.
Затворена тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Голям фен Аватара на dantro

Малко помощ

Искам да ви споделя притесненията ми в последните няколко дни .. със приятелката ми от скоро водим редовен полов живот .. след първия ни път тя кървеше около 4 5 дена .. минаха тези дни и го направихме още няколко пъти . Та главният ми проблем е че миналият петак скъсах един кондом докато го правихме .. аз небях свършил и веднага смених скъсания презарватив с нов .. лошото е че тези дни трябва да и доиде тя ми каза че трябва да и доиде около 12 този месец и също че датата и попринцип играе с 2 3 дена преди или след точната дата .. та въпроса ми е може ли от това че е кървяла на сефтето да и се е променила датата на цикала и доколко е възможно да е забременяла .. ясно ми е че трябва да си направи тест .. ще го направим скоро ..

Много съм се претеснил .. помогнете ми плс
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен
    Град
    Венера
    На някой момичета им се обърква цикъла след първия път.
    Кажи й да не се притеснява, за да не й закъснее още повече.

Мии тя не се претеснява толкова много по претеснен съм аз .. не съм готов още за дете .. дано да и закаснява заради това и аз съм чувал че закаснява след пътвия път особено когато момичето кърви продължително време
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Мии тя не се претеснява толкова много по претеснен съм аз .. не съм готов още за дете .. дано да и закаснява заради това и аз съм чувал че закаснява след пътвия път особено когато момичето кърви продължително време
    Interesno.Ne si gotov za dete,pravish seks,no ne si osvedomen za vyzmojnite riskove.Kak tochno da go razbiram ? Predi da trygnete da si go pyhate,kydeto ne trqbva,prochetete malko!
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Никаде не пише че искам да ме критикуваш искам помощ а не да ми пееш на главата кво тря и кво не трябва да правя не съм питл каде збърках ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Lorelei ti puk pochvash s kritikite ne taka spored men tova s kusaneto na kondoma se sluchva dosta chesto dori i pravilno da e postaven a po temata shtom nesi svurshval nese spichai

Мерси ман дано да няма място за претеснение .. и да и закаснява от тва че скоро и беше сефтето
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Голям фен
    Град
    Имам :)
    Споко, не се притеснявай. На повечето момичета им се случва в даден момент да им се промени цикъла.

10x На тези до тук даваите още мнения
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на koalka
    Нали не си свършил вътре, веднага си излязъл от нея и си сменил презерватива?Тогава не мисля от какво трябва да се притесняваш.Просто изчакайте да й дойде.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от pish0nko
    Lorelei ti puk pochvash s kritikite ne taka spored men tova s kusaneto na kondoma se sluchva dosta chesto dori i pravilno da e postaven a po temata shtom nesi svurshval nese spichai
    Principno sym na mnenie,che tochno zatova go ima foruma,za da si pomagame.Okay,dobre,no mn se iznervqm na hora,koito i predstava si nqmat kakvo pravqt,no i te da sa v igrata.Otnosno tova kolko chesto se kysat prezervativite,emi verno da chukna na dyrvo da ne mi se i sluchva,ama dosega za malko poveche ot godina sravnitelno aktiven polov jivot prezervativ ne mi se e kysal.Polzvam Sportex,dokolkoto tova ima znachenie,zashtoto za men markata ne igrae osobenna rolq.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

аз не разбрах едно-като не си свършил преди да се е скъсал презерватива къв е проблема?то вярно може да се забременее от предеякулационната течност,обаче възможността е минимална.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от experiment_m
    Споко, не се притеснявай. На повечето момичета им се случва в даден момент да им се промени цикъла.
    +1 ...... какво повече да кажа нз

Благодаря ви дано да няма нищо лошо Лорелеи аз скъсах спортекс .. и плс аи пази си изводите и коментарите за теб На всички останали благодаря много
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Нали не си свършил вътре, веднага си излязъл от нея и си сменил презерватива?Тогава не мисля от какво трябва да се притесняваш.Просто изчакайте да й дойде.

Да така беше но се пак се претеснявам ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    In your dreams ;)
    Благодаря ви дано да няма нищо лошо Лорелеи аз скъсах спортекс .. и плс аи пази си изводите и коментарите за теб На всички останали благодаря много
    Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.

Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.[/quote]

Абе мацко я спри да се заяждаш постоянно я ходи си гледаи работата не всички са родени като теб научени !!!
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Град
    In your dreams ;)
    Pyrvo,ako obichash ne smei da mi kazvash kakvo da pravq i vtoro kato ne mojesh da si slagash prezervativa az li da sym ti vinovna.
    Абе мацко я спри да се заяждаш постоянно я ходи си гледаи работата не всички са родени като теб научени !!! [/quote]

Heeei,ne sym kazala,che sym se rodila nauchena,chela sym i sym sig,che dalech ne znam vsichko.A dali shte si gledam rabotata si reshavam az.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си