.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 40

Hybrid View

Как аджеба стават тея свалки, какво пропускам да направя?

Ще ми се да избегна отегчителната дължина, на това което ще четете, но за да ме разберете няма друг начин. Хайде, прескачам и еуфоричния увод, почвам направо. Проблема ми е, че съм самотен в личния си живот. Даже работата е там, че нямам личен живот. Или още по-конкретно - на 17 съм и никога не съм си имал гадже, не съм се дори целувал, не съм дори прегръщал момиче... Вече ми се струва, че ще съм вечния девственик. Сега ще си кажете, че като споменах девствен, значи най-големия ми копмплекс е в това. Напротив, просто имам нужда от женска ласка, от момиче до себе, което да обичам, с което да излизаме, да я водя на кино, да се държим за ръце... Може би го изпитвам по-много детски начин все още и това не представля точно това, което правят всички с гаджетата си, но съм изпуснал толкова много през последните си години, че ще се радвам дори на такива дреби неща, като да се държим за ръде, да се гушкаме, целуваме...
    Ох, не издържам повече, самотата ме души. Каква е причината да съм пропуснал в едни от най-хубавите си години тази част - момичетата.
    Просто не ги разбирам всички момичета, сякаш всички са недостъпни за чувстивтелни момчета като мен. Все ги виждам да са с пълни кретени, които избощно да не проявяват интерес към тях, освен в насока да си начешат патката. Но на момичета явно им харесва този модел на поведение, сигурно единствено липсата на всякаква нежност и кавалерство е това, което ги подлудява. Но аз не умея да бъда такъв, явно прекалено много ми пука, когато заговоря момиче и за това не се получава. Какво ми липсва? Дори на външност съм симпатичен, за много момичета съм сладур и са ми го казвали, но нищо повече. Коя част от характера си трябва да променя, за да потръгне късмета ми, с какво да заинтригувам момиче, с какво да докажа, че си заслужава да е с мен...

Не знам до колко правилно съм изразил, това което исках да кажа, но се надявам, че донякъде ще получа съвет, с който да се коригирам в отношението си пък може и да ми излезе късмета някой ден...
    Дано не звуча прекалено отчаяно

Град
    Варна
    Разбирам те чудесно пич но съвет просто не мога да дам

Голям фен Аватара на dantro
    Добре пич ти правиш ли някакви опити да излезеш с някое момиче да я поканиш някаде да общуваш по пъноценно с някоя ... пък и да не е пълноценно да си бращолевите глупости мисля че неможе да ти има нещо на теб самия // може би не си се опитал да го направиш досега и ако си се опитвал сподели как реегират момичетата или нещо по конкретно
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Не мисля, че е детско просто си романтичен в което няма нищо лошо. Много малко момчета са такива. Та по темата - ми ше се наложи да седиш и да чакаш някое найстина свестно момиче, за да не останеш разочерован.

Животът е адът описан в Библията!

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    човек, ако знаеш колко ми е познато...
    все едно си най добрия ми фр преди половин година...
    същата история
    абсолютно!
    в момента обаче пича е с адското момиче та... нека караме направо
    най важното нещо, ама наистина най важното нещо е да си ОБЩИТЕЛЕН
    нямаш си на идея от какво значение е това... когато едно момиче види че има какво да й кажеш... вече е по-различно
    лично момичета са ми споделяли как единственото нещо, което ги дразни в него (най добрия ми фр) е че само мълчи и не казва нищо... (и че имаше малко гейски обноски, ама то тва лесно се коригира)
    така че моя съвет е... говори с тях, за каквото и да било, говори си и ги забавлявай, доколкото знам, момичетата обожават да се смеят и да бъдат разсмивани
    щом си симпатичен, значи нямаш никъф проблем
    единственото което трябва да направиш е да станеш по общителен... и дори мога да ти кажа как става... хващаш се с някой приятел, който е с повече познати, излизате по често (излизай човек, това му е майката) и се запознаваш с много момичета и момчета(което по слабо те вълнува)
    това е от мен... изисква се време, не става бързо тази работа
    П.П. пич.. и не се притеснявай от това че си чувствителен и се отнасяш добре с момичетата... показвай го! колкото и да не ти се вярва, някои го оценяват и спокойно... Бог е отредил място в тоя свят на такива като теб, мен и най-добрия ми фр :Р
    успех
    It's In The Air, We Raise Our Fists In

Голям фен Аватара на n1ght_shadow
    Град
    там някъде
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Не мисля, че е детско просто си романтичен в което няма нищо лошо. Много малко момчета са такива. Та по темата - ми ше се наложи да седиш и да чакаш някое найстина свестно момиче, за да не останеш разочерован.
    напълно съгласен... и аз си падам по романтичното ама поне не седя и да се здухвам
    и пич намери си некое занимание с което да се разсеиваш от този проблем за сичко ще му доиде времето
    Do the impossible.
    See the invisible.
    Fight the power.

Град
    Dreamland Varna
    atanakata
    е прав, просто трябва да се опиташ да си по-общителен. Ако незнаеш какво да кажеш примерно просто започни с първото, което ти се е случило и говори там чат пат докато не подхванете някоя интересна тема, за да се опознаете. И тъй...

Успех ти желая!
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Имам абсолютно същия проблем не знам в мен ли е проблема или в тях,
    винаги гледам да бъда мил с тях но те са безразлични към мен 0 внимание направо,за гей ли ме мислят, грозен ли съм, защо никой не отвръща на моите чуства просто искам малко внимание и да бъда обичан. Защо постоянно ги виждам да ходят с "дебили" меко казано
    опитвал съм се да ги заговоря, канил съм ги на по кафе и пак нищо
    вече се чудя дали да не им казвам директно че искам да бъдем нещо повече от приятели. Толкова съм очаян че понякога съм мислил и за много грозни неща като например да се самоубия, но след като се замисля какво ще причиня на близките си, се отказвам от това. Не знам хора помогнете на такива като нас особняците

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от HolySmoker
    Имам абсолютно същия проблем не знам в мен ли е проблема или в тях,
    винаги гледам да бъда мил с тях но те са безразлични към мен 0 внимание направо,за гей ли ме мислят, грозен ли съм, защо никой не отвръща на моите чуства просто искам малко внимание и да бъда обичан. Защо постоянно ги виждам да ходят с "дебили" меко казано
    опитвал съм се да ги заговоря, канил съм ги на по кафе и пак нищо
    вече се чудя дали да не им казвам директно че искам да бъда нещо повече от приятели. Толкова съм очаян че понякога съм мислил и за много грозни неща като например да се самоубия, но след като се замисля какво ще причиня на близките си, се отказвам от това. Не знам хора помогнете на такива като нас особняците
    еми прочети ми поста по-горе... мисля че това помага... поне на практика сме го прилагали, а и на теория не куца
    и само да вмъкна нещо....
    не всяко момиче се "впечатлява" ако й кажеш "искаш ли да пием по кафе"
    имам приятелки, на които ако им кажеш "ай на по бира" ще имаш мн по голям успех
    така че, може би не подбираш какво да кажеш на някое момиче... а и го има и другото.... може да подбираш все такива... "прости п*тки"

А ти защо забога си мислиш че едно що годе момиче ще се впечатли от ` ai da hodim na kafe ` ili `ai da piem po bira` Едно красиво момиче чува това всеки ден ... ти впечатляваш ли се от нещп което ти се случва всеки ден ... Момиче се впечетлява с прости елементарни работи .. като например да направиш някакъв какъвто и да е хубав жест към нея .. приятелю не става с аи да хоим на кафе .. просто не върви .. така ще си като всички останали кретени които я канят на кафе ... по няколко пъти на ден тя ще си измисля причини да не излезе с теб .. трябва да се харесаш с нещи преди да я водиш кадето и да е ... Трябва да я впечатлиш и да се отличиш от всички останали ...
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    А ти защо забога си мислиш че едно що годе момиче ще се впечатли от ` ai da hodim na kafe ` ili `ai da piem po bira` Едно красиво момиче чува това всеки ден ... ти впечатляваш ли се от нещп което ти се случва всеки ден ... Момиче се впечетлява с прости елементарни работи .. като например да направиш някакъв какъвто и да е хубав жест към нея .. приятелю не става с аи да хоим на кафе .. просто не върви .. така ще си като всички останали кретени които я канят на кафе ... по няколко пъти на ден тя ще си измисля причини да не излезе с теб .. трябва да се харесаш с нещи преди да я водиш кадето и да е ... Трябва да я впечатлиш и да се отличиш от всички останали ...
    ти колко често си чувал от твоите приятелки: "леле днес един тип ми каза да пием по бира и си изкарахме мн яко"
    'недостижимите' мацки са нацуцаните и нагримираните с по 2 тона фон дьо тен... но сиг не си се замислял колко красиви, и най важното - свестни, момичета има, които ходят почти без грим и с кецове, вместо високите ботушки на токчета мн зависи къде се целиш... пак го казвам!

Едно мога да ти кажа има момичета които са красиви и не са надути ... просто трябва да ги опознаеш .. ти като видиш едно хубаво момиче което се подържа .. неходи с кецове а с ботущи кво си казваш ... ? тая е надута ?? Ако си казваш това много бъркаш първо опознаи мацката и тогава чак си прави извудите аз съм с перфектното момиче .. красива .. що годе умна не се надува и ме обича повече от всичко на света .. за да спечелиш любовта на едно момиче първото и наи важно трябва да я впечатлиш ..
    много се отклонихме от темата
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от dantro
    Едно мога да ти кажа има момичета които са красиви и не са надути ... просто трябва да ги опознаеш .. ти като видиш едно хубаво момиче което се подържа .. неходи с кецове а с ботущи кво си казваш ... ? тая е надута ?? Ако си казваш това много бъркаш първо опознаи мацката и тогава чак си прави извудите аз съм с перфектното момиче .. красива .. що годе умна не се надува и ме обича повече от всичко на света .. за да спечелиш любовта на едно момиче първото и наи важно трябва да я впечатлиш ..
    много се отклонихме от темата
    наистина мн се отклонихме
    еми радвам се че си с такова момиче успех ти пожелавам с нея :Р и не съм го казал... не всяко красиво момиче е надуто, просто момчето визираше точно тези млади дами
    а за кецовете и ботушките... въпрос на социална среда

Та пич които си постнал темата ... едно знаи когато си пред момиче трябва да си адцки общителен разправаи някви филми там стараи се да я впечатлиш но не да излежда че го правиш нарочно все едно си говориш с твои добър приятел .. и малко по малко нещата ще си доидат на мястото след време ще и покажеш че испитваш нещо към нея .. било то с погледи или нещо ... хората са го казали няма жени които не пускат има маже които незнаят как да искат ..
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Не че аз съм много вещ в това отношение но все пак засега се спрявам аиде поздрави
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Виж ми подписа.
    Точка 7.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210
    Наръчник за решаване на тийн-проблеми^^.Прочетете преди да пишете !!!

Ъъ ... заглеждай по-нормалните момичета. В смисъл тея 'облячените,натоканите', които ходят с идиоти, ... са ходили, ходили и има голяма възможност да не ти обърнат внимание от първия път, а това ще ти се отрази още по-зле на самочувствие, увереност и т.н. ЕСТЕСТВЕНО, има и изключения сред тях ....
    Замисли се колко момиченца като теб има ... и така примерно ти стоиш в училище на 2рия етаж и гледаш яките каки с 'идиоти' долу ... и искаш и ти да си там .. а някъде на 3тия етаж стои добро приятно момиченце и гледа яките батковци с 'курви'( за нея е обратното ) ... и ти стоиш и гледаш и тя стои и гледа, а може да се си стоите заедно и да се гледате ...
    Има значение от къде си, какво училище учиш( МГ с добри дечица, или някакво с повече момченца), какво допълнително правиш, къде ходиш и т.н. ..
    След месец, два, три .... или пък година(много зависи от теб) ще си забравил за тази тема, няма и да искаш да я помниш и ще се имаш хубаво здраво право момиченце, вервай ми

bace prosto teq momi4eta sa s o6te po lo6 li4en jivot i ot teb 4e da padat na nivoto da hodqt s kakto ti kaza "kreteni" za tva te savetvam da po4aka6 o6te mesec-dva izlez s nqkoq dr ostavi q tq da govori zna4i edno momi4e moje da ti govori s 4asove bez da se umori samo q podtikvai i ne6tata moje i da stanat =] jelaq ti uspex

Мега фен
    Град
    * пРи сЛъНцЕтО*
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    Много се кефя че си романтичен,и не мислиш само за ебане.Момчетата от твоя ''вид'' са на изчезване. А за тва че нямаш гадже не е болка за умиране,ще се намерите.

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Хах... сега се сетих нещо, което бях чул, че върши работа...
    както каза някой по-горе, само подтиквай момичето да говори, те ЗА БОГА не се уморяват изобщо трябва да ги предразположиш (има и по-стеснителни такива) и все пак ако нещата отидат на двучасово мълчане прасни някой др лаф (така да се каже)
    та първоначалната ми идея беше - задавай им въпроси (но не от сорта на: "как се казва брат ти" или "какво мислиш за екзистенциалния проблем на нашето общество" най-лесно е да си говорите за някакви клюки, те обичат да го правят, а и на теб ще ти е забавно) и те ще отговарят и така по някое време разговора ще тръгне от самосебе си

повече общителност и внимание е номера .Аз съм момиче и някой би ми се харесал ако се държи внимателно с мен,ако ме забавлява ,а не да е някъф пълен кретен излязал от някое гето!

Щастлив е онзи ,който се радва и на най-малките неща в живота!
    http://zaka4ka.forumer.com

Бъди общителен и винаги готов за нови запознанства... Следващия път вместо да казваш само 'здрасти' на някоя приятелка ( каквато и да е ), кажи и "как е" ..
    Така се почва. Преди доста време и аз си мислих, че имам подобни проблеми, но просто се отпуснах и всичко идва от само себе си

Не прочетох темата а само заглавието и ще ти кажа...говори още малко на АДЖЕБА на мацките...и после се чуди защо не ставали свалките

Фен Аватара на atanakata
    Град
    в кашон на улица "Сезам"
    Цитирай Първоначално написано от LitTlE_BeBsIiI
    Не прочетох темата а само заглавието и ще ти кажа...говори още малко на АДЖЕБА на мацките...и после се чуди защо не ставали свалките
    еми, мацка, да си беше направила труда да я прочетеш
    ето заради такива като теб е темата... които вместо да видят хилядата хубави неща, виждат единственото лошо... нямам думи просто 2 думи от мен - преди да съдиш по нещо за някого, първо го опознай лек ден ти желая

Цитирай Първоначално написано от atanakata
    Хах... сега се сетих нещо, което бях чул, че върши работа...
    както каза някой по-горе, само подтиквай момичето да говори, те ЗА БОГА не се уморяват изобщо трябва да ги предразположиш (има и по-стеснителни такива) и все пак ако нещата отидат на двучасово мълчане прасни някой др лаф (така да се каже)
    та първоначалната ми идея беше - задавай им въпроси (но не от сорта на: "как се казва брат ти" или "какво мислиш за екзистенциалния проблем на нашето общество" най-лесно е да си говорите за някакви клюки, те обичат да го правят, а и на теб ще ти е забавно) и те ще отговарят и така по някое време разговора ще тръгне от самосебе си

Самоче така трябва да умрее да я слуша

Към автора на темата пич ... ти някога правил ли си опити да говориш с момиче да я заведеш някаде само двамата или нещо такова ?
    My heart is elated
    But my head is exhausted
    It's this powerful magic
    Can it really be true?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си