.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Влюбена ли съм?

Ами ако досега не съм била влюбена,как да разбера,че сега например съм??Защото е възможно да се самонавивам..наистина,осве този въпрос може би трябва да си задам и други,но..не знам какви.И да уточня още нещо,от вчера си мисля по този въпрос,в смисъл преди това не съм харесвала този човек(но пък може би чувствата през това време са се изграждали)ох,не знам изобщо защо пиша,след като явно това си се усеща,но пак моля за помощ...

Сега ще хвърля едни карти и ще ти кажа...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Re: Влюбена ли съм?

Цитирай Първоначално написано от Slyn4evi_usmivki
    Ами ако досега не съм била влюбена,как да разбера,че сега например съм??Защото е възможно да се самонавивам..наистина,осве този въпрос може би трябва да си задам и други,но..не знам какви.И да уточня още нещо,от вчера си мисля по този въпрос,в смисъл преди това не съм харесвала този човек(но пък може би чувствата през това време са се изграждали)ох,не знам изобщо защо пиша,след като явно това си се усеща,но пак моля за помощ...
    pro6tavai no tova e dosta tapi4ak vapros... sama 6te razbere6 kogato se vlubi6...

да,прав си,че е тъп въпрос.сега виждам нещо,доскоро като бях трезвомислеща,също се чудех на подобни въпроси,сякаш разбирах всичко,всеки проблем,всичко виждах с една дума,но сега...

emi oks sq 6ti kaja ne6to... 6te razbere6 4e si vlubena kogato moje6 da kaje6 na nqkoi 4e v negovite o4i iska6 da vijda6 tvoeto bade6te e tva sa dosta presileni dumi pomisli nad tva :P

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Kogato se vlubi6 sam/a 6te go razbere6..
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Голям фен
    Град
    sofiq
    kogato se vlubi6 nqma na4in da ne razbere6 6te ima6 vsi4ki priznaci na vlubeniq 4ovek :P

Мега фен Аватара на koalka
    Когато си влюбена ще разбереш.Има тръпка, голямо привличане, наистина силни чувства и т.н.Абе, разбира се.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
    Кажи моля те какво ти излезе,че аз се съмнявам в моите карти...при мен излиза,че е много влюбена,ама много глупавка и те така....
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

хаха глупавка съм май ,ам добре мерси за отговорите ,пак не знам де,тряа ми повече тайм за размисъл,хаха.А и да реша също дали човека заслужава тея чувства.

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    na bob ili kafe po dobre se poznava
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Когато си влюбена ще разбереш.Има тръпка, голямо привличане, наистина силни чувства и т.н.Абе, разбира се.
    Напълно съм съгласна.Ти просто ще рабереш сама.Не можем ние да ти казваме. \/

Ми то човек сам си го разбира,друг не мжое да ти каже
    нямам повод да сънувам....

Или чувстваш че обичаш или нЕ!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Щом задаваш този въпрос -> не

Голям фен Аватара на dantro

Re: Влюбена ли съм?

Ами виж сега ние не сме някакви ясновидци и от тази информация която даваш надали някои ще може да ти каже дъли ти си влюбена ... Според мен се пак ... си много далеч от влюбването , ако беше влюбена нямаше да ни питаш в тоя форум а щеше да си прекалено радостна и нямаше да мислиш за нищо друго ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

ами аз питам по скоро как да разбера,но все си мисля,че съм като мисля почти през цялото време за тоя човек,ама пък като съм с него не ми трепери сърчицето ,но все пак..Трябва ли да ми се свива стомаха,някви такива неща :d,шот се пак тия неща мн пъти съм ги чувала,че кат си влюбен даже и почервеняваш,но не е задължително нали.

Много просто: щом се чудиш - значи не си.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на dantro
    ами аз питам по скоро как да разбера,но все си мисля,че съм като мисля почти през цялото време за тоя човек,ама пък като съм с него не ми трепери сърчицето ,но все пак..Трябва ли да ми се свива стомаха,някви такива неща :d,шот се пак тия неща мн пъти съм ги чувала,че кат си влюбен даже и почервеняваш,но не е задължително нали.
    разбери че няма как ние да ти кажем дъли си влюбена ... и наистина щом питаш занчи не си .. Когато се влюбиш няма да питаш .. а ще кажеш много съм влюбена .. . Аиде дано да е скоро чувството е супер
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

taa posledno q kaji razbra li dali si vlubena

Цитирай Първоначално написано от slun4ice_90
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Напълно съм съгласна.Ти просто ще рабереш сама.Не можем ние да ти казваме. \/
    Живей без да мразиш - мразят само слабите!...
    Живей без да льжеш - льжат само страхливците!...
    Обичай, защото обичат ВЕЛИКИТЕ!

Град
    Там, където е сърцето...
    Сама трябва да разбереш, нито сме в ума ти, нито сме в сърцето ти за да знаем какво чувстваш... пък и на карти и на кафе не гледам сори...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Супер фен Аватара на sexy_for_you
    Град
    Плевен
    Ние не можем да ти кажем дали си влюбена или не.Това не е просто понятие.Можем да ти кажем дали си красива или не,ако те видим,но и това е относително.Абе всичко е относително.По темата:когато наистина се влюбиш,няма да питаш нас,а ще го почувстваш.Всеки изпитва влюбването по различен начин.
    Страничка,специално за ВСИЧКИ,които ги обичат САМО като ПРИЯТЕЛИ ) Добре дошли на всички сродни души! ) ---> http://www.facebook.com/pages/%D0%97...18128158249619

Мега фен Аватара на sasha_90
    Когато си влюбена:
    -сънуваш го;
    -ходиш на местата,където и той;
    -мислиш само за него;
    -подкосяват ти се краката,когато го видиш и започва да те "боли" корема от вълнение.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си