Малко пробемна тема за мен в близките месеци ..
Сега съм на 15 години и от вече 2 година съм в ново училище.Много се сприятелих с едно момиче .. да я наречем Л.Напоследък мисля че имам някакъв проблем с нея .. или тя с мен .. или просто не знам .. Като цяло Л. е прекрасен човек, и с гордост твърдя, че е доста привлекателна и красива.. не е и лъжа че 50 процента от учениците в даскало си падат по нея .. абе доста е хубава!Ето го и проблемчето ми.. на скоро ходех с едно момче от 12 клас и през цялото време тя флиртуваше с него и накрая той скъса с мен като изтъкна за причина Л...И на следващия ден тя разбира се каза че не го е искала .. Вече сигурно 3 път ми се случва да си харесам някое момче , било то от даскало или от някой сайт за запознанства .. тъпото е че с 2-ма от тях тя тръгна след като разбра, че ме кефят..Ето и сега се случва пак .. онзи ден споделих с нея че ме кефи едно момче дадох и снимка .. и какво .. не знайно как и от къде са се намерили, обаче е факт, че днес ще ходи на кафе с него.. естествено в този момент когато разбрах ми стана отвратително!! Въросът ми е тя това нарочно ли го прави ? Иска да ми е гадно ли .. ?Не разбирам!!Държи се супер готино с мен имаме си доверие, но не знам какво става .. иска да ми докаже, че е по-готина от мен ли ?? Моля ви кажете мнението си .. дайте ми някакви съвети как да постъпя, защото ми е ужасно кофти в момента
П.П. извинявайте за дългата тема ..