- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Скъсахме, защото ме беше срам да го целуна...
imax gadje i sk1saxme zashtoto mene me beshe sram da go tzelyna vseki p1t si mislex che toi moje da se bazika da se drapne i taka na tat1ka kakvo moga da napravq zashtoto az mn go obicham ako go preg1rna bez da sme gadjeta toi kak shte go vazprieme i ako stanime gajeta [ dano da stane ] kak da si premaxna pratisnemiqta i osven tova kato se vidim zapochvam da treperq . nqkoe momche da mi dade savet plsssssssssssssssss
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
чакай малко,той те е скъсал щото не си го целунала?![]()
КФоооо ама нали той е момчето? той тряя да те целуне..ОмГ
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
of ko ti vonagi si namira6 pri4ina to e qsno(ae qqqqqqq)
![]()
Първоначално написано от Gal4eto_Gal4eto
ti na kolko godini si?moje bi na 10-12?
=D>Първоначално написано от monityY
![]()
![]()
![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Това,че момчето трябвало пъро да я целуни беше адски тъпо иэкаэване.
[size=7][b][u]fosse cos
Мда като тебе тъпо таковаПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bravo monityY
Do the impossible.
See the invisible.
Fight the power.
Поэнаваме ли се?Може би ти ме поэнаваш,эа да го кажеш ?Припомни ми само откъде се поэнаваме.Само ,че май не се поэнаваме,може би бъркаш ,аПървоначално написано от monityY
Порасни малко.
[size=7][b][u]fosse cos
Напълно съгласна.Първоначално написано от Presley`n`Sum
А и чакай малко...нали сте станали гаджета?...предполага се, че щом сте тръгнали, не се е бъзикал и трябва да включите и целувки и прегръдки и т.н., или може би сте се държали за ръчичка? =D>
И още нещо...колко време бяхте заедно?![]()
Срам те е да го целунеш ли? Ами остави се на чувствата да те водят и целувката просто ще се случиДокато не застанеш очи в очи с проблема си, никога няма да го преудолееш!!! А и между другото той е момчето и трябва да направи първата стъпка, той трябва да те целуне пръв!
Охх скъсали ама не са тръгнали още де...мирише ми на 12-13 годишна тъпа хлапачка...притесненията ще изчезнат като порастнеш и се осъзнаеш
Момчето трябва да направи първата крачка когато сте на възраст м/у 10 и 14 години....поне аз така смятам.Не мисля,че е задължително![]()
А за проблема,представи си,че той не те целува,избягва погледа ти,когато ти искаш да го целунеш.Не би ли си помислила,че може би не те харесва или пък само те използва...или пък го е гнус от тебе.Може и той да си мисли нещо такова.Затова преглътни срама и действай,щото може да изпуснеш шанса на живота си да речем...Във всички случаи успех и по-смело.А относно изказването на monityY,момиченце,прекалено малка си за да се репчиш,давай по-кротко а?![]()
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Май и даде множко...тя ако беше 12-13 годишна щеше да пише в раздел секс "искам да му направя свирка, ама ме е срам, защото са ми малки циците, а и ако забременея?Първоначално написано от GregoryHouse
" (примерно)
![]()
добре де, не ми обръщайте внимание, не съм на даскало, защото съм болна ииии ми е скучно![]()
Напълно съгласна, да речем аз например целунах първа приятеля си, защото, както ми каза по-късно, го било страх да не прибързва някак си и да ме уплаши.Първоначално написано от Presley`n`Sum
Струва ми се, че повече от половин седмица не може да са били заедно, освен ако авторката на темата не е на 12.Първоначално написано от the fairy of the evil
И наистина, обръщам се към авторката - на колко си? Че даже да можеш да определиш, че "обичаш" момчето, с което едва сте изживели няколко дни заедно...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Вие на колко сте 11-12?Еми ако държиш на него като го видиш му се хвърляш на врата, целуваш го и тва е![]()
Е ти си много зле няма какво повече да кажа.
The grass was greener
The light was brighter
The taste was sweeter
The nights of wonder
With friends surrounded
The dawn mist glowing
The water flowing
The endless river
Forever and ever
sly6ai macka kak sha sa otdrapne![]()
![]()
xaxa pregyrni go ma ne si slagai racete na gyzy (spored mene za 1-va celufka :P ) nqkade na vraty abe det sika6 i vkarvai bor ma6inata
yspeh
![]()
![]()
razbi me si4ko kazano do tuk. iskm samo da kaja ne6to ....edva li go obi4a... no e vazmojno da e vlubena i znli za6to? za6toto o6te ne eizpitala ot gor4ilkata na lubovta, i nqkak siis4ko i e rozovo ama mn rozovo...sigurna sam 4e e super vaodo6ovena ot tova 4e si e imala ve4e ''gadje''...... normalno e da se pritesnqva...ama v kraina smetka koi ne se e pritenqval??? si4ki sme minali po toq pat. vapreki 4e ne sam koi zn kolko golqma, no mislq 4e si4ki sa minali..i tepurva 6te minavat....
Първоначално написано от ™G-Baby™
mnogo ot vas me pitat na kolko sam godini i kolko vreme sme bili gadjeta . az dosega sam imala i drygi gajeta s koito SAM SE TZELYVALAA no ot tova momche me e sram ta i toi e na 16 a az sam na 13 mnogo mn go obicham no prosto kato go vidq blokirvam ta i vinagi se pitam toi sigorno se bazika ........... a za tezi koito pitat kolko vreme sme bili gadjeta otgovorat e poveche ot polovin godina !!!!!
ми не, че нещо, ама нормално да те зареже .. какво сте правили половин година ? Разкарвала си го по сладкарниците ?![]()