- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как аджеба стават тея свалки, какво пропускам да направя?
ами виж пич...аз имах същия проблем...момичетата още от запознанството ни знаеха какво ми се върти в главата...не исках секс или нещо сериозно...просто докато гледах някое красиво момиче, си представях как вървиме прегърнати и се обичаме...естествено само по погледа ми си личеше всичко онова което исках и това може би ги плашеше-те си ме режеха, но тактично,защото даже си личеше колко съм чувствителен...за това спри да ги искаш,за момент подтисни това желание за ласки и просто КОНТАКТУВАЙ С МОМИЧЕТАТА!говори им като на хора не като на жени(мацки не се обиждайте!Първоначално написано от HolySmoker
) а ако не можеш да го прикриеш...носи очила...аз така правех-слагах черни очила и те просто не знаех колко "надъхано гледам"
инъче най-важно е самочувстието-разбери,че всеки е достоен за любов и ласки!ТИ СЪЩО!Не крий това, че си романтичен,за да те хареса точната!Не си струва да се хабиш за момичета,които не оценяват качествата ти...
Покажи на "избранницата", че е единствената за тебе,само ако тя може да го оцени!
Pero nadie, nadie pudo amarte como yo!!!