- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво мислите?
kakvo mislite za 18 godi6no momi4e,koeto o6te ne se e celuvalo s mom4e?
Същото, което и за момче - поизостанала![]()
Еми какво да си помисля ?! Нормален човек
Ne vijdam ni6to lo6o v tova...Az sum na principa,4e vsqko ne6to idva s vremeto si... \/
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
а с момиче :PПървоначално написано от nema zna4enie
![]()
Ми няма какво да си помисля чоек като всичко останали има и доеи хора на по 20 и отгоре още не са правили секс!Какро имаше един пост по нагоре всичко идва с времето си! \/
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Е какво ... това да не я прави извънземно?
..4e e momi4e izpusnalo ne6to toooolkova hubavoooe vs16tost ne si go izpusnala de nali vs s vremeto si.. uspeh
![]()
Еми, може би срамежлива, защото до сега, ако е имала възможност и не го е направила, най-вероятно е срамежлива.
ami 6te si pomislq 4e tova momi4e ne e sre6nalo 4ovek s koito iska da bude taka 4e spokoino ne se nahvurlqi na nqkogo kogoto ne jelae6..a moje bi da se zamisli6 ako nqma6 jelanie da si s mom4eta dali predpo4ita6 drygiq pol?spored men tova ne e nikakuv problem spokoino kakto vsi4ki kazvat za vsqko ne6to si ima vreme..i tvoito vreme 6e doide rano ili kusnoПървоначално написано от nema zna4enie
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Всяко нещо с времето си ама наистина пропускаш нещо мн яко...
П.С. Всички сме смъртни до първата целувка!!!
Наистина испускаш страшно много ... незнам какво си чакала до сега и какво чакаш още награбваи някои сладур![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Az vednyj si bqh kazala,che shte zapazq pyrvata si celuvka za tochno opredelen chowek i taka i napravih,ama bqh na 16![]()
Еми де да энам.Това не е определящо.Нищо няма да си помисля.Нормално.Ще ти дойде времето ,споко![]()
[size=7][b][u]fosse cos
Кво му е нормалното испуска много прекрасни моменти после ще сажалява няма кво да чака скачаи на някав сладур и го изяш![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
Ами какво мисля? Мисля, че си над 60 кг с мазна коса и акне.Първоначално написано от nema zna4enie
E, ne sam nito 1 ot trite.....no ima takiva(kakvato me opisva6),koito sa se celuvali i mnogo drugi raboti sa praviliПървоначално написано от 123456
че и е време да се престраши да го направи =D>