- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Родителите ми ме слушат докато правя секс.....
Така не че хората са клюкари просто от няколко дни съм в ново жилище и снощи приятелката ми ми беше на гости при което сме правили доста шумен секс... проблема е че стаята на родителите ми е срещу моята и явно се е чувало... нямам проблеми с тях но ми е кофти да ме слушат и сега се чудя дали не може да се намери някакъв начин да изолирам звука от стаята си... евентуално с някакви оплътнения на вратата
Еми според мен това да правиш секс докато вашите са си в къщи ми се струва доста глупаво няма начин как да изолираш стята единствения начин е когато ги няма родителите ти тогава прави секс докато са на работа или го праете с приятелката си някъде другаде,защото я си предтсави вашите да влезнат в стята ти докато го правите аууууу много кофти ще бъде![]()
![]()
![]()
Надуваш малко музичката и си чук!Ейййй една много свестна тема!!!!!
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Е задължително ли е да викате като праите секс.Наистина усили музиката и давайте по-тихичко.
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Не виж сега,ако се съобразявате с всички обстоятелства и с това дали да речем родителите ти ще ви чуят,сексът няма да бъде на 100 процента ползотворен.
Щом толкова много те притиснява това нещо имаш няколко алтернативни варианта-да го правите,докато сте напълно сами не саво в стаята,да се ограничете със стенанията и пъшкането,да си намерите терен,където да можете да се отдавате едни на друг,когато пожелаете.Това е горе долу,за друго не се сещам.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Правете го у ТЯХ!![]()
Impossible is nothing ;] ^^
^^
за у тях ок, но става дума за у нас... през деня не става понеже съм на даскало истории работя и още някакви занимавки по цял ден съм навън и вечер като се прибираме минаваме вземаме си души то стане каквато стане.. това с музиката е иедя но все пак трябав някакво кардинално решение... аз си мислех за оплътнение на вратите ама не съм сигурен все още но май това ще е най удачно... ех ще стана 1 ден на 18 и ще ида на квартира.... но до тогава 2 години няма да го бъде трябва решение... някой имал ли е опит с тия оплътнения на вратите ?
За пръв път,чувам за подобни оплътнения за врати.Ако живеете в панелен блок,просто е изключено да изолираш звука(
стенанията)пък и родителите ти не са чак толкова малоумни предполагам,че да не се досещат какви ги вършите с приятелката ти.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Да ти кажа преди време бях чул за некви звукоизолиращи тапети дето вършели добра работа, ама ако стаята ти е от слънчева страна лятото ша е голяма жега ...![]()
.:.:: Bobby Was Here ::.:.
Няма начин, просто не го правете толкова шумно...или го правете, когато те не са у вас.
golama rabota 4e te 4yvat. ko tolkos 6te stane?na zakyska nqma da moje6 da gi gleda6 v o4ite ot sram li?men li4no ve4e ne mi pravqt vpe4etlenie takiva ne6ta. ko da kaja kato 2 pati me i vidqha golama rabota minalo zaminalo.
Е, ти пък земи и пред вратата им да го правиш, после мрънкай, че те чуват... пускай музика ил игледай да ги няма като правиш секс. А предполагам, че си достатъчно голям, може и просто да се изнесеш...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
+1 ama spoko pri men se e slu4valo ama nie sme po tihi4ki i pak e neveroqtno!Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
mhm i az taka mislq pak ti otkade znaesh 4e sa tragnali da te podslushvatПървоначално написано от Sam90'
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
А кой рови толкова остарели теми...?
Just Married
'Тогава бе светът. Изглеждаше огромен.
В самия край на лятото, тъй сладостно
беше открилото се време, неотменна светлината..'
Ами вашите и без това знаят, че правиш секс, едва ли са толкова тъпи да стоят на вратата и да те слушат ... това с музиката според мен не е идея, понеже може да стане обратния ефект. Майка ти не чува, че правите секс, а идва да те помоли да намалиш музиката и ...Правете го на по-усамотени неща, разирайте се нещо. Примерно четвъртък у нас, защото нашите ще закъснеят, сряда у вас, защото ваите няма да ги има .. нещо такова
![]()
Memento moriendum esse!
vij sa s tva da sloji6 oplutnenie...ne e mn dobra ideq misli6 li 4e pak nqma da te 4uvat i tva s muzikataaa mai trqa ve4erta da otidete nqkude nz na po4ivka ili nqkude det nqma roditeli i tam si se 4ukai ama ina4e nz kak 6te se opravq6![]()
хаха...позната ситуация,ние практикуваме номера с музиката :PПървоначално написано от rachko-sma4ko
Давай го по-тихо или когато ги няма и все пак щом сте се искефили максимално![]()
е баси се пойче разбирам колко съм задръстена маина .... тва хората на 16 години си правят секс у тях и никой не ги обеспокоява ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....