Първоначално написано от
Lemon Tree
Ще ми се да избегна отегчителната дължина, на това което ще четете, но за да ме разберете няма друг начин. Хайде, прескачам и еуфоричния увод, почвам направо. Проблема ми е, че съм самотен в личния си живот. Даже работата е там, че нямам личен живот. Или още по-конкретно - на 17 съм и никога не съм си имал гадже, не съм се дори целувал, не съм дори прегръщал момиче... Вече ми се струва, че ще съм вечния девственик. Сега ще си кажете, че като споменах девствен, значи най-големия ми копмплекс е в това. Напротив, просто имам нужда от женска ласка, от момиче до себе, което да обичам, с което да излизаме, да я водя на кино, да се държим за ръце... Може би го изпитвам по-много детски начин все още и това не представля точно това, което правят всички с гаджетата си, но съм изпуснал толкова много през последните си години, че ще се радвам дори на такива дреби неща, като да се държим за ръде, да се гушкаме, целуваме...
Ох, не издържам повече, самотата ме души. Каква е причината да съм пропуснал в едни от най-хубавите си години тази част - момичетата.
Просто не ги разбирам всички момичета, сякаш всички са недостъпни за чувстивтелни момчета като мен. Все ги виждам да са с пълни кретени, които избощно да не проявяват интерес към тях, освен в насока да си начешат патката. Но на момичета явно им харесва този модел на поведение, сигурно единствено липсата на всякаква нежност и кавалерство е това, което ги подлудява. Но аз не умея да бъда такъв, явно прекалено много ми пука, когато заговоря момиче и за това не се получава. Какво ми липсва? Дори на външност съм симпатичен, за много момичета съм сладур и са ми го казвали, но нищо повече. Коя част от характера си трябва да променя, за да потръгне късмета ми, с какво да заинтригувам момиче, с какво да докажа, че си заслужава да е с мен...
Не знам до колко правилно съм изразил, това което исках да кажа, но се надявам, че донякъде ще получа съвет, с който да се коригирам в отношението си пък може и да ми излезе късмета някой ден...
Дано не звуча прекалено отчаяно