- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как аджеба стават тея свалки, какво пропускам да направя?
И аз съм нещо такова което по горе посочихте ... всички приятели ме харесват заради характера които имам макар и 80 % от приятелите ми да са момичета ... не съм с перфектна фигура 74 килограма 185 см съм ;( но до сега не съм имал така да се каже "любов" не мога да намеря момичето с което искам да прекарам остатака от живота ми бил той 1 ден 1 седмица 1 година ... имах само 1 подобен случеи ;( момичето което харесвах ; обичах от 7 клас (сега съм 9) и тя така гадно ме отряза макар че аз съм и най добриятел приятел и не 1 път ми го е доказвала както и аз на неядоиде време когато се заговорихме обаче тя имаше приятел с които се вижда по 1 месец наи много в годината понеже тои живее и учи в Англия ... и аз и казах какво изпитвам и тя ми каза и аз много те обичам но като приятел не мога имам нищо повече с теб ;( може би имаше момент когато аз те обичах но вече няма съжелявам разплака се и си тръгна ;( и ми стана супер кофти обаче сега всичко с нея е ок все 1 нищо не е било.Всичките ми момчета приятели ми се хвалят постояно аз си фанах 1 супер хубава много хубаво тяло ... друг ми казва вчера ми правиха св*рки.А аз нямам какво да кажа ;( което е наи жалкото и така аз маи прекалих малко повече написах от колкото трябваше ако някои може да каже г/д към какво да се ориентирам смисал какъв вид момиче казвали са ми че не трябва да е супер красива а просто да има нещо в главата и "красив" характер
гледам има доста хора които са г/д на моето положение, може би рано или късно ще доиде и нашето време.Надеждата умира последна
Приятна вечер ще гледам форума за отговори ;]