- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- черният грим
м... не знам дали ще успея да обясня съвсем точно. въпросът ми е, с какво се прави тоя черен грим където има черно на клепача на окото(не само линия...)? прекалено наситено е за да е сенки... молив? някой има ли идея?
da imam idea-pravi se sus o4na liniq.a v posledno vreme ve4e i ima noca tehnologiq za postoqnen grim neznam dali si zapoznata s neq az ne sum mn i zabravih kak se kazva6e to4no 4e da ti kaja d apotursi6 info no specialno sega kudeto e moderno da si s takuv ve4eren grim na celiq klepa4 se pravi s o4na liniq dosta spoly4livo stava vsi4ko.
Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!
Ами една френдка се гримира така и го прави и с дветеПърво сенки послое молив или обратното , не съм се интересувала мн мн
![]()
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
пФу..аз си слагам черен молив отдолу (дооостаааа) и отгоре черен молив, ама по малко и изглежда доста тъмно и готинкОо...ааа и никакви сенки :]
Am az lichno sam si kupila tamno sivi sekni i to stava taka cherno hubavo![]()
Ами и да не ти се вярва със сенки се прави това. Аз слагам много черен молив отдоло и отгоре мацам с черните сенки и става супер!
da taka si e!purvo slagam 4erni senki, a posle 4eren moliv![]()
![]()
![]()
Обичам Ви!
благодаря много!![]()
Нека да позная - ти си поредната wanna be Емоционално Малтретиран Олигофрен ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
И аз на тва залагам!Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Или се опитва да се прави на метълка...![]()
оставете момиечето де! кви сте и вие че да и казвате как да се гримира??Първоначално написано от extreme_
омфгм!![]()
Хм...Ми аз слагам обилно количество черен молив отдололо,а отгоре по-малко...Но за по-голям ефект слагам и тъмни сенки и спирала и става пърфект![]()
So I bleed,I bleed,And I breathe,I breathe no...Bleed,I bleed,And I breathe,I breathe,
I breathe-I breathe no more.
Със сенки се прави. Долу молива дето се изтрива за 2 часа. Очната линия прави линиите прави и няма сенки, а това е всъщност идеята
The music is loud
The kids are so young
All over the world
They wanna have fun
The music is so loud
It drowns out the talk
All over the world
Just give us more rokk
Аз слагам черен молив по вътрешната част на окото,после драскам с молива върху пръста си и намазвам от него на клепача,щото със сенки не ми харесва как стои.И накрая слагам очна линия.А относно коментара опушения грим е мн модерен,не само в готическите,метълски или емовски среди.Аз не се причислявам към нито една от тези групи а редовно си правя.Замислете се преди да ръсите простотии де...
Позволи ми да се докосна до твоето сърце, позволи ми да го завладея, да бъда единственото нещо от което има нужда то!
Става с наситено черни сенки,аз имам такива,`ма
не ги ползвам,че с това бяло лице дето го имам ....![]()
![]()
![]()
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
ами .. аз си го правя с молив .. черен .. който е с нещо като гъбичка .. която го размазва ... струва около 6 8 .. лв.. в козметичните магазини го има .. 100% .. а грима е опушен ..
i .. vse pak .. bih obichala za otmyshtenie .. !
да и аз сега се осъвършенствам в тоя грим ...и да оточня не съм никво емо !!!
моя метод е супер малумен ..начи слагам си черен молив отдоло и отгоре и тъйкато става доста криво отгоре слагам сиви сенки и не си личи че е криво и става дуре ...горе доло но както се казвах се се уча : )
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Наскоро си взех едни тъмно лилави сенки. Не съм ги носила навън (но мисля скоро да се случи), но вчера вечерта нямаше какво да правя и реших да се гримирам
Сложих си черен молив на долния и на горния клепач и го размазах с апликаторче за сенки (всъщност, получи се добре
). Сложих си и от лилавите сенки и стана много готино. След това се изтрих и пак си сложих молив. Но понеже моливът ми е мек и го оставих, не го размазах този път и седеше като очна линия, и почнах. На вътрешната страна на окото (демек, която е до носа) си сложих бели сенки, след това до тях розови и след това от лилавите. Размазах там където седяха все едно съм ги правила на линии, и се получи като преливащо. Снимах се с телефона си, ама понеже телефона ми е скапан, не мога да ги изкарам на компютъра, че и да ги пратя на някой не мога, за да ги изкара и да ми ги прати
Е сега си седят на GSM-a ми и се нервя. Ама иначе стана много готино.
Малко дълъг се получи този пост, ама ...
Ползвам черни сенки.Те са ми достатъчни.Не се налага да слагам разни очни линии и моливи.Получава се т.н опушен грим.Мн е готино.![]()
Аз съм блондинка,а твоето извинение какво е???