.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Hybrid View

След 15 месеца взех да му омръзвам

imam golqm problem...s priqtelq mi sme zaedno ot 15 meseca...obi4ame se mnogo...toi e vs za men...nai-dobriqt mi priqtel....idealnoto gadje...no ne6tata zapo4naha da se promenqt....govorq s nego...toi kazva 4e vs si e su6toto ...4e toi ne se e promenil ,nito 4uvstvata mu, no az zabelqzvam 4e nqma su6tiq interes kum men...naposleduk...ot nqkolko sedmici...zapo4nah da se ponikiosvam...za6toto toi e vs za men....az su6to za nego i 4uvstvata ne sa ohladneli....ne iskam da sum mu omruznala...i toi tvrudi 4e ne e taka, no az sledvam instinktite si...a sega instinktyt mi pokazva....4e go gubq....;[

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    ми говори с него за това е толкоз ли е трудно да се сетиш ^^
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Разнoбразие какво в любовта, така и в секса
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Поговори с него.. И как точно разбра че му омръзваш?
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Re: След 15 месеца взех да му омръзвам

Цитирай Първоначално написано от summer_secret
    imam golqm problem...

sq 4ove4e rano si kysno 6te si omryznete nqma ni6to ve4no ti kakvo si misle6e 4e 6te ste vinagi zaedno i 6te si narodite kupi6ta malki iz4adiq i t.n. ami nema sorka jivata e pred teb 6te ima i drug spox

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Ми измисли начин да му станеш пак интересна... Друго няма какво да направиш...
    The reasons of love... <3

Може би ще се наложи да скъсате ако няма как да си разнообразите връзката ..
    Think about it..
    Усмивката е ключ към любовта. Който не може да се усмихва, не може да обича, нито да спечели нечия любов.

Чак след 15? Пак се радвай, че сте имали и толкова.
    Познай за какво е време...
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Цитирай Първоначално написано от LoViN`You
    Цитирай Първоначално написано от summer_secret
    imam golqm problem...

sq 4ove4e rano si kysno 6te si omryznete nqma ni6to ve4no ti kakvo si misle6e 4e 6te ste vinagi zaedno i 6te si narodite kupi6ta malki iz4adiq i t.n. ami nema sorka jivata e pred teb 6te ima i drug spox
    абе кви глупости говориш...искаш да кажеш,че хората не могат да си родят деца и да продължават да са заедно и да са щастливи
    по темата-поговорете,това винаги помага
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Ами опитай да разнообразиш връзката ви, разпали отново искрата между вас - а как - ти си знаеш как, ти си го познаваш най-добре :P

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    толко е бил и с тебе и толко е било на сериозно сичко м-у вас.. 15 месеца...колко хубаво звучи..
    Admin-Coki:
    15 снимки с неподходящ размер в подписа!
    /забрана за ползване на такъв

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Щом така стоят нещата няма друго решение освен да се разделите.Петнадесет месеца не са никак малко време но предполагам чувствата му са охладнели и той сигурно поради тази причина не иска да сте заедно.Останете си поне приятели! Лек ден!

Град
    TaM KuDeTo Po4tI vSi4kO BoLi
    pogoverete neka ti kaje kakvo to4no mu e omruznalo ili po4va da my omrazva .. ako ne se razberete edinstveniq na4in e da se razdelite kolkoto i da e bolezneno
    ToZi GraD e LaJa i IzMaMa,VsiChki Sa DulBoKo v CherNata Qma.ChuVstVA Ne SushTeStVyvaT,VsicHki Na VunShNiQ Vid i BroIki RoByVaT.PriqTeLi EfEkTni,PreDaTelI PerFeKtNi..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от devil_girls_
    Аз с последното си гадже бях 1 месец след което ми писна и скъсах го,а ти година и 3 месеца.....се пак почти при всяка двойка тръпката изчезва в даден момент.
    Не че нещо, ама аз смятано в месеци с мъжа ми сме вече близо 39 месеца заедно и той ни най-малко не ми е омръзнал, даже напротив............

Е това еднообразието е много смотано. Така че направи нещо, с което отново да вкараш разнообразието във връзката ви.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Аз с последното си гадже бях 1 месец след което ми писна и скъсах го,а ти година и 3 месеца.....се пак почти при всяка двойка тръпката изчезва в даден момент.
    Не че нещо, ама аз смятано в месеци с мъжа ми сме вече близо 39 месеца заедно и той ни най-малко не ми е омръзнал, даже напротив............
    krem4et0...еми значи просто с твоя човек сте един за друг.Евала.

Иска секс ...
    А ако вече сте го правили,то тогава помисли за някакъв начин да разнообразите връзката си - да ходите на нови места,да правите различни неща... Може дори да не се виждате няколко дни(можеш да му казваш,че имаш за учене или някаква домакинска работа) и после като се видите ще разбереш - искате се повече или хич не сте си липсвали един на друг.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Мега фен Аватара на sasha_90
    Чрез малко разнообразие може да постигнеш желания успех.

След дълга връзка все нещо се променя.Но когато има обич нокога няма да му омръзнеш напълно.Аз имах същия проблем с бившия ми приятел.Просто неможе всичко да е както в началото.Малко или много си омръзвате.Помисли за малко разнообразие във връзката и поговори с него а всяка цена.
    Аз живея, защото живееш И ти. Аз съм човек,защото човека до мен си ти. Моето щастие с твоето име наричам,защото ти съществуваш И аз те обичам.

..

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Точно така. Радвай се, че нещо се е случило. Не плачи, че е свършило!

Животът е адът описан в Библията!

Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Цитирай Първоначално написано от sh3_1s_7h3_0n3
    Точно така. Радвай се, че нещо се е случило. Не плачи, че е свършило!
    +1 абсолютно вярно!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Град
    pernik

e macko i az s moq sam to4no 15meseca i ne moa go ponasqm ve4e ama ne6to me zadarja pri nego .Estestveno 4e 6e si omraznete , probvai da raznoobrazi6 sexa ili ne6to takova dokaji mu 4e ne si mu v karpa varzana i pak 6e ti4a po tebe \/

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Ако те обича, няма да му писнеш. Може би му омръзва еднообразието, не и ти. Пробвайте да излизате на различни места, с нови хора, да правите лудории, които не сте досега. Да му е интересно и забавно с теб, прави му изненади.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Говори с него и разбери причината. Понякога, колкото и да се обичате, разнообразието не е излишно.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Град
    Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С приятеля съм от 13 месеца и все повече и повече го обичам ... всичко е до човека

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си