Много ме боли след случилите се събития и за това реших да споделя тук за тази моя лична трагедия.Не пожелавам се никой да не изппита тези чувства които изпитвам аз сега.Ще започна от там че имах сериозна връзка с едно момче-сериозна меко казано ,защото семействата ни са много близки и ни спрягаха за женитба след някоя друга година въпреки ,че в момента аз съм на 17 а той на 18.Бяме заедно две години-всичко беше идеално-той беше красив,млад,богат,амбициоз н,възпитан-иделния мъж.Майка ми и баща ми го харесваха страшно много.Преди около 9 месеца се появи едно момче коренно различен от приятеля ми-той беше от много бедно семейство нямаше изискаността и мястото в обществото на приятеля ми ,но открито заявяваше че ме обича както и аз него.От март месец до средата на лятото все му повтарях че това са глупости имама сериозна връзка и впрочие,но не усегих как мислех само за него и как постепнно наистина го обикнах до болка.През средата на лятото просто неизбежното се случи и аз и той се целунахме след като приятеля ми разбра а това се случи същия ден ме удари и всичко между нас свърши.След още около месец се събрах с голямата ми любов а сбившия ми притятел остонахме в добри отношения.Виждахме се често на семейни събирания и гой се намекваше да се съберем отново но след като той ми посегна това беше невъзможно.Майка ми ми беше бясна че съм се разделила с него заради цитирам "някакъв бедняк".Тогава нещата тръгнаха в друга посока бившия ми започна все по-често да идва в нас на вечеря ,но без майка му и баща му а само той и моте родители.Професията на татко ми е такава че може да не е у дома със седмици.Един ден като се прибирах видях строгата ми 36 годишна майка която винаги ме е учила на морал че не е сама в стаята си беше гола и с нея имаше друг мъж.Ужасена и уплашена отидох в стаята ми все е едно че не съм видяла нищо.След малко въпросния мъж си тръгна погледнах от терасата си го видях това беше бившия ми приятел-може да беше тъмно но долу има осветрение и говидях съвсем ясно ,че е той-качи се в колата си и замина.Никога в живота си не бях изпитвала такава болка и отвращение знаех че и двамата имат особени харкктели но не съм и помислила че може да направят нещо толкова долно.Сега незнам какво да правя постоянно съм тъжна и плача -най-вече заради татко-той не зазсулжава да му се подиграват така,нон не бих му казала защотот съм сигурна че това ще го съсипе-той много обича и винаги е отдисвал на майка ми да всичко,считаше бившия ми приятел много близък и знам че то обича и него.Исках някъде да излея болката си извинявам се ако съм ви била досадна!