еми не... правя , каквото имам да правя..уча и си лягам към 9-10 часа примерно..
този режим горе-долу ме устройва![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
зависи кога съм на даскало.. ако съм 1ва смяна -немога без да спа поне 2 часа .. ако съм 2ра - Не![]()
http://www.vbox7.com/play:6c61a679 БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО !!!!!!!!!!!!!!!
Когато съм първа смяна и съм много изморена и ми се спинка - си спинкам :P Какво лошо има човек да си почине, когато е уморен?![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
мога да спя по всяко време...лошото е ч легна ли 5-6 часа не ми мърдат...
вече зависи...ако не съм спала нощта-спя през деня примерно и обратното...или ако не съм спала поече от 24 часа спя и деня и нощтаи така
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
И аз така! [/b]Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
Аз след като си науча ми се доспива към 6 и спя до към 7:30 ама тва се случва много рядко.
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
Не а и аз през деня не спя освен ако не ми е лошо и така наще познават че ми е
Ами в момента няма как да спя, защото сам втора смяна. Но иначе когато съм първа принципно не спя, просто не ми се спи, а ако заспя, после цяла вечер няма да мигна и на другия ден ще съм като болна на даскало.
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Не, не ми се спи иначе бих поспала![]()
Ако нямам за учене лягам и спа ...![]()
Американски форум: Задаваш въпрос, после ти отговарят.
Израелски форум: Задаваш въпрос, после на теб ти задават въпрос.
Български форум: Задаваш въпрос, после дълго ти разказват колко си тъп.
Ми понякога се унасям така лекичко, ама не заспивам![]()
♥ ♥ ♥
AZ МОГА ДА СПЯ ВИНАГИ КОГАТО МИ СЕ ДОСПИ БЕЗ ЗНА4ЕНИЕ КОЛКО Е 4АСА,ОБА4Е ДРУГ Е ВЪПРОСА 4Е НЯМАМ ВРЕМЕ ,ЗАщОТО РАБОТЯ НОщНА СМЯНА.И РЕЖМА НА СЪН МИ Е ОБРАТЕН НА ВАШИЯ......
Случвало ми се е да си подремна, когато съм била адски изморена или пък настинала. Но по принцип не спя след училище.![]()
когато съм първа смяна,след училище спя винаги когато ми се отдаде възможностПонякога даже не излизам на кафе след даскалото само и само да се прибера и да се наспя
![]()
mi ka ako mi se spi i sum umorena 6to da ne si legna
Първоначално написано от (=eLiNcEtO=)
az spa sled daskalo za6toto ve4er nemgoa da spa i sled daskalo spa nqkolko 4asa i cqla ve4er bu4a
If you can hear me, I need help I'm caught and
I'm stuck and I'm trapped in me self don't understand
This fucked off hand that G. delt lazarus help
Me cause he's hazardous to T's health.
I'm a psycho baby
It's about to drive me crazy
Хаха....спането не е създадено за мен
![]()
2-ра смяна съм и няма за кога да спя,но и като съм 1-ва по закон от 9-ти клас насам ходя след 10 часа и не се нуждая от сън след тва.![]()
първа смяна - не нямам време тряя уча
втора смяна като се прибера в 20:30 уча до към 2 3 и тогава лягам![]()
Нямам време, защото се връщам към 3-4 следобяд и ...абе 12 клас съм какво да ви обяснявам. Пълна лудница. Но вчера се върнах и ми беше толкова зле. че хич не ми се учеше и умирах за сън. По принцип следобед не мога да спя и затова просто полегнах, затворих си очите и се опитах да не мисля за нищо.Лежх така около 10 минути и ефекта беше невероятен. Станах и се чувствах бодра и успях да се подготвя нормално и да си свърша работите.
Еми аз нямам време но когато имам по малко домашни си поспивам след училище.![]()