- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си доставеми взаимно удоволствие,без секс?
Тъъ..аз см на 14 и искам да питам по какъв начин с гаджето ми може да изпитаме удоволствие НО БЕЗ СЕКС...прекалено см малка за тази кра4ка пък и си имам принципи. Гаджето ми е на 17 да правил е секс родителите ми знаят за него, но да ре4ем немога да говоря за това с мама...как да ида и да я питам по какъв начин може да си доставяме удоволствие взаимно![]()
Мн уважавам връзката която имаме с това момче...той никога не ме е карал да правя не6то което неискам..за всяко не6то си има време
той ми е правил "шпакли"-амм не6то не ми харесва 4е то4но тази дума се използва (строителен термин но както и да е) ние с него си му казваме магията с ези4етои аз см му праила фелацио, но има ли и други начини - нека по-опитните да споделят
![]()
10х предварително
Редактирано от:ЦвЕтИт0-7-ма т.![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Петинг...прочети в нета някоя друга статия
ПРОДАВАМ МЕДИЦИНСКИ ИЗВИНИТЕЛНИ БЕЛЕЖКИ от лекарка с два печата.Цена 50ст..За повече бройки намаление.София 0886159452
Можеш да и дадеп направо статия да не се мъчи момичето![]()
Ето малко поледно инфо дано да ти допадне.
![]()
Петинг (от английски "to pet" - галя, милвам, глезя, прегръщам) e акт на сексуално задоволяване, известен още като "сексуална игра", при който двамата партньори мастурбират, наблюдавайки се един другиго или доставайки си удоволствие един на друг с ръце. При него, партньорите получават сексуално удоволствие от това да се целуват, прегръщат, масажират, боричкат, да се събличат взаимно и т.н. Той може да се практикува от мъж с жена или от хомосексуална двойка. Този метод на сексуално задоволяване се практикува най-често при по-млади хора, заради невъзможност за нарушаване девствеността или заради неопитност. Петингът е полезен, за да бъде опознат партньора, освен това е вид безопасен секс. Само в случаите, когато момчето извърши вагинална интромисия, след като се е семеизпразнил, се увеличават рисковете от полово предавани болести и от нежелана бременност.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Интересно е :P мерси за инфото![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Мисля, че оралните ласки са доста по-интимни от вагиналния секс. Това разбира се е мое мнение. И все пак след като държиш на девствеността си, а оралния секс е незедоволителен, само ръчичките могат да помогнат. Освен, ако не си навита за анален секс![]()
ami pove4e lubovna igra...strastni celuvki,galene i :P
ако не обичате бебета,използвайте презарвативи!!!
На 14 години, а вече лапаш пишки.
Прочетете заедно някоя книга. На ти удоволствие.
Амеба..
с ръчичка :P
U a3 Taka MuCляПървоначално написано от palomaaa
Ooo koi chete ot UikipediqtaПървоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Савсем нормално вече всяко 3то 14 годишно момиче е лапало пишки ..Първоначално написано от Made_of_Pain
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
и това сме правили...Първоначално написано от N0Rull5
Незнам какво искам но знам как да го постигна
накъде отиде тоя свят, на 14 лапа пишки пффф отврат, къде отидоха нормалните момичета
BMW POWER
Глупости... ставате банални с т'ва вече.Първоначално написано от dantro
По темата - хахахах ти ако се имаш за девствена..![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
аминПървоначално написано от lilit_666
BMW POWER
ЕЕ ся.. тя не е девствена духом, а тялом си еПървоначално написано от Lady Death
..
П.Т.Аз нямам много право да давам мнение, щото не съм много опитна все еак(на 13 съм), ама пробвайте нещо друго.. можете да играете на криеница в парка (романтично е)
![]()
П.П.Не, че т'ва има нещо общо със сексуално задоволение, ама..![]()
Все едно.Първоначално написано от dantro
Кви глупости тва е самата истина знам поне 5 момичета които са на 14 и от 13 годишни водат полов живот .. да не говорим че сефтето им е с повече от един партниор ..Първоначално написано от Lady Death
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Да им еба путката маичина на тея педали дето пишат тея теми бъгави !
И аз съм за петинг.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
5 - ами останалите?Първоначално написано от dantro
Преувеличавате.
Вярно е, че ги има и такива заблудени индивиди, но не са всички, нито пък 'повечето'.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Абе кфо да ти кажа, мацка. Аз съм кажи-речи на 16 и "пишка" не съм виждала, а съм привлекателна (според мен)... просто си имам некфи изградени принципи ... а то на 13 вече се чукат ... кфо да ти кажа ...Първоначално написано от Made_of_Pain
LiUboVTa e PeSeN No NqMa PeSeN BeZ KrAi ... ♥ ♪♫♪ ....