.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

мен мн ме кефи погледа и усмивката ... отделно е начина на говорене иначе си има поговорка "Курва и търговец се раждат ... не става от всеки човек"

За моя мъж секси е естественото. Веднъж се протягах и той каза, че съм секси. После започнах да правя еротични пози и той каза, че така било гадно. За бившия пък адски секси бяха мрежестите чорапи. За мен сексуална е мъжествеността...ако ми се избрутали и е властен, няма да му се размине...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

За моя мъж секси е естественото. Веднъж се протягах и той каза, че съм секси. После започнах да правя еротични пози и той каза, че така било гадно. За бившия пък адски секси бяха мрежестите чорапи. За мен сексуална е мъжествеността...ако ми се избрутали и е властен, няма да му се размине... АААА! И да - гласът. Има много яки гласове...

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Да, гласът... попадала съм на такива мъжки гласове, че само като слушам как говори и започвам да се възбуджам. Егати подсъзнанието имам.
    Пръстите на ръцете. Това е секси. Като видя някой с хубави пръсти.. и полудявам.
    Не знам защо, но си падам и по мъже, които знаят как да съчетават дрехите ( това е относително, де.) Не ми е някакво определящо или възбуждащо, просто ми прави голямо впечатление. Може да е с дрехи от преди 5-6 години, да е раздърпан, но ако ги е съчетал готино..
    Бях си направила някакво проучване, че всички мъже, които носят каре, са печени по характер. * и аз съм човек без работа,а ? Хахах
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Мен ме възбуждат вените по ръцете. И разбира се, дрехите са определящи...мъж в розово няма да ме възбуди...точно заради тази мъжественост на мъжете им отиват тъмни и неутрални дрехи...сиво, кафяво, черно /но да не са изцяло в черно/ например.

Град
    nqkade tam
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Жени говорат какво е сексито в тях ..
    на каде уйде тоз свят
    --->по темата наи секси са о4ите колкото и изтъркано да зву4и тва
    Неподходящ размер на снимка в подпис!

Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore``
    Мен ме възбуждат вените по ръцете. И разбира се, дрехите са определящи...мъж в розово няма да ме възбуди...точно заради тази мъжественост на мъжете им отиват тъмни и неутрални дрехи...сиво, кафяво, черно /но да не са изцяло в черно/ например.
    е, да, розово..
    Вените също ги гледам. Винаги много ме е кефело.

Я да видим друго..., колкото и да е странно, може да е грозен като смъртта, но ако има чувство за хумор и ме разсмива.. , значи е за мен. Да, по дяволите, чувстовото за хумор е секси.

ЕЕе...това е друго...аз говоря за наистина секси нещата...колкото и метълско и тъпо да звучи, ако як мъж свири на китара, барабани или е вокал на група, свиреща тежка музика, това е адски секси. Много секси за мен е мъжът, който показва колко ме желае и ме взема, когато ме иска. Направо умирам, когато Мъжо ме хване и ме повали на леглото...

Град
    при чичо Страх
    Контрол! Контролът, но не пълния , ми харесва. Да ме премести както той иска, да ми хване по-силно..

Разбира се - трябва да мога да дишам и поне малко да се наместя така, както ми харесва. Ааууу...колко беше яко последния път...после цял ден си спомнях и изтръпвах в гениталната област...

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    В един мъж секси е когато показва ,4е е силен и страстен,ама много страстен.Изобщо не ме възбуждат нек'ви дето още малко и ще ме попитат ''може ли да те целуна''.Харесват ми непукисти,които не се примиряват и се борят за някаква кауза-изглеждат мн ....да....,които не позволяват да са под чехълПримреженият ЕСТЕСТВЕН поглед и дяволитата усмивка и ЧЕРНИЯ ХУМОР-абе изобщо да се забавлява и смее на всичко.Да си личи ,4е му е готино.Харесват ми и лоши момчета,мам не и изрудски изпълнения.ДЪЛГА КОСА...абе мн неща

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

Голям фен
    Град
    на гъза на географията
    А ,сега се сетих-да е отговорен с нещо различно от другите.
    Примерно,когато бях в 7 клас един, да го нарека съученик ,каза,че цяло лято работил (не при техните),но без да се хвали,просто му се наложи да каже и то 4ак към края на уч година-и това ми се видя толкова секси

Ако съдбата е против мен, толкова по-зле за нея!

всеки намира разли4ни не6та в разли4ни хора за секси

всеки намира разли4ни не6та в разли4ни хора за секси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си