.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 58 от общо 58

Тема: Спане

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ne ;_)

Налага се щото лягам късно.

Град
    Добрич :o)
    Ми 2ра смяна съм и се връщам към 7:30 и нямам време за спане..Може би като стана 1ва ще спя по малко ..

никога не съм спал след даскало!

Град
    in your sweet dreams
    понякога .. рядко
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Абе хора......Исках да ви питам нещо.....но понеже не ми се занимава да пущам ( ) ....нова тема,реших тук.
    ТАКАМ......абе как мислите........защо от известно време като ствам и сяка сутрин имам страшно главоболие,се се чуствам неразположена което е много гадно постоянно да ти се cпи .........
    Защото примерно спя си нормално.........нито супер много нито супер малко около 8-9 часа?

™°• °•™Любовта е най-висшата степен на омразата™°• °•™

®®® • °•™ In God we trust! • °•™

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Ами случва ми се понякога да заспя и след даскало,но рядко и то за час-час и половина
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Град
    Лондон
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не спя следобед, чувствам се като парцал след това като стана и супер много ме боли главата, а за учене... да не говорим. Просто не се получава...
    I az sam taka...lqgam samo ako znam, 4e nqmam ni6to za pravene posle.
    Приятел ти е този, не който ти бърше сълзите, а този който не те кара да плачеш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си