsno(ae qqqqqqq)

Re: eve

Цитирай Първоначално написано от Gal4eto_Gal4eto
    of ko ti vi
    nagi si namira6 pri4ina to e qsno(ae qqqqqqq)

ti na kolko godini si?moje bi na 10-12?

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    чакай малко,той те е скъсал щото не си го целунала? КФоооо ама нали той е момчето? той тряя да те целуне..ОмГ
    =D>
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Мега фен
    Град
    София
    Това,че момчето трябвало пъро да я целуни беше адски тъпо иэкаэване.
    [size=7][b][u]fosse cos

Супер фен Аватара на monityY
    Град
    Sofia, Bulgaria
    Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Мда като тебе тъпо такова
    Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от monityY
    Мда като тебе тъпо такова
    Поэнаваме ли се?Може би ти ме поэнаваш,эа да го кажеш ?Припомни ми само откъде се поэнаваме.Само ,че май не се поэнаваме,може би бъркаш ,а Порасни малко.
    [size=7][b][u]fosse cos

Повече от фен
    Град
    София
    Напълно съгласна.

А и чакай малко...нали сте станали гаджета?...предполага се, че щом сте тръгнали, не се е бъзикал и трябва да включите и целувки и прегръдки и т.н., или може би сте се държали за ръчичка?
    =D>

И още нещо...колко време бяхте заедно?

Мега фен Аватара на GD
    Град
    Варна морето сините вълни
    Цитирай Първоначално написано от the fairy of the evil
    Напълно съгласна.

А и чакай малко...нали сте станали гаджета?...предполага се, че щом сте тръгнали, не се е бъзикал и трябва да включите и целувки и прегръдки и т.н., или може би сте се държали за ръчичка?
    =D>

хахахаха е гаджета ама са се държали за ръчичка детската градина хахахахахаха

Re: Скъсахме, защото ме беше срам да го целуна...

Срам те е да го целунеш ли? Ами остави се на чувствата да те водят и целувката просто ще се случи Докато не застанеш очи в очи с проблема си, никога няма да го преудолееш!!! А и между другото той е момчето и трябва да направи първата стъпка, той трябва да те целуне пръв!

Охх скъсали ама не са тръгнали още де...мирише ми на 12-13 годишна тъпа хлапачка...притесненията ще изчезнат като порастнеш и се осъзнаеш

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Момчето трябва да направи първата крачка когато сте на възраст м/у 10 и 14 години....поне аз така смятам.Не мисля,че е задължително
    А за проблема,представи си,че той не те целува,избягва погледа ти,когато ти искаш да го целунеш.Не би ли си помислила,че може би не те харесва или пък само те използва...или пък го е гнус от тебе.Може и той да си мисли нещо такова.Затова преглътни срама и действай,щото може да изпуснеш шанса на живота си да речем...Във всички случаи успех и по-смело.А относно изказването на monityY,момиченце,прекалено малка си за да се репчиш,давай по-кротко а?
    Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!

Повече от фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Охх скъсали ама не са тръгнали още де...мирише ми на 12-13 годишна тъпа хлапачка...притесненията ще изчезнат като порастнеш и се осъзнаеш
    Май и даде множко...тя ако беше 12-13 годишна щеше да пише в раздел секс "искам да му направя свирка, ама ме е срам, защото са ми малки циците, а и ако забременея? " (примерно)

добре де, не ми обръщайте внимание, не съм на даскало, защото съм болна ииии ми е скучно

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Напълно съгласна, да речем аз например целунах първа приятеля си, защото, както ми каза по-късно, го било страх да не прибързва някак си и да ме уплаши.
    Цитирай Първоначално написано от the fairy of the evil
    Напълно съгласна.

=D>

Струва ми се, че повече от половин седмица не може да са били заедно, освен ако авторката на темата не е на 12.
    И наистина, обръщам се към авторката - на колко си? Че даже да можеш да определиш, че "обичаш" момчето, с което едва сте изживели няколко дни заедно...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Вие на колко сте 11-12?Еми ако държиш на него като го видиш му се хвърляш на врата, целуваш го и тва е

Град
    The endless river
    Е ти си много зле няма какво повече да кажа.
    The grass was greener
    The light was brighter
    The taste was sweeter
    The nights of wonder
    With friends surrounded
    The dawn mist glowing
    The water flowing
    The endless river

Forever and ever

Град
    Gorna orahyvitza
    sly6ai macka kak sha sa otdrapne xaxa pregyrni go ma ne si slagai racete na gyzy (spored mene za 1-va celufka :P ) nqkade na vraty abe det sika6 i vkarvai bor ma6inata yspeh

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    razbi me si4ko kazano do tuk. iskm samo da kaja ne6to ....edva li go obi4a... no e vazmojno da e vlubena i znli za6to? za6toto o6te ne eizpitala ot gor4ilkata na lubovta, i nqkak siis4ko i e rozovo ama mn rozovo...sigurna sam 4e e super vaodo6ovena ot tova 4e si e imala ve4e ''gadje''...... normalno e da se pritesnqva...ama v kraina smetka koi ne se e pritenqval??? si4ki sme minali po toq pat. vapreki 4e ne sam koi zn kolko golqma, no mislq 4e si4ki sa minali..i tepurva 6te minavat....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

mnogo ot vas me pitat na kolko sam godini i kolko vreme sme bili gadjeta . az dosega sam imala i drygi gajeta s koito SAM SE TZELYVALAA no ot tova momche me e sram ta i toi e na 16 a az sam na 13 mnogo mn go obicham no prosto kato go vidq blokirvam ta i vinagi se pitam toi sigorno se bazika ........... a za tezi koito pitat kolko vreme sme bili gadjeta otgovorat e poveche ot polovin godina !!!!!

ми не, че нещо, ама нормално да те зареже .. какво сте правили половин година ? Разкарвала си го по сладкарниците ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си