- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Загубих го!
Историята е на една фр:
Ами бях със едно момче и после скъсахме,ама аз явно съм се привързала много към него и наистина много го харесвах.Приятелите ми ме накараха да скъсам с него,а аз не исках,но все пак го направихМного съжалявам за постъпката си!! Казх му че няма смисъл да се виждаме повече,защото не е като преди.По същото време една фр ми каза,че ако искам може да му се понатиска малко и това да стане причината.Накрая той разбра и сега сме в ужасни отношения,дори не се поздравяваме.Каза,че съм го наранила много
Аз много искам пак да се върне,вече не знам какво да правя.Как да си го върна??HELP!
.Аз съм най-тъпия пубер на света!!
![]()
Редактирано по (T.6.) , от правилника![]()
![]()
редактирано от devil_girls_
...
ПОлседното ти изречение е почти вярно...второняма как да си го върнеш...или поне всеки с малко останал акъл не би се върнал след това...3то приятелите ти са по големи идиоти даже от теб...
Добре, де, разбрахме, че си постъпила дяволски тъпо и си напуснала момчето, но аз не можах да схвана защо е станало: дали, както тук посочваш, заради приятелите ти, или, както пишеше в предната ти тема, защото си харесала друго момче? Ти самата можеш ли да кажеш точно какво е станало? И знаеш ли? Или очакваш другите да знаят за какво става дума вместо теб?
Вече ти казаха да зае*еш момчето, казаха ти, че говориш глупости с това "колко много си го обичала", а в същото време си го зарязала заради друг, казаха ти, че той не е единствен и има още много... Какво повече искаш? И 10 теми със съдържание защо и как сте се разделили да напускаш, и 1000 коментара да получиш, ако ти не си влееш сама малко акъл в главата, няма кой. А и така или иначе, никой от форума не може ей така само с мнение да върне момчето. Да не говорим, че сама си си направила грешките, сега ще си сърбаш попарата от тях. Както се казва в една известна българска поговорка "Бързата работа, срам за майстора". Да беше помислила преди да действаш, сега си носи последиците от делата си...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Едва ли, след постъпката ти, между вас ще се случи нещо...най-добре се откажи за да не го нараняваш повече. А относно последното ти изречечние - то се отнася и за теб и за приятелите ти. Обърни внимание на поговорката:
"Два пъти мери, веднъж режи". Цъкаш??
Нормално. Както казваш всичко свършва , значи наистина всичко свършва.
Живей си живота.
Не е трябвало да слушаш приятелите си! Не те са с приятеля ти а ти с него! Не те изпитват чувства към него а ти! Вместо да ти помагат и гледат положително на вашата връзка те са ви разделили или по-точно са те разубедили да бъдеш с него.Опитай се да си го върнеш поговори с него! А тези "приятели" ги остави! Не се занимавай с тях-няма да получиш истинско приятелство от тяхна страна а ще бъдеш само използвана! Успех и лек ден!![]()
Нали знаеш осъзнаваш колко много обичаш някой след като го загубиш....никога не мислиш за това има момнеит в които ти се иска да го няма и след като го няма може би не веднага но след отрицателно време разбираш и осъзнаваш какво се е случило и какво си направила
Admin-Coki:
15 снимки с неподходящ размер в подписа!
/забрана за ползване на такъв
Сама си си виновна като се влияеш толкова от приятелите си...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
apfff
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Естествено, че няма да си го върнеш - ако е момче на място, много ясно,че няма да иска да бъде разигравано...
И как приятелите ти са те накарали, ти мозък и глава нямаш ли, че те да мислят вместо теб?Боже...
+1ПОлседното ти изречение е почти вярно...второняма как да си го върнеш...или поне всеки с малко останал акъл не би се върнал след това...3то приятелите ти са по големи идиоти даже от теб...
добре казано и за съжаление е доста вярно
SMILE FOR ME NOW
Hubavoto na greshkite e, che mogem da si izvadim pouka ot tqh.. Sega znaesh: poveche nikoga ne slushai nikogo, osven surceto i razuma si, a tozi , koito ti e priatel, shte se radva za teb, ako ne, znachi ti zavigda.. Sama vigdash.. Postupila si greshno, ako imash akul, nqma da go napravish otnovo. Mogesh da se opitash da mu obqsnish greshkata (ako naistina si q osuznala), da mu kagesh kolko go obichash i ako oshte te obicha, shte ti prosti..A ti se zamisli kak da giveesh givota si i koe e nai-dobre za teb. Slushai edinstveno SEBE SI! Uspeh.
+1 .. авторката на темата или там приятелката и.. много си глупава момиче, много..Първоначално написано от JuS7^YourS
Животът е адът описан в Библията!
AWE EMOTA - KVO DA GI PRAVISH!Първоначално написано от MiMcHeToOo
rejete si venite tam!
![]()
Tq kaza,4e mu e obqsnila,no ne iskal da q 4ue.Predlojila mu da izlqzat i da si izgladqt otno6eniqta,a toi i kazal "Misli6 li 4e v momenta iskam da te vijdam??Mn i e tupo,ne moje da spi,da pravi ne6to dr osven da misli za nego.Te hodeha 5 meseca i tq naistina go obi4a mn,vqrvam i.Mnogo iska pak da si go vurne be6e kazala na edno mom4e 4e 6te napravi vsi4ko uzmojno za da si go vurne.Mnogo iskam da i pomogna,za6toto ve4e ot 4 dena ne e idvala na daskalo i me e srah da ne napravi pak nqkoq glupost,za6toto go e pravila predi.Obajdam i se vseki den,no ne mi zvu4i dobre.Mnogo i lipsvaПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
офф да бе.. тя го обичала пък приятелите й казали да скъса с него и тя ги послушала
супер мн го е обичала сигурна съм...
емо кид, как пък не ти писна да пускаш теми свързани с МАЛОУМНИТЕ ви проблеми...
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Не просто тъпа .. а ужасно много хипер ТЪПА! Как можа да направиш таквос нещо,още повече щом искаш да бъдеш с него. Аз ако съм на негово място наистина няма те погледна.. Чесно! Я направо си режи вените!![]()
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
\Първоначално написано от GregoryHouse
/
Ти не си наред с главата как моиш да го зарежиш кат "го обичаш" ако зн кво е тва.
Първоначално написано от Iv4eTy
Рядко осъзнаваме наистина какво правим с постъпките си. След което после съжаляваме. Наистина това, което си направила не е хубаво, но все пак има начин. Просто му кажи всичко и готово. Обясни му какво е станало и че сега го харесваш. Ако той реши да ти прости добре, но ако не иска трябва да го разбереш.!
О да още една "бликаща" от акъл девойканачи приятелките ти те били накарали да скъсате леле да ти опресня малко положението начи,коя истинска фр. която държи на тебе и те подкрепя ше тръгне да ти предлага да се натиска на момчето което хрс. или пък ше те убеждава да късате
е немога да я разбера вече тая човешка тъпотия.. която преобладава при заблудените момиченца като тебе
![]()
![]()
Извод : Не слушай приятелите си.
и на теб акълът ти не е в излишък.Първоначално написано от Funky Fresh
даже не можеш да четеш.
(и за повечето нагоре се отанася)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
и на мен ми са е случвало понякога заради приятели страдаш незнам и аз защо...