.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Тема: Височина

Hybrid View

Град
    Sofia

Височина

Здравейте.
    Искам да ви попитам дали знаете някакви методи за увеличаване на ръста.Аз съм 1,63(някаде толкова),на 15 год. и искам поне да стана малко по висок.

Тренирай баскетбол или волейбол. Тренирай здраво и редовно - ще постигнеш резултат.

Град
    ПрИ Теб
    Saglasna sam s Vladkoy tezi dva sporta naistina imat efekt i vliqqt v/u rasta! \/
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Според мен честите баскетболни тренировки и т.н. няма абсолютно никакъв ефект.Това е пълна измишльотина.
    Всичко е заложено в твоите гени и единственото нещо което може да направиш е да чакаш да пораснеш и да ядеш Nesquik с калции

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Това дали баскетбола/волейбола спомаат за увеличавне на височината е доста спорен въпрос.За мен лично,всичко е до ген. Съветвам те да тренираш,какъвто и да е спорт за да развиваш тялото си и да не се обездвижваш.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Голям фен Аватара на dantro
    Ако искаш да станеш по висок хората са си го казали тренираи здраво волеибол или баскетбол .. може да се получат болки в кръста ... на мен ми се случи оказа се че е от прекаления растеж .. също така не е хубаво да растеж много защото излизат стрии а те доста трудно се премахват от кожата
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от FeeD ThE aDDicTiOn
    Според мен честите баскетболни тренировки и т.н. няма абсолютно никакъв ефект.Това е пълна измишльотина.
    Всичко е заложено в твоите гени и единственото нещо което може да направиш е да чакаш да пораснеш и да ядеш Nesquik с калции
    Някога тренирал ли си ? Имаш ли някакво наблюдение ? Ако не те мързи и си постоянен рано или късно идва желаният ефект.
    Да не е като историята за лисицата и киселото грозде

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Еми това ти е в гените не мисля ,че можеш да го промениш

Скачай колкото се може повече :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от Vladkoy
    Някога тренирал ли си ? Имаш ли някакво наблюдение ? Ако не те мързи и си постоянен рано или късно идва желаният ефект.
    Да тренирала съм 2 години баскетбол,2 години лека атлетика,сега отново възообнових и ски карам всяка зима.

Обожавам спортта и както вижда насърчих момчета да тренира,но има някои неща като вродения ген например,които спортта не може да промени.

Историята за киселото грозде и лисицата,не е подходящ пример,защото аз няма да коментиралм неща,ако нямам поне минимална компетенция и ако сама не съм ги изпитала.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Тренирай баскетбол или волейбол. Тренирай здраво и редовно - ще постигнеш резултат.
    да,тва е вариант ама пък ти за годините си не си нисък, а нормален на ръст така, че споко

Цитирай Първоначално написано от Cool_Bitch
    Saglasna sam s Vladkoy tezi dva sporta naistina imat efekt i vliqqt v/u rasta! \/
    Стига да не тренира вдигане на щанги или нещо от сорта

Mi az trenirax 2god basketbol ot 5do 7mi klas.7mi klas biax 1,75 nz dali e ot basketbola sa sum 178 taka4e smiatam 4e e xubavo i moje i da pomogne,ama po dobre te suvetvam ska4ai na vuje kolkoto moje6 pove4e.Na den po 100 ska4ania da pravi6 6e e dobre,uveli4avai gi postepenno badi postoianen niama da porasne6 s 20sm no pak 6e ima promiana a i ne se znae o6te ima6 o6te pone 3 god rastej.

Град
    In the Hell, were the Devil is my best friend
    1.63 на 15 си е съвсем нормално въпреки, че аз бях толкова висока, когато бях в 6 клас Всичко си е до ген! Ако родителите ти са ниски, не очаквай да имаш висок ръст. Но ти все още се развиваш и до 19-20 години (когато приключва окончателно развитието при момичетата) все ще се издължиш с още няколко сантиметра Госпожата ми по физкултура препоръчва да се приемат повече калции, плодове и зеленчуци и спецялно повече моркови. Повече упражнения за разтягане и най-вече продължително висене на шведската стена

Леле начетох се на дивотии Ако искаш да разбереш дали ще растеш още отиди да ти снимат растежните зони да видят дали са се затворили айде късмет аз съм на 17 и съм 181 и искам да порасна още поне малко

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Да тренирала съм 2 години баскетбол,2 години лека атлетика,сега отново възообнових и ски карам всяка зима.

Обожавам спортта и както вижда насърчих момчета да тренира,но има някои неща като вродения ген например,които спортта не може да промени.

Историята за киселото грозде и лисицата,не е подходящ пример,защото аз няма да коментиралм неща,ако нямам поне минимална компетенция и ако сама не съм ги изпитала.
    Не казвам, че ще порастне с 20 см .. но за 3 години 3 см да порастне си постижение.

Яж повече нескуик Майтапя се Еми да баскетбол и волейбол ще ти свършат работа, но внимавай да не получиш след това някой прякор

Mi trenirai basketball!Az li4no treniram ot 6 god i v 5 klas ( sa sum 8 klas )
    porasnah za edno lqto po4ti s 17 santa!!!Maika mi e 173 bashta mi e 184 aa dqdo mi 190 ( bil e i po visok ) imam i oshte visoki ot rodata mi a sega sum 180!Nadqvam se da stana pone 195 !

zdrasti spored men ako moje6 i ima6 vreme zapo4ni voleibol ili basketbol tezi sportove stimulirat rasteja i sam siguren 4e ako se zahvane6 seriozno sled 1 2 godini 6te izrastne6 mnoo no sa6to ne vdigai ni6to v fitnesa ako hodi6 de smisal ne pravi oprajneniq v koito stava6 s 6tangata ili q diga6 nad tebe za6toto ot tova se smalqva6 uspeh 6te porsne6 spox

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Баскетбол и волейбол
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

Супер фен Аватара на batkodoki
    Град
    между Риман§Рахманинов

Re: Височина

Цитирай Първоначално написано от glymo14
    Здравейте.
    Искам да ви попитам дали знаете някакви методи за увеличаване на ръста.Аз съм 1,63(някаде толкова),на 15 год. и искам поне да стана малко по висок.
    НЯМА никакви методи за увеличаване на ръста!!!
    просто НЯМА, генетично предиспозирано е! и никой и със микрон не е успял да промени генетично заложения си ръст. поне в 6000-летната писана история на Човечеството...

приказките за спортуване са момински тъпотии....

на 19-20 ще си 178-180 средностатистически.
    абе дива работа...

Ежедневното физическо натоварване, ускорявайки процеса на обмяна на веществата води и до ускорено вкостеняване, което се отразява отрицателно на удължаването на тръбните кости и растежа на тялото спира преждевременно. Затова и животинки като колибритата, които правят по 50 маха с криле в секунда, са доста дребни. Обратно животни като хипопотамите, които по цял ден се киснат в някоя локва са по 4,5м. дълги.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си