- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- подходящ подарък за едно момиче
Хора пак здравейте искам да ви питам какво да подаря на една моя приятелка няма рожден ден просто я харесвам и искам да и куя нещо кежете кфо ще има най-голям ефект че да си проличи че я харесвам
Цвете,шоколад,запалка,хими ал,ключодържател с някакво сърчице...
emi moje da i kupi6 nqkvo biju -grivna ili ne6to za vrata![]()
setih se 4e moje i nqkoi disk s neinata lubima muzika
Плюшена играчка![]()
Животът ти е в твоите ръце - пусни го, за да го изживееш!
ами честно казано ако наистина я харесваш, ако тя харесва бижута и подари нещо такова... медальон или гривна... не пракелано претенциозно обаче. така наистина ще я впечатлиш, а ако го носи - значи го оценявано само гледай да бъде нещо което тя харесва. примерно не и купувай гривна с огромни розови камъни ако тя не харесва розово...
![]()
Buket s1s cvetq i plu6ena igra4ka![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
подари й цунка
![]()
Bijuta,cvetq...kutiq s shokoladovi bonboni i butilka vino ili shampansko...ama taka kato gledam edva li ste mn napred i s godinite i s dr.podrobnosti,za tva nai-dobre buketche,plushena igrachka ili nqkfo biju... Good Luck!
Nqkoi jeni sa rodeni da badet Emblemi i da sa na varha,a za drugite ostava Nelepata uchast da gi kopirat!
И аз съм за плюшена играчка,аз лично много харесвам,големите,защото аз съм мъничка![]()
И букет цветя също са добър вариант,стига да знаеш какви цветя харесва.
![]()
предпочитам да ми подарят нещо практично![]()
Съгласен съм с предложенията за целувка и презерватив![]()
Можеби цвете .. но пък е малко нелофко да и подариш цвете преди да е разбрала че имаш нещо към нея .. затова наи-добре както казаха по горе .. подари и една готина страстна целувка но пътво я заведи някаде кафе мафе .. после се разходете избери си подходящ готин момент и я целуни .. деиства без отказно .. :P А цвете можеш да и подариш на следващата среща .. ще лудне по теб само гледаи да е розичка .. даже и една стига ще я впечетлиш много .. аиде успех![]()
My heart is elated
But my head is exhausted
It's this powerful magic
Can it really be true?