- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво ми има??
Еми значи ддз откъде да започна хаха еми просто съм некъф странен харесам си някое момиче и имам я и после ми е все тая това беше сичко без никфи чувства и т.н Но от скоро почнах да изпитвам чувства към доста момичета и да ми пука за тях и вече се побърквам понякога ми е все тая за тях понякога не е така Е то нито една от тях не ми вярва щот имам лоша слава сред момичетатачувствам се ужасно заради това което им причинявам но просто немога да се спра немога да не се държа така
![]()
нещо ми има ама незнам кво и от една седмица се побърквам
![]()
Ako trqbva da sum 4estna,6tom kazva6,4e izpitva6 4ustva kum vsi4ki,zna4i ne moje6 da obi4a6Ako obi4a6 edin 4ovek se interesuva6 samo i edinstveno ot nego.Ne te zasqgat drugite momi4eta.Bih te posuvetvala da bude6 4esten s vsi4ki i sus sebe si...Jelaq ti uspeh.. \
/
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
emi nai veroqtno ne moga da obi4am a go kazvam mn 4esto obi4am te ama.. radvam se kato mi kaje nqkoe momi4e obi4am te 6tastliv sum samo 4e do vreme i posle ve4e... mi stava bezinteresno i gledam da prava nekfi gluposti i tq da mi bqga az da q iskam haxhxa nekfi tupo tii
Daa..I sam go osuznava6.![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
Това е, защото изпитваш към тях нещо повърхностно, нещо като интерес, което отминава, след като си с тях.![]()
dam.. osuznavam go ama... nemoga da go spra I mi e gadno momi4e s koeto sum bil da mi kaje nakraq sujalqvam 4e te poznavah.. ili mrazq te ili kvoto i da e... nekfo takovagadno mi e i to mn ama se prava 4e mi e se taq 6ot 6e mi se preebe slavata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
a be mom4e kvi gi govori6 6te ti se preebe slavata axhhxa ti nekuf jenkar i broikadjiq li go razdava6?? Nekuf gazar sigurno xahhxa i sa si osuznal 4e samo da spi6 s tqh ne ti stiga i iska6 da obi4a6... imashe edno mn gotino "Loshite mom4eta lujat za da vlqzat v legloto ti ,a dobrite za da vlqzat v surceto ti" TI be6e ve4e ot lo6ite sega iska6 da si dobur a?
Ей от такива кат' тебе ми е дошло до гушаЩот' няма никога да се оправите
![]()
eto si4ki momi4eta mislqt 4e az sum vinoven xhaxah ma ne e taka pone osuznavam gre6kata si![]()
i sum obi4al 1 put i mi razbiha surceto ama tfa e drugo.. Mi ne se mislq za jenkar ili za broikadjiq taka izglejda i taka mislqt pove4eto momi4eta i kato znaqt 4e e taka pak idvat pri men tfa nemoga da razbera za6to e ... Mi az iskam da se oprava no koga..
Ти не си само виновен,а си зле.Много ме дразнят такива като теб,искате само секс и после кво?Ти нямаш ли чувства?Казваш че си обичал,но много се съмнявам,че може да изпиташ тва прекрасно чувство.Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Ти искаш да се ''оправиш''казваш...когато се ''оправиш'' ми се обади
![]()
Не си мисли че толкова лесно ще се ''оправиш'' познавам много като теб и те го казват,но тва са само думи, да го направиш не е лесно
![]()
Emi predpolagam 4e imam 4uvstva 6tom cqla ve4er sno6ti sum se nerviral i sum plakal za momi4e![]()
![]()
Deto be6e mn stranno no se slu4i a na tfa momi4e sum i prez ....... tui 4e imam i az 4uvstva no zaradi momi4eta kato neq koito me preebvat.. az prava su6toto a btw na dosta momi4eta trqbva se obajdam
![]()
Ей такива кат' теб заслужават НАИСТИНА да се влюбят и накрая въпросното момиче да се окаже някоя курва![]()
ти си "момчето-мечта"това е проблема
не нападайте така момчето бе,хора![]()
според мен още не си срещнал подходящия човек...споко и това време ще дойде... :P
а до тогава не си мисли толкова много за репутацията и ако наистина харесвеш тези момичета им покажи,че поне малко си се променил към доброУспех \
/
Ами като искаш да се оправиш оправи сеАко ти е къс чепа за да се оправиш извикай някой друг да те оправи
![]()
lipsvashh_mi trudno6ot te mi vikat ti me omaiva6 i nakraq me zarqzva6 i az nz kvo da kaja 6ot predi bqh samo za broikata sega izpitvam ne6to stranno kato vida nqkoe ot tezi 3 momi4eta surceto mi po4va da bie po burzo i use6tam ne6to v korem4eto si
i te mi se vruzvat i me e strah nakraq da ne gi preeba i neznam kak da se durja po dobre smisul mil sum sladuk sum i to4no za tfa mi hodat po guza samo 4e posle po4vam da se durja gadno s tqh kato polu4a tova koeto iskam.. mislq si 4e iskam samo da gi nakaram da se vliubat v men i kogato go napravat ve4e sa mi bezinteresni
![]()
разбирам те,само че аз си оставам на мнението,че като срещнеш точния човек няма да се съмняваш!за това споко...остави ги за малко момичетата и си намери друго развлечение...повярвай ми,няма да усетиш как с времето всичко ще се промени и ще се влюбиш истинскиПървоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
![]()
pf mislq 4e sum go sre6tnal i tq mi kazva seki den kolko me obi4a i az i go kazvam .. i mislq 4e go 4uvstvam no mi e mn gadno i po cql den sym tujen a neznam za6to![]()
![]()
![]()
след като си го срещнал трябва да се радваш![]()
забрави за всичко останало и смело напредУспех ти желая
Неразбах какво искаш да ни питаш и как да ти помогнем ..Първоначално написано от MoMcHeTo MeChtA
Какво ти има?? .. ми нищо ти няма просто правиш това което ти доиде от вътре и толкова ... по принцип не е хубаво така да се държиш .. но тва си е твое право някои ден ще постъпи някоя така както ти праиш и ще ревеш после по форумите![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?
znam taka e nqkoi den no koga nqma da e skoro ne pozvolqvam mn momi4eta da mi vlqzat v![]()
SladurTi si tipi4en Pric 4aroven!!!Ako pita6 men ne ti trqbva dase promenq6-ne vse o6te
![]()
Значи първо си изясни коя обичаш или дали я обичаш.После се постарай да и обясниш и д аи докажеш, че си променен и ти пука за нея.Не знам как ще стане, но опитай.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!