спите ли след даскало, шото се чуда дали да не поспя малко сега ?![]()
РУТИ ДОВАРО!
Преди спях..ама сега избягвам колкото и да ми се спи,защото много мразя след това като трябва да ставам и да почвам да уча..![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
Az nikoga ne spq sled daskalo ili vyob6te sledobed nemoga da zaspa i go namiram za typo daje![]()
![]()
Rqdko mi se slu4va,no.....ne kazvam,4e ne se slu4va![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
BeCiRoFaA_Girl-Тъпо би било да лишаваш организма си от естествените му нужди.![]()
Винаги съм изморена след училище и се случва да си полегна,но после ми е кофти и обикновено лягам с идеята да подремна за около час,час и нещо,а си проспивам целия следобяд и после не ми остава време за нищо.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
От както съм на даскало само 1 път заспах следобед и то беше кат бях болен ( не говоря само за тая година)
Простооо кат стана нз де са намирам
Impossible is nothing ;] ^^
^^
Първоначално написано от ЦвЕтИт0
Това имах в предвид...![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
и аз немога мъчила сам се и немога и немога :PПървоначално написано от BeCiRoFaA_Girl
Когато съм супер измоерна-спя,попринцип-не
Аз си имам специално изградена система![]()
Когато съм първа смяна(както сега)
не си лягам цяла нощ(е,случва се понякога ако съм много изморена)
Ии не си лягам,защото няма просто да смогна да стана,
отивам на даскало и като се върна се просвам на леглото.
Откъртвам си и после съм свежа за нощно мърсуване![]()
Като съм втора смяна..нещата са нормални.
Лягам си рано(1-2 часа през нощта)
и ставам към 10-11 сутринта..отивам си на даскало..всичко нормално.
Помня като бях малка и бях първа смяна никога не съм спала за обяд.
Ии като бях в детската градина също.
Просто не мога да спя за обяд..никога не съм можела,но
не съм се чувствала и изморена![]()
Walk go home boy...
Аз не мога да спя следобяд.Само когато съм болна,мога да спя по всяко време.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Когато предишната нощ съм заспала късно, а съм станала рано на сутринта, тоест резултата е, че след училище съм изморена си поспивам. Но гадното е, че вечерта не ми се спи...![]()
![]()
Тоест само понякога спя следобед, когато съм много уморена. А и когато ме мързи да уча, лягам да спинкам... :P
спя само когато усетя че имам нужда или тръгна да заспивам пред пц-то ...както например вчера легнах си в 5 след обяд а се събудих тази сутрин в 6 сутринта![]()
Там някъде ...
Далеч под звездите ...
Има една река на мечтите...
Тишина,тишина,тишина...
Ами и аз попринцип не спя, но тия дни ми е едно такова скапанo, боли ме гърлото иии за това днеска спах на обед. Бтв преди 1н час се сабудих... Никога не се е случвало...![]()
РУТИ ДОВАРО!
Понякога лягам да поспя.Днеска си легнах кам 1 на обяд и сесабудих кам 4.Когато ми се спи и нямам много домашни си лягам да поспя следобяда![]()
Рядко но както се случва често предишната вечер почти да не съм спал си поспивам следобедче неиздържам понякога
![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Понякога.Вчера като легнах в 3...хем се събудих в 12...не научих уроците...и като се прибрах в 6 пак спах
![]()
Аз пък доста сутрини заспивам към 2 3 .. и ми е голям проблем щото после спа до 2 3 на обяд .. и не хода на даскало ще гледам се поправя малко![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Никога не спя следобяд, само ако съм болна.
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
напоследък постоянно ми се спи..... все съм изморена, ама не спя след даскаало у нас - не мога, не ме свърта на едно място, но за това пък си наваксвам в даскалоподремвам си ту през междучасието ту през някой скучен час
редовно лягам да спа след даскало ( като съм първа смяна ) щото вечер съм на пред назад и спа по малко вечер ...
НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<
Ако ми се спи - спя.
You are broken, I can fix you...