.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Hybrid View

Всичко си има край, нали така!?

Здравейте! Искам да споделя моята мъка от доста време насам, но чак сега намерих смелост да я напиша. Дългичка ще бъде, но всяко нещо, било то и дълго, си има край, нали така?

Преди 3 месеца, вече близо 4, тръгнах с 1 момиче. Не смятах, до тогава, че са останали такива или поне аз да попадна на тях, а именно - добри, честни, умни и страшно красиви. Бяхме близо 2 месеца заедно, през които бяха най щастливите ми дни заедно изобщо (никоя връзка не ме е карала да се чувствам така..). Бяхме заедно всеки ден. Всеки ден все повече и повече се влюбвахме един в друг, жадувахме всеки миг да бъдем заедно и никой не можеше да ни спре, досега. Тя трябваше да заминава за нейния си град и беше там близо 2 месеца (горе долу 1/2 от периода заедно), обаче не се разделихме, защото тя по иска. Тя ми каза "Ще бъдем заедно и след като се върна, просто това го приеми като препятствие за да разберем дали наистина се обичаме". Аз се съгласих, но й казах, че след като се върне няма да сме заедно и то не заради мен, ами заради нея. Тя ми каза да спря да говоря глупости и че всичко ще бъде наред после. Та замина тя, мина месец, през който всеки ден по 3-4 часа си говорихме по телефона (сутрин, обяд, следобяд и вечер) и все повече и повече искахме да си говорим по телефона, като не можем да се виждаме естествено. Отидох до нейния град (близо на 400км е и затоав не можех да ходя редовно) и бях там 3 дни. Бяха най невероятните ми дни от цялото лято и никога няма да ги забравя..Минаха и тези щастливи дни и трябваше да се връщам обратно. Пак последваха разговори по цял ден и така в период на по малко от месец.. И ето на ! Заветния ден дойде ! Тя се завърна и нямаше нищо друго значение за мен. Още като я видях разбрах, че нещо не е наред..Попитах я какво става и тя ми каза "нищо". Примирих се, но нямаше да е задълго, защото се познавам.. Вечерта като я изпращах я спрях и я попитах пак директно и тя ми отговори "Имам проблеми с наще, по специално с майка ми и не ми дава да излизам не само с теб, ми и изобщо.." и тогава като че ли целия свят се срина в мен..всяка една мечта и надежда.. Попитах я какво ще правим и тя ми каза, че ще е по добре да се разделим за да намеря щастието другаде, а не да се мъча. Също така ми и каза "Винаги ще те обичам и винаги ще си бъда близо до теб". Запомних тези думи, погледах я и я целунах..толкова много любов си отиваше бавно, без да можех да направя нищо. Умолявах я толкова много пъти, исках я, тя ме искаше, но спираше едно - родителите й. Реших, че трябва да предприема нещо и отидох да говоря с техните. Запознах се с баща й - излезе много точен човек, но майка й явно е бил проблема. Тя просто си е наумила, че не трябва да си има приятел и че не може да бъде щастлива.. Чаках я толкова много време, без да изневеря нито 1 път, без да си помисля нито за момент да бъда с друга..Толкова много кулиета, пръстени, подаръци..майната им не ме е яд за тях - яд ме е че не мога да я дарявам с още любов. Бях свикнал с нея, толкова много я обичах. Сега ще си кажете " Човек осъзнава значението на някого, едва когато го изгуби". Да, така е, но аз знаех какво имам и правех всичко за да не я изгубя. Дано никога не ме забрави и знае, че ще има момче, което ще я чака и ще я обича винаги..дори и да си прикрива чувствата..

Дано някой го прочете..просто исках да споделя всичко..

Град
    Търново.... Велико Търново
    я го систематизирай тва в поне 3, 4 пати по малък формат

Мега фен Аватара на babity
    Няма нещо на света, което да ме накара тва да го прочета ся!

Супер фен
    Град
    Панацея
    Е, аз го прочетох... хубаво е и е съшото време - ужасно. Пич, нещата или ще се оправят, или няма... Др вариант няма. Ще си депресиран месец-2, но накрая ще се оправиш и вс ще е както преди. Остават спомените- тях никой не може да ти отнеме, тях ще помниш до гроб. Радвай се поне за това и спи спокойно. Помисли си само, че има хора, които даже не знаят какво е любов. Живота поднася щастие, но поднася и лайна, (изеинявам се за израза), напр си прай гавра с теб. И все пак бъди благ0дарен, че се е случило нещо, което ще помниш цял живот
    Цитирай Първоначално написано от Say It Right
    Pravih sex i iskam pak napulno sum seriozna !!!
    emi 4oveka mi spi i mi e jal da go sabudq..a sum gola i se pipam
    vie ste nedorazviti !!!!

Град
    Цитирай Първоначално написано от comics
    Е, аз го прочетох... хубаво е и е съшото време - ужасно. Пич, нещата или ще се оправят, или няма... Др вариант няма. Ще си депресиран месец-2, но накрая ще се оправиш и вс ще е както преди. Остават спомените- тях никой не може да ти отнеме, тях ще помниш до гроб. Радвай се поне за това и спи спокойно. Помисли си само, че има хора, които даже не знаят какво е любов. Живота поднася щастие, но поднася и лайна, (изеинявам се за израза), напр си прай гавра с теб. И все пак бъди благ0дарен, че се е случило нещо, което ще помниш цял живот
    браво на тебе...
    OFF TOPICK: аз си правя NOODLES ( с иреч японски спагети ) и нямам време за такива РОМАНИ

Цитирай Първоначално написано от kael
    браво на тебе...
    OFF TOPICK: аз си правя NOODLES ( с иреч японски спагети ) и нямам време за такива РОМАНИ
    искам и аз спагетиии :P

Град
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Цитирай Първоначално написано от kael
    браво на тебе...
    искам и аз спагетиии :P
    *подава една купичка спагети на babity* топлички са

якооо! мерси! :P

Guest
    На крадко гаджета са 2 месеца после тя е на село за 2 месеца и като се върнала от село го скъсала с извинението че нейните не и давали да излиза с него или с други и той са реве за нея.

Град
    koфти .... мацката е виновна че се оставя да и се месят ....

Тва като цяло е тъпа историйката и после е тъпо и тва, че той и се е вързал, че не я пускали, защото от опит ще кажа, че момичетата като си харесаме някой и можем да лъжем и да мажем не само приятели ами и роднини и сички наред та да си угодим и да си се виждаме с който искаме...

п.п. отговорът ми е към резюмето, защото цялото няма да имам нерви да го прочета!

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от babity
    Тва като цяло е тъпа историйката и после е тъпо и тва, че той и се е вързал, че не я пускали, защото от опит ще кажа, че момичетата като си харесаме някой и можем да лъжем и да мажем не само приятели ами и роднини и сички наред та да си угодим и да си се виждаме с който искаме...

п.п. отговорът ми е към резюмето, защото цялото няма да имам нерви да го прочета!
    i spored mene go e vurzala qko
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Прави сте, наистина. Има ли желание - има и начин, няма ли желание - намира се оправдание. Просто не я мислех за такава и не можех да погледна реално на нещата..Толкова много компромиси съм направил от нейна страна..пфф Благодаря ви все пак..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    Прави сте, наистина. Има ли желание - има и начин, няма ли желание - намира се оправдание. Просто не я мислех за такава и не можех да погледна реално на нещата..Толкова много компромиси съм направил от нейна страна..пфф Благодаря ви все пак..
    ti si debil

Guest
    ABE HARA KOI 6E VI 4ETE ROMANITE

Ми като не сте го прочели не си правете труда и да пишете после.Момчето просто иска да сподели.И още нещо.. Момичето може да не го е преметнала.Аз също имах много проблеми с маика ми относно приятеля ми и то в продължение на 1-2 месеца.И аз не можех да излизам.И аз исках да се откжа по 1 време но всичко се оправи.Така че вас кат са ви лъгали така не означава че във всяка една дума има лъжа ..

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    Като не ви се чете, не пишете излишни коментари!

Какви са тия глупости - "отговарям на резюмето"? Когато пишеш тема, гледаш да изразиш мислите си и да опишеш максимално точно проблема, не гледаш колко дълго ще се получи. Никъде из правилата на форума няма точка, която да гласи: "Дължината на всеки пост не трябва да надвишава еди-колко-си символа."
    Едно резюме не може да обхване цялата същност на историята, така че да може да се даде правилен съвет.

Към автора според това, което прочетох, не ми се струва момичето да лъже
    Все пак рано или късно тя ще навърши пълнолетие и тогава родителите й няма да имат власт над нея. Ако до тогава чувствата ви не са се променили, защо да не се съберете?
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

уверявам се, че всеки човек си има своята тъжна история. приятел ти винаги, ще я обичаш, в това може да си сигурен. остава да се надяваш тя да те обича а ако всичко е наред, така както всеки иска, всичко ще си дойде на мястото. сега е време да си поживееш и малко да се разсеяш (сещаш се) , а когато найстина си забравил, тогава се случват най-хубавите неща.

така че, взимай се в ръце, не таи надежди, живей си живота и гледай когато вече наистина можеш да я имаш, да си достатъчно зрял и здраво стъпил, че да няма проблеми

айде поздрави.

Мега фен Аватара на koalka
    Не знам каква е ситуацията с родителите й, но според мен това, че майка й е забранила не е пречката...Щом баща й позволява, какъв е проблемът?Не може да я затвори вечно в къщи, това е грешно, а и аз не бих я послушала.Според мен проблема е в това, че просто тя не те обича, както преди, нещата не са същите.Наистина, ако искаше да се видите щеше да намери начин.На колко години сте?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Fallen`Angel
    ti si debil

А ти не си ?!

По темата съм съгласен с коалка.

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Голям фен
    Град
    По света и у нас.
    Ти я обичаш много ако мислиш че и тя те обича трябва да не се отказваш на всяка цена. Трябва да направиш всичко възможно. Щом баща и дава не може да има проблем. Отиваш в тях взимаш я и излизате и изобщо да ви пука за майка и! Не трябва да се отказваш! Виж вече ако тя не те обича въпросът е друг.

Повече от фен
    Прочетох го цялото...Много тъжно все пак помни хубавите ви моменти заедно!!!ЗАпази тях в съзнанието си...По.нататък живота може пак да ви събере...Но сега и двамата трябва да гледате напред!!!

Bori se za neq - moje da se vijdate taini4ko
    no edin den ....do6li zombqsali kostenurki i opasli gradinata .....

Здравейте на всички Мина доста време от тогава, но спомена и чувствата си останаха..както и да е ще разкажа накратко - с това момиче сме адски добри приятели в момента. Силно привързани сме и прекарваме по цял ден заедно. Преди няколко дни излязохме вечерта и започнахме темата за нас двамата (беше моя страна, но тя продължи). Попитах я директно каква беше точно причината за нашата раздяла и как така от такива чувства изведнъж се обърнаха нещата? И тя ми отговори, че е искала винаги да бъде с мен и след време може пак да сме заедно, но причината поради която сме се разделили е - че когато тя се прибра имаше проблеми с майка си и тя и забранвяше да излиза, да се виждаме (не само с мен, но и с приятелите/ките й) и това от една страна я накарало да се замисли дали наистина си заслужава да бъде с мен и аз, естествено глупака, се опитвах да й помогна да оправя отношенията между нея и майка й, защото аз бях главния виновник. Попринцип си падам философ малко (обичам да разсъждавам много над даден проблем и гледам всички гледни точки и действия) и това е объркало още повече нещата, а тя мрази някой да й философстват. Та причината общо зето е, че тя е започнала да се дразни от моето философстване, макар и да знае, че съм си такъв. По едно време бях спрял с тези неща (философстването) и си личеше, че искаше да се върне обратно при мен, но аз глупака пак започнах Знаех и че трябва да се одръпна от нея и да спра да й давам съвети, а да се оправи сама с майка й..оф дано ме разберете и някой да сподели мнението си..

Специално до @koalka - това е било причината за нашата раздяла, нали ме пита няколко пъти

Но, чесно да си кажа - така ми е по добре. С приятелство с нея се чувствам много по добре и всичко е просто перфектно за този момент. По късно ще пиша пак, че бързам [/b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си